E
Emre Duran
Misafir
uzun aradan sonra ilk defa rakip beklediğimizi hatırlıyorum play off ta
Murat İNAL' Alıntı:Tek bir şeye dikkat çekmek istiyorum.
3lük yüzdeleri
ilk maç : 12/26
ikinci maç : 12/24
üçüncü maç : 11/20
toplamda : 35/70
tam %50
maşallah demek gerek
Eyüp YILDIZ' Alıntı:ülker serisini ipekçi'de oynayalım bu muhteşem olur!!!
a.cömert'te baskı kuruyoruz diyen arkadaşlarıma sadece şunu söylüyorum takım mücadele etmezse ne yaparsan yap boş inanıyorumki ipekçi'yi doldurursak takımda motive olur ve kazanırız!!!
dostum cevabında haklı olduğun yerler var tribün ve yönetim sorunlu ama basket takımına destek var!Selim S.' Alıntı:Abdi Ipekci'yi kolay kolay dolduramayiz sevgili Eyup. Yonetim ile kavgali ve basketbol maclarina bedava bilet olmadikca gelmeyen bir seyircimiz var. Fenerbahce macinda olay cikartip macin ilk periyodunda salonu bosalttiracak bir kalabalik yerine son Galatasaray-Fener macindaki Ahmet Comert seyircisi cok daha faydali olur.
öyle deme bize karşı çok iyi konsantre oluyolar umarım geçeriz ama tüm oyuncularımızın tam kapasiteyle oynamaları gerekiyorMunise Evci' Alıntı:dacka gibi ligi 8nci sirada bitirmis bir takim fenere soguk terler dokturuyosa biz niye yapamiyalimki?
Yiğit Pazar' Alıntı:3-0 yendik helal olsun diyorum reese ve harvey yoktu ona rağmen :claps maçı izleyemedim yorum yok...ama gs tv verir değil mi? ya da veripte görmüş olan var mı?
Doğan SAĞLAM' Alıntı:çok iyi oldu bu galibiyet hem ilk turda takım yorulmamış oldu hem biraz daha oturmuş görüntüsü verdiler.daçka fb ye karşı bir maç daha alıpta onları strese sokup fiziksel ve kafa olarak yorarsa final için ümitlerin daha canlı olacak
Benim bildiğim eğer Fb Ülkerle eşleşirsek seriye 1-0 geride başlayacağız. 4. galibiyete ulaşan takım da finale kalacak. Fb Ülker seride 1-0 önde olacak ama yanılıyorda olabilirim.Özmen Aras' Alıntı:Emin misin??
Sadece ilk tur için geçerli diye biliyorum ?