Galatasaray CC: 71 - Pınar Karşıyaka: 56

• Konbuyu başlatan Necati
  • Başlangıç tarihi
N

Necati

Misafir
Beko Basketbol Ligi'nin 8.haftasında Galatasaray'ımız Pınar Karşıyaka'yı ağırlayacak.Ligde üst sıraları hedefleyen ekibimiz aldığı galibiyetlere bir yenisini Karşıyaka maçında ekleyip 9.haftada karşılaşacağı ezeli rakibi Fenerbahçe Ülker karşısına moralli çıkmak isteyecektir.

Galatasaray'ımız bugüne kadar oynadığı maçlarda 5/2 lik bir g/m oranı tutturmuş durumda.Rakibimiz Karşıyaka ise 3/4 lük oranla yoluna devam ediyor.Daha çok genç oyunculardan kurulmuş ve savunma yönüyle ön plana çıkmaya çalışan rakibimizin en etkili oyuncusu 16.5 sayı,11 rb ve 2 blk ortalamalarıyla oynayan Marcus Slaughter.Ayrıca kadrosunda geçen sene takımımızda yere alan Serhat Çetin de önemli bir isim.İnanç Koç ve Nedim Yücel de takımdaki diğer önemli isimler.

Fenerbahçe maçı öncesi oynayacağımız bu maçta rakibimize karşı hem saha ve seyirci avantajımızı kullanıp hem de tecrübe faktörümüzü sahaya yansıtıp rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum.Bu da moral motivasyonumuzu üst düzeye çıkaracaktır.

Not:Maçın tarihi ve oynanacağı salon henüz belli değildir.

bu maca zamani olupta gitmeyenin Galatasarayliligindan süphe duyarim. Galatasarayliyim deyipte olmuyor bu isler. Takimin elinden geleni yapiyor ve seyircisini görmek istiyor sen yok ben evimde kahvemi icerim daha rahat diyorsan bende Galatasarayligilini sorgula derim. sözüm genel olarak bu mentalitede olan sözde taraftarlara. ah ne kadar yaniyorum yurt disinda yasadigima. :(

bu macıda alıp fenerbahce macına moralli cıkarız alıcamızı düşünüyorm güclü bir ekibiz! karsıyaka da ii takım ama biz üstünlüğümüzü ortaya koyarız ve seyirci avantajıylada macı 10-15 sayı farkla alırız diye düşünüyorm !! Haydi uLtRa aSLaN :atki :atki

Fatih-h' Alıntı:
bu maca zamani olupta gitmeyenin Galatasarayliligindan süphe duyarim. Galatasarayliyim deyipte olmuyor bu isler. Takimin elinden geleni yapiyor ve seyircisini görmek istiyor sen yok ben evimde kahvemi icerim daha rahat diyorsan bende Galatasarayligilini sorgula derim. sözüm genel olarak bu mentalitede olan sözde taraftarlara. ah ne kadar yaniyorum yurt disinda yasadigima. :(

İyi güzel de abi, bu biraz da olanak meselesi. Benim gibi bulunduğu konuma göre Ahmet Cömert dağ başında kalan gençler için ulaşım hakkaten zor, hem de cumartesi günü trafiğin en yoğun olduğu vakitlerde. :)

O yüzden yine genelleme yapmamak daha iyi, fakat dediğin gibi imkan ve olanak olup da gitmeyenler düşündürür. :)

haftaya önemli sayılacak maçlar var...(casa ted-fb bjk-tt bu arada casa tedi önemsedim çünkü bizi yendi) o yüzden bu maçı havada karada almamız gerek zaten alabilecek gücümüzde var fitchte bu oyun olduktan sonra gerisini düşünmeye gerek yok

ntv vermesse bu maçı büyük bir ihtimalle salonda olacağım

Maç nasıl İstanbul'da olacak ki, onu anlamadım. İki hafta ard arda evimizde oynama gibi bir durum nasıl olur? Ben olmamasını isterdim şahsen, çünkü ikinci yarıda önemli maçlar olacak bunlar ve sorun yaratabilir iki maç üst üste deplasmanda oynamamız.

Herhangi bir aksilik çıkmazsa ben de gelecem bu maça, Oytun abi sağolsun. :)

WILT' Alıntı:
Maç nasıl İstanbul'da olacak ki, onu anlamadım. İki hafta ard arda evimizde oynama gibi bir durum nasıl olur? Ben olmamasını isterdim şahsen, çünkü ikinci yarıda önemli maçlar olacak bunlar ve sorun yaratabilir iki maç üst üste deplasmanda oynamamız.

biz de üst üste mersin ve telekom maçlarını deplasmanda oynamıştık. ligdeki bütün takımlara karşı uygulanan bir durum.

WILT' Alıntı:

Oytun Abin ilk once kendi gelsin maca . :D

ya arkadaşlar herşey güzel ama macın ahmet cömertte oynanmasını istemiyorum bize yakısmıyor orası ayhan şahenk de oynasak artık macları hiç fena olmaz walla AMA HERŞEYE RAĞMEN BU MACI ALIRIZ :atki

Cuma trafiğinde Ayhan Şahenk e ulaşım nispeten daha kolay gibime geliyor .( Haliç köprüden itibaren KİLİT e5 ' tense , metro ile 4 levente ordan sonra salona çook 1 sey kalmıyor)

Bu macı rahat alacagımızı düsünüyorum umarım mac ayhan şahenkte olur ama olmasa da gelcez her turlu umrım holmanla mcgowen de düzelir oynar takımda biraz smac görelim gerci banvit macında 2 tane en az gördük ama holman ve mcgowenın smacları ayrı bir tat :)

Maçın gün ve saati ne zaman belli olur ?? Umarım cuma ve erken saat olmaz hem kendim için (izmirde olcam ) hemde genel olarak taraftar sayısını etkiler gibime geliyor . Ahmet cömert iyi bir salon değil ama taraftar az sayıda olursa Ayhen Şahenk sırıtıyor ... Bu maçı rakibi hafife almazsak yeneriz motivasyon önemli bence :atki

Ben ntvnin yayaın akışına baktım cuma 8 de galatasaray-pınarkarşıyaka macı yazıo hatta bu hafta 3 mac veriyorlar fener ve besiktaşında maclarını veriyor yanılmıyorsam

Maç saati ve salonu ya salı ya da çarşamba öğlen açıklanır.Cuma günü olursa eğer saat 8 de olur.