Daha fotograf varsa koyarsanız sevinirim.....
Üzerinde Galatasaray formasının olduğunu bilerek hareket edersin ya. İşte öyle bir şey.Arda Öztürk' Alıntı:Gurovic her maç yapıyor bunları tamamda.Birisi bana teo nun oyununu anlatsın gittikçe heycanlanmaya başlıyorum.
Ezgi Yıldırım' Alıntı:Maçtan fotoğraflar koymaya çalışıyorum ama en fazla bu büyüklükte mi oluyor acaba ?
Özkan Canpolat' Alıntı:7 numarlarıda lebrona benzıyoha arkadan
M.S a yüklenen arkadaslar , garantisini verebilirmisinin kötü oynadığının ? He, verebilirmisiniz? Bu kadar acımasız elestiriler yapmayın lütfen . Ayrıca bu oyuncu sezon icerisinde takımın gizli skoreri olacak biliyorum cünkü onda o potansiyel var .Özkan Canpolat' Alıntı:herseyı m.s yuklemeyelım lutfen takım savunması olara takımımız kotuydu.
Hoca süre vermemis olabilir , Alican'da bugün oynamadı . Bence bu tamamen hocanın insiyatifiBurak Barut' Alıntı:Sorması ayıp.Bu Teoman çatır çatır döktürürken Altay Bey nerelerde ?
Hoca süre vermemis olabilir , Alican'da bugün oynamadı . Bence bu tamamen hocanın insiyatifi[/quote:2ugrfq8i]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Burak Barut":2ugrfq8i]Sorması ayıp.Bu Teoman çatır çatır döktürürken Altay Bey nerelerde ?