Bugünle ilgili izlenimleri de yazayım.
Hazırlık maçı da olsa güzel ve heyecanlı bir gün geçirdiğimizi belirtmeden geçemeyeceğim. Kampüse ulaşmamızla güzel bir görünüme sahip mekanla kendi okullarımızı karşılaştırdık Gökçeyle. Güzel okuldu. Salona ulaşmamızla hayranlığımız daha da arttı. Küçük ama son derece modern bir salondu. Güzel hayaller kurdum bu salonun biraz daha büyüğüyle ilgili. İnşallah Türk sporuna başarılı sporcular kazandırır bu güzel tesis.
Zor da olsa internete bağlanmamızla zaten maç içindekileri aktarmaya çalıştım size. Bu arada yayın odasındaki yabancı bir kıza da rezil olduk ama neyse
Burada bahsetmediklerimizden biri de teknik heyetimiz. Bugün Gökçe'yle de konuşuyorduk gerçekten iyi çalışıyorlar. Teknolojiyi de artık daha fazla kullanmaya gayret ediyorlar. Herşey güzel olacak bu sene. Teknik ekibimize katılan Ali Bey, Levent ve Tolga abilerle. Bir kişiye yük binmemesi verimi de arttıracak. Bu da konuşulması gereken konulardan biri.
Ankaralı Aslanlar da beklediğimden daha iyi geldiler. Onlara da kocaman teşekkür. Elimde laptop yayın yaparken teknik izlenimlerden de biraz geride kaldım bu yüzden pek yapmayacağım ama bugün Milo'yla beraber 4 eksiğimizin olduğunu da unutmayalım.
Şimdi sıra Antalya'da. Bakarsınız oraya da gideriz
Eee GSBasket Farkı
Edit: Eser abi hep söylüyorum top kayıpları ve savunma berbat. Takım tam çalışmaya başlayınca ve uyum arttıkça sorun çözülür inşallah.