G
Guest
Misafir
Yok değilim ben. Keşke olsaydım ama ahaahaa. Takımın yardımcı koçlarından tolga abi. Maçı videoya alıyordu.
Gökçe maçı canlı izleyenlerdensin senden ayrıntılı bir analiz alalımGökce Başaran' Alıntı:Yok değilim ben. Keşke olsaydım ama ahaahaa. Takımın yardımcı koçlarından tolga abi. Maçı videoya alıyordu.
casa nın guard ı da iyi bir oyuncu kevin bell o nasıldı bugünSefa Kadakal' Alıntı:Bende bugün maçtaydım ama salonu bulmakta sorun çektiğim için 2. periyotun sonlarında gelebildim...
Bağırmaktan maçı fazla izleyemedim ama izlediğim bölümlerde Teoman 2 tane üçlük attı...
Polat bir üçlük birde pota altından sayı buldu...
Milan Gurovic uzun süre oynamadı ama maça yeniden girince kendini gösterdi.Gerçekten mükkemmel bir oyuncu
Graves 2. yarı biraz tutuktu...
Zizic boyalı alanı karıştırdı...
Hüseyin fizik olarak hazır değildi...
Strickland çok kötüydü...
Genel olarak casa ted kolejini 7 numaralı oyuncusunu tutamadık ve savunmamıs çok fazla uyudu...
Milojevici hiç izleyemedim
Umut Erdem' Alıntı:Abi bu bütçe lafına ben katılmıyorum ona kalırsa bütçemiz dogrultsunda zizic gurovic milojevic gibi isimleride aldık.
casa nın guard ı da iyi bir oyuncu kevin bell o nasıldı bugün[/quote:l796as7e]Can Akan' Alıntı:[quote="Sefa Kadakal":l796as7e]Bende bugün maçtaydım ama salonu bulmakta sorun çektiğim için 2. periyotun sonlarında gelebildim...
Bağırmaktan maçı fazla izleyemedim ama izlediğim bölümlerde Teoman 2 tane üçlük attı...
Polat bir üçlük birde pota altından sayı buldu...
Milan Gurovic uzun süre oynamadı ama maça yeniden girince kendini gösterdi.Gerçekten mükkemmel bir oyuncu
Graves 2. yarı biraz tutuktu...
Zizic boyalı alanı karıştırdı...
Hüseyin fizik olarak hazır değildi...
Strickland çok kötüydü...
Genel olarak casa ted kolejini 7 numaralı oyuncusunu tutamadık ve savunmamıs çok fazla uyudu...
Milojevici hiç izleyemedim
bu konuda haklısın tabi bende uzun zaman boyunca strickland transferini içime sindiremedim.tek olumlu tarafı takımı iyi oynatır deniyor ama ne yalan söyleyim coach ben olaydım asla strickland la anlaşmazdım.tek olumlu tarafı gelecek sene türk statüsünde oynayacak olmasıUmut Erdem' Alıntı:Abi bu bütçe lafına ben katılmıyorum ona kalırsa bütçemiz dogrultsunda zizic gurovic milojevic gibi isimleride aldık...Yani mire chatman blakney yada marques greeni vujanici yada bottsy thorntonu biz alamazmıydık hepsini alacak bütçe vardı eminim ama saygıdeger hocamızın biraz kaba olcak ama kumarı gibi duruyor bu...Bi kumar oynadı tutarsa diger sene türk yapılıp gs nin kadrosu genişleyecek tutmassa yine oyun kurucu takımın herşeyi konumuna geleceginden sezon yine hüzünle kapanacak..İşallah bu son dedigim olmaz...Ama bugün bunu gördüm strickland takımı yönetmiyor yani bir oyun kurucu gibi oynamadı genelde oyun kurucularımız gurovic ve hüsoydu....Antonio gravesin şütörlügü cok iyi özellikle söyleyeyim..Yani ceza atışlarının hepsini atar..Bu arada son 44 saniye kala tam beraberligi yakalayacak şansı ele gecirdik şansızlık üçlük atsaydık berabere oluyordu ama gurovic graves ve strickland denediler aynı pozisyon içersinde üçlükler ama hicbiri girmedi..Ondan sonra ben biraz yenildik duygusuna kapıldım..Bu arada dedigin adam prowel olmayabilir baktım bu adama boyu 2.03 diyo o adam cok kısaydı...Yalnız bi oyuncu vardı tam cıkaramdım yüzünü ne yalan söyleyim galiba polat kayaydı..o da cok iyi oynadı casada.