Hayatımda ilk defa bir Galatasaray maçını , önde olmamıza rağmen, maç bitmeden terkettim,
Utandım arkadaşlar,
Gerçekten o salonda bulunan kişilerin bir çoğu ile birlikte olmaktan, birlikte anılmaktan, aynı havayı solumaktan ve aynı takımın taraftarı olarak anılmaktan utandım,
Ve olacakları bildiğim için, kulakları dibinde ağıza alınmayacak küfürler ederek, kendi takımlarının oyuncuları olan genç bayanları bile kaale almayan bağırırken o oyuncularun üzerine tükürüklerini saçan ve kendini taraftar zanneden kişilerden utandığım için bazı bayan takım oıyuncularını da yanıma alarak tribünleri terkettim.
Son beş yılda seyirci sayısının 300 leri geçip de , seyircili olarak bitirdigimiz tek bir maç hatırlayan var mı,
Sayıları tam 11 (on bir) olan Karşıyaka taraftarı,
Ne yaptılar, küfür ettiler desek, biz etmiyormuyuz, hareket yaptılar desek , biz yapmıyormuyuz, sonrasında bizzat komisere gittim, ya on kişiyi çıkarın salondan bu iş bitsin, yoksa 300 -500 kişi ile uğraşacaksınız dedim, o da bizde aynı fikirdeyiz dedi ve adamlar dışarı atıldı,
Adamlar dışarı atılırken, taraftarın yarısıda önlerini kesme gayretleri ile dışarı sızmaya ve bu çabaları sarfederkende polisle kavga etmeye başladılar,
Bu nedir arkadaşlar, cinayet mi işleyecez, kan mı çıkaracaz, bu bitmez kinin nefretin nedeni nedir, polis engel olmasa resmen cinayet çıkacak , 500 kişi 10 kişiye saldırırsa başka ne olacak.
Hadi diyelim KSK lılara kızdınız,
Adamlar dışarı atıldı sonra neye kızdınız.
Siz Galatasaraylı olamazsınız, siz Galatasaray seyircisini temsil edemezsiniz.
Böyle taraftarlık olmaz, taraftar takımına destek verir köstek olmaz zarar vermez,
Futbol maçlarında bizim klupten fazla ceza ödeyen bir klup yok, basket deseniz seyirci arada sırada maça geliyor, seyirci gelen maçlardan sonraki maçların hepsi seyircisiz oynanıyor.
Diyelimki bu haftaki fb maçı fb sahasında değil de bizim sahamızda, ve bu maça da bir miktar fb li bizi provoke etmek ve bize zarar vermek için gelmiş, acaba bu amaçla gelenler sizin yaptıklarınızdan farklı ne yapabilirlerdi.
Kininizi, nefretinizi, sorunlarınızı , bunalımlarınızı nerde halledecekseniz halledin , ama bunu Galatasarayın maçlarına gelerek Galatasaraylılık adı altında yapmayın,
Bu takımın ne kaptana ne çımacıya ne tayfaya ihtiyacı var, ya bizler gibi olun ya da Galatasarayımızı bize bırakın.