Galatasaray CC - Beşiktaş CT | BBL - Play-Off Ç.F (3-0)

uzun aradan sonra ilk defa rakip beklediğimizi hatırlıyorum play off ta:)

Sezon bitiyor ama biz hala savunmayı oturtamadık. İlk period yanlış hatırlamıyorsam 29 sayı yedik. Beşiktaş basit bir şey yaptı. Topu eline alan içer drive etti. Graves hücumda evet çok iyiydi çünkü karşısında oyuncu yoktu. Ama savunmada da bir o kadar kötü ve ağırdı. Öyle bir fiziğe sahip oyuncunun iki barış'ın drive'larında da ortayı kapatamaması beni cidden düşündürüyor.

Oyun kurucusuz bir rakip'le oynadık. Dönem dönem Barış özcan oyun kurucu oynadı. varın beşiktaşın halini düşünün. biz de Mithat var. bekliyoruz ki baskı yapsın. Nerdee.

Neyse beklediğimiz gibi oldu çok zorlanmadan üst tura çıktık ama Dacka bile gelse ki şu saatten itibaren pek mümkün değil bana eleniriz gibi geliyor.

Tolga'ya bir parante açmak mutlaka lazım. Yaşlı oyuncular biraz geç form tutar denirdi. Tolga epeyce yaşlı bu endenle daha ad geç form tuttu. Ellerine sağlık diyelim.

Takıma baktığımda aslında savunma potansiyeli olan oyunculardan kurulu (murat kaya haric) ama takım savunasına baktığımda ben savunma adına hiçbir şey göremiyorum. Dolayısıyla bu hücumada olumsuz sirayet ediyor rakipler biraz savunma yaptığında bizi dağıtıyorlar. Hele 4 numarada oynayan burak ya da tolga dış şut sokamadığında bizim maçı kazanmamız mucizelere kalıyor.

Şu takım beni yanıltsa da şu fener serisinde mücadele etse.

Taraftar galibiyet bile değil sadece mücadele istiyor. hadi be aslanlar. aslan gibi bir mücadele sergileyin. elenecekseniz de alkışlarla elenin...

bence takımda ki en büyük gelişme , normal sezonda iyi 2 periyottan sonra 3.periyotta takım çuvallıyordu.bu ortadan kalktı,tam tersine 3.periyotlarda daha dirençli bir takım oluyor ve bu oyun ile maçları kopartıyoruz...

Bir arkadaşında dediği gibi Graves pota altından sayı gücümüzü çok artırıyor ama savunmada yeterince hızlı değil fizik açısındanda çok ağır kalıyor

Hoca Onun için Fatih ile Gravesi beraber denemeli diye düşünüyorum biri savunmada yardımcı olur diğeri ise hucumda

Murat İNAL' Alıntı:
Tek bir şeye dikkat çekmek istiyorum.

3lük yüzdeleri

ilk maç : 12/26
ikinci maç : 12/24
üçüncü maç : 11/20

toplamda : 35/70
tam %50
maşallah demek gerek :)

Murat'ın üzerinde durduğu gibi muhteşem bir istatistik. Ben daha önce de yazmıştım, şampiyon olmamamız için hiçbir engel yok. İki maçta da zorladığımız, kupada ufak hatayla kaybettiğimiz Efes Pilsen mi yenilmeyecek yoksa Daçka maçında dökülen basının şişirdiği F.Ülker mi?

Takımın şampiyonluğa gitmesi için 3 tane kriter vardı. Bir takım hüvvetinin artması ki bu yakalandı, ikincisi seyircinin inanması ve takımla bütünleşmesi bu da sağlandı ki en önemlisiydi. Üçüncüsü ise yöneticilerin ve özellikle Adnan Polat, Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel gibi yöneticilerin Ahmet Dedehayır'ın yanında maçlara gelmesi. Bu saydığım yöneticiler inip sahada oynamayacaklar ama dönen dolaplara ve müessese baskılarına varlıklarıyla gözdağı verecek isimler. Nasıl F.Ülker'in isimli yöneticileri bütün maçlarına gidiyorlar ve gerektiğinde hakemlere bile direkt müdahele edebiliyorlarsa bizde de onlar kadar çirkef olunmasa da ağzını açacak insanlar olmalı.

Son olarakta sevgili koçumuz Murat Özyer'in bir röportajında belirttiği yrı final maçlarını Abdi İpekçi'de oynayalım fikrinide sonuna kadar destekliyorum. O salonun kimseyle özdeşleşmiş olmadığını ve zamanında orada da çok önemli galibiyetler aldığımızı hatırlatmakta yarar var.

ülker serisini ipekçi'de oynayalım bu muhteşem olur!!!
a.cömert'te baskı kuruyoruz diyen arkadaşlarıma sadece şunu söylüyorum takım mücadele etmezse ne yaparsan yap boş inanıyorumki ipekçi'yi doldurursak takımda motive olur ve kazanırız!!!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
ülker serisini ipekçi'de oynayalım bu muhteşem olur!!!
a.cömert'te baskı kuruyoruz diyen arkadaşlarıma sadece şunu söylüyorum takım mücadele etmezse ne yaparsan yap boş inanıyorumki ipekçi'yi doldurursak takımda motive olur ve kazanırız!!!

Abdi Ipekci'yi kolay kolay dolduramayiz sevgili Eyup. Yonetim ile kavgali ve basketbol maclarina bedava bilet olmadikca gelmeyen bir seyircimiz var. Fenerbahce macinda olay cikartip macin ilk periyodunda salonu bosalttiracak bir kalabalik yerine son Galatasaray-Fener macindaki Ahmet Comert seyircisi cok daha faydali olur.

Selim S.' Alıntı:
Abdi Ipekci'yi kolay kolay dolduramayiz sevgili Eyup. Yonetim ile kavgali ve basketbol maclarina bedava bilet olmadikca gelmeyen bir seyircimiz var. Fenerbahce macinda olay cikartip macin ilk periyodunda salonu bosalttiracak bir kalabalik yerine son Galatasaray-Fener macindaki Ahmet Comert seyircisi cok daha faydali olur.
dostum cevabında haklı olduğun yerler var tribün ve yönetim sorunlu ama basket takımına destek var!
ayrıca geçen sene cuma günü saat 18'de abdi ipekçi'de oynadığımız maçta iddasız olduğumuz bir dönemde yarı yarıya doluydu salon!!!
bu sene iddaalı bir takımımız iyi oyuncularımız ve hocamız var
sence bunun üzerine çıkamazmıyız???

Belki cikariz ama Abdi Ipekci'de olusabilecvek bir tribun kalabaliginin macin ilk devresini salonda bitirebilecegini sanmiyorum

Seyirci olay çıkartabilecek diye tribünler arası geçiş bile olmayan Ahmet Cömert yerine, dolduğu anda atmosfer yaratacak Abdi İpekçi elbette daha cazip. Senelerdir kritik maçların hepsinde Abdi İpekçi'yi dolduran bir seyricimiz vardır. Ahmet Cömert'de de birçok kez salon boşaltıldı. Salonun boşaltılması tamamen yönetim acizliğiyle alakalıdır. Sahaya birşey atılmaması konusunda elbette her Galatasaraylı aynı fikirdedir ama aynılarını hatta daha beterini yapan F.Ülker seyricisi hiçbir zaman boşaltılamadı.

Munise Evci' Alıntı:
dacka gibi ligi 8nci sirada bitirmis bir takim fenere soguk terler dokturuyosa biz niye yapamiyalimki?
öyle deme bize karşı çok iyi konsantre oluyolar umarım geçeriz ama tüm oyuncularımızın tam kapasiteyle oynamaları gerekiyor

Arkadaşlar hatırlatmakta hayda var Fenerle oynayacağız üstelikte seriyi alırsak Final oynayacağız

Yani İpekçide oynarsak kesinlikle dolacağını düşünüyorum Ahmet Comert okul takımlarının sahalarına benziyor vede o şekilde bir stadda oynamak bize yakışmıyor diye düşünüyorum

3-0 yendik helal olsun diyorum reese ve harvey yoktu ona rağmen :claps maçı izleyemedim yorum yok...ama gs tv verir değil mi? ya da veripte görmüş olan var mı?

Yiğit Pazar' Alıntı:
3-0 yendik helal olsun diyorum reese ve harvey yoktu ona rağmen :claps maçı izleyemedim yorum yok...ama gs tv verir değil mi? ya da veripte görmüş olan var mı?

GSTV dün aksam maci verdi ama büyük bir ihtimalle bugünde verirler.

çok iyi oldu bu galibiyet hem ilk turda takım yorulmamış oldu hem biraz daha oturmuş görüntüsü verdiler.daçka fb ye karşı bir maç daha alıpta onları strese sokup fiziksel ve kafa olarak yorarsa final için ümitlerin daha canlı olacak

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
çok iyi oldu bu galibiyet hem ilk turda takım yorulmamış oldu hem biraz daha oturmuş görüntüsü verdiler.daçka fb ye karşı bir maç daha alıpta onları strese sokup fiziksel ve kafa olarak yorarsa final için ümitlerin daha canlı olacak

cok dogru bi saptama katiliorum yeterki mucadele edelim fulker serisinde we dacka mac alsin hem fiziksel acidan hemde mantelite acisindan yorulmus olsunlar

Özmen Aras' Alıntı:
Emin misin??

Sadece ilk tur için geçerli diye biliyorum ?
Benim bildiğim eğer Fb Ülkerle eşleşirsek seriye 1-0 geride başlayacağız. 4. galibiyete ulaşan takım da finale kalacak. Fb Ülker seride 1-0 önde olacak ama yanılıyorda olabilirim.

Arkadaşlar FbÜlker seriye 1-0 önde başlayacak.

3 yapan da kazanacak.İlk maç Abdi İpekçi'de olacak.Diğer 2 maç bizim sahamızda olacak.(Malum hangi saha olduğu belli değil daha)

Eğer son maça kalırsa 2-2 olursa durum Abdi İpekçide oynanacak son maç ve serinin galibi belli olacak.

Sadece final serisinde 4 galibiyet alan şampiyon oluyor.Diğer serilerde 3 galibiyet.