Galatasaray-CASA Hazırlık Maçı Canlı Yayın

Burak Barut' Alıntı:
93-89 yenilmişiz.Bu savunmanın düzeltilmesi şart...

Guroviç ve Teoman'a bizden kocaman alkışlar.Lütfen Polat'a biri dur desin özellikle üçlük yüzdesi konusunda.
savunma zamanla oyuncular birbirini tanıdıkça düzelecektir.bende özellikle teoman ı alkışlıyorum.gurovic ilk yarı çok iyiydi ama 2.yarı çok kenarda oturdu galiba
maçı izleyen arkadaşlarım istatistikleri toparlayıp yazarsa ve oyuncuları değerlendirirse çok memnun olurum
polat bugün potaya baktı ama çok kaçırdı sanki
 
Teoman süper savunma çok kötü..Gurovice bişey demiyoruz zaten ilk yarı 22 sayı ne demek ya ikinci yarı oturmasa 40 rahat yapar bide seyirciyle bütünleşince guroviçi tutcak birini bilmiyorum.teoman kaç asist yaptı merak ediyorum marshall yine vasat tabi istatistikler gelsin bi yorum yapalım
 
Sayı konusunda sıkıntı yaşamıyoruz ama anlaşılan işin savunma tarafında bayağı zorlanıyoruz. Attığımız 89 sayı iyi fakat yediğimiz 93 sayı çok fazla. Savunma zamanla oturacaktır. Burda önemli olan takım halinde bunu yapmak. Bu da umarım olacaktır. Teoman'ın maç içinde adı oldukça sık ve olumlu geçti. Tebrikler umarım daha iyi olur. Gurovic gerçekten insan değil. Kerem Abi ilk yarıda 22 sayı attığını yazmıştı...
 
çok sayı degil felaket sayı yiyoruz.teoman inş resmi maçlarda rotasyonda kendisine yer bulur.eger bulabilirse çok güzel olur.yeni aldıgımız güney oynamadı galiba?
 
Teoman ciddi alkışı hak etti bugün.Yerli rotasyonu için biraz ümitlendim.
Guroviç her zamanki gibi nazar değmesin.
Fakat savunma ciddi SOS veriyor.Şuda bir gerçekki geri dönüş yapacak Cücü veya Murat savunmamızı gelişteremicek adamlar hatta dahada zayıflatabilirler.Belki Cemal savunmaya biraz sertlik katabilir ama oda görünüşe göre yetersiz kalır.
Murat Hoca takıma defans çalıştırsa çok iyi olacak geç kalınmadan!93 sayı yemek ne demektir yaa!
 
Milojevic, Cüneyt ve Murat olsa yeneceğimizi biliyoruz ama 93 sayı cok fazla . Hakem de doğramıs bizi galiba . Sağlık olsun istatistikleri bekliyoruz
 
teoman kendinden beklenilenden daha iyi performans sergiliyor.sezon boyunca çok iyi bir alternatif olacaktır.oyuncu performanslarınıda görürsek daha iyi fikir sahibi olabiliriz.ama gurovic in bugüne kadar bütün hazırlık maçlarında 20 civarı atması süper. :)
 
Gürovic 28 , Graves 20 sayı , daha doğrusu ben öyle hesapladım .
 
Şimdiden böyle isek hazır olduğumuz zaman cok can yakarız . Tahminen 3-4 Ekim Türkiye Kupasına kadar hazır hale geliriz . Bu mağlubiyetlere takılmamak lazım daha yeni bir araya geldik ve önümüz acık .

Gürovic sen insanmısın?? :)
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":1sgllilv]böyle bir takımımız var ama endişe de var daha ilk maçlar ama savunma dökülüyor takıma katılmamış oyuncularımız varmı ?
Abi daha Murat Kaya, Cemal Nalga ve bu maçta oynamayan Cüüneyt Erden var...[/quote:1sgllilv]
Milojevic de var ve bunlara rağmen 89 sayı ;)
 
geçen yılda takım geç kurulduğu için bir bocalama süresi olmuştu ve kupadanda elenmiştik ama normal sezon ve uleb başarılı geçmişti bu yılda yine geç açılırız :)
 
Gurovic gerçekten muhteşem, Graves'ide tebrik etmek lazım sanırım ziziç biraz tutuktu. Bunlar hazırlık maçı mağlubiyetler çok önemli değil ama genede biran önce kazanmaya başlamamız lazım sadece Bremen'i oda iki uzzatma sonunda yenebildik.
 
İhsan Öz' Alıntı:
geçen yılda takım geç kurulduğu için bir bocalama süresi olmuştu ve kupadanda elenmiştik ama normal sezon ve uleb başarılı geçmişti bu yılda yine geç açılırız :)
Bu yıl sanırım 1 - 1,5 ay erken kurduk takımı . Daha öncede dediğim gibi Türkiye Kupasına doğru hazır hale geliriz

Şamil abi selam

Zizic hakkında kötü gününde demissin ama katılmıyorum daha önceki sayfaları karıstırırsan daha iyi anlarsın 3.Periyod un ortalarına kadar takımı hep Zizic tasıdı (sayılarıyla , Ribauntlarıyla)
 
Zorunluluğu yok haklısın Uğur. Guroviç bu takıma hiç gelmemeliydi diyenler onun oyununa bi türlü bakmak istemeyenler ( gerçi guroviçin oyununa bakmamakda imkansız her maç kafadan 20 sayı :) gelde bakma ) utanır inşallah.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Zorunluluğu yok haklısın Uğur. Guroviç bu takıma hiç gelmemeliydi diyenler onun oyununa bi türlü bakmak istemeyenler ( gerçi guroviçin oyununa bakmamakda imkansız her maç kafadan 20 sayı :) gelde bakma ) utanır inşallah.
Abi haklısın yanlış yazmışım. Fakat yanlış anlaşılmasın msn veya yanlış kullanılan bir Türkçe ile yazmak istemedim. Klavyede yaşadığım bir azizlik. Özür dilerim...
 

Üst