Galatasaray CC - Beşiktaş CT | BBL - Play-Off Ç.F (3-0)

Beşiktaş savunmasına karşı 3'lük atışları normal oyun kurucusuz takımla oynadık karşımızda Solomon gibi bir tehdit olcak.Pota altını Beşiktaş maçındaki kadar az kullanırsak 3 maçtada fark yeriz ülkere karşı.Solomon Avrupa'nın en iyi savunmacılarından kötü savunma yapan Beşiktaş'a karşı bu kadar top kaybı yaptıysak ülker maçında bu top kayıpları maximum seviyede olabilir...

Admin notu: Tüm mesajlarımızda kalın yazı kullanmayalım, kalın yazının amacı yazımızda vurgulamak istediğiniz kelimeleri belirtmektir. - Ömer
 
3.MAÇ
bjk taraftarının rağbet etmemesiyle açıkçası gazı kaçmış gazoz kıvamında bir maç olmuş. İlk çeyrekteki el üstü 3 lüklerle bir anda öne fırlasalar da farkın suni olduğu çabuk anlaşıldı. İlk yarı boyunca iki kez 10-12 sayı geri düşmemize rağmen takımda en ufak bir panik belirtisi yoktu. Gayet sakin ve güvenli bir oyunla farkı kapatıp devreye berabere girdikten sonra 2.yarıda her geçen dakikada bjk nin direncini biraz daha kırıp maçı ve turu alıp eve döndük.

Bende dahil forumdaki pek çok kişinin sezon boyunca eleştirdiği Tolga bu serinin en çok öne çıkan ismiydi,tebrikler Tolga.

İlk 2 maçta pek gözükmeyen Graves son maçın yıldızıydı,pota altını domine etti ancak hücumdaki performansını savunmada pek göremiyoruz.
Fitch’in riske edilmemesiyle ana rotasyona giren Denham’da şansını çok iyi kullandı. İlk çeyrekte kendi yarattığı bir-iki orta mesafe şutu var ki tek yönlü bir oyuncu olmadığını gösterdi.

Mithat çok faydalı oynuyor ve derin tecrübesini sahaya yansıtıyor. Mitchell’ın çaylaklığını çok iyi dengeliyor,artı bu maçta skora da katkı yaptı. Takımın gizli lideri bence.

Bankın en sonlarına demir atan M.Kaya’nında epey süre almasına çok sevindim. Graves’e verdiği alley up pası dışında pek katkı yapamadı ama onu sahada görmeyi ve onu seyretmeyi seviyorum. Onu mutlaka kazanmamız lazım.

Oynayan oynamayan herkese,teknik heyete ve ilk 2 maçtaki muhteşem desteğiyle pay sahibi olan taraftarı canı gönülden kutluyor ve 4 yıl sonra gelen yarıfinalde başarılar diliyorum.
 

Üst