Can Akan
0
tebrik ediyorum kendisini bu özveriden dolayıBurak Barut' Alıntı:Bu arada Guroviç kendi isteğiyle dövmesini kapatmış...
tebrik ediyorum kendisini bu özveriden dolayıBurak Barut' Alıntı:Bu arada Guroviç kendi isteğiyle dövmesini kapatmış...
Doğru abi. Hep tam bu sefer oldu işler yoluna girdi, rahat rahat takımın hazırlık dönemini takip edebiliriz derken birşeyler çıktı. İlk başlarda hoca sıkıntısı, daha sonra transferler, arada kişisel tartışmalar ve son olarak da kombine olayı. Umarım bu da geçer...Şamil Turançiftçi' Alıntı:Uğur abicim öylesine takıldım ben sana. Ortam baya bi gergin biliyomusun, tahmin ettim ben zaten yanlışlıkla olduğunu.
maçı izlemedim ama Umut bey in bahsettiği oyuncu büyük ihtimalle Quan Prowell dırUmut Erdem' Alıntı:O 50 Kadar taraftarın arasında bende vardım..Bu arada milojevicin agladıgınıda söleyeyim....Sol gözünde problem yaşadı...Stricklandla polat bizim en zayıf yanımız...Bide yenildik ama 5 yabanacı yada 4 yabancıyla macın genelini oynadık...Bu takım defansı %10 larda onu söyleyeyim...Hucumuda su an icin %30 larda...Bu arada Kerem abi elinde leptopuyla boyna bişeyler yazıyodu...Kerem abi bizi casadan o uzun boylu siyahi oyuncu yaktı.Adam 2 tane üclük attı...5 tane serbest atış kullandı.4 smac bastı..
valla süper olurUmut Erdem' Alıntı:Macla ilgili macın 30 dakikasını filan videoya aldım...Ama video arkadaşta onun gönlü olursa 1-2 gün icinde youtube de..
Umut Erdem' Alıntı:Bu arada onu kerem abiye sorun..İlk yarı oturdugu yerde yanındaki biri video cekti mac boyunca bilmiyorum kimdi ama..
tabi ki dediğine katılıyorum ama herşey bir arada olamıyor maalesef bütçemiz doğrultusunda stricklandı aldıkErsev TUT' Alıntı:2 maçtır yapılan yorumları gördükçe, ne kadar daha ümidim olsa da bu takımın zayıf noktası Strickland olacakmış gibi duruyor.Şu takımda iyi bir Guard olsaydı, eminim ki daha rahat şampiyonluktan bahsedebilirdik...
Alen Hekimbas' Alıntı:[quote="Umut Erdem":1r0kc0s8]Bu arada onu kerem abiye sorun..İlk yarı oturdugu yerde yanındaki biri video cekti mac boyunca bilmiyorum kimdi ama..