Galatasaray CC - Beşiktaş CT | BBL - Play-Off Ç.F (3-0)

Valla arkadaşlar Daçka öyle bir seri yakalamıştı ki febe karşısında gerçekten inanılmaz bir durumdu Solomon son saniyede bloklayarak kurtardı durumu

Daçka ile eşleşmekte o kadarda iyi bir durum olmadığını bu maçtan anlayabiliyoruz :)

Bizim maçta ise Graves 22 sayı atmış son ayların superman i Tolgada 16 sayı ile tamamlamış maçı. Mitchel son dakikalarda faul atışlarıyla baya katkı sağladı
 
Sahamızda kazandığımız 2 maçın ardından bu maçtan da galip ayrılarak seriyi fazla zorlanmadan 3-0 kazandık. Graves başta olmak üzere Mitchell, Mithat, Brown, Tolga ön plana çıkmışlar. Bütün aslanlarımıza helal olsun. Umarım Beşiktaş serisinde gösterdikleri mücadeleyi yarı finalde de gösterirler. Büyük ihtimalle rakibimiz Fb Ülker olacaktır. Çok zor olacak bizim için fakat imkansız değil. Oyuncularımız sahaya yüreklerini koyarlarsa Daçka'nın ilk maçta yendiği, ikinci maçta da çok zorladığı Fb Ülker'i biz eleyebiliriz.

Bu arada forumda 95 kişi çevrimiçi. İyi bir rakam. :)
 
Volkan Kiziltas' Alıntı:
... ama en cok tolga beni mutlu etti tolga icin bu takimin oyuncusu degil diyenlere hem serinin 2. macinda hemde 3. macinda cevapi vermis oldu

Tolga Tekinalp´i en çok eleştirenlerden biriydim. Keşke son maçlardaki performansını tüm sezona yayabilseydi. Ancak ne olursa olsun kendi adıma bir özür borcum var. Tekinalp her maçta böyle oynasın ben her maçta özür dilemeye hazırım. Görünen köy play off serisinde bu oyuncumuzun tecrübesinden bayağı yararlanacağız.

Şu anda maç için ne kadar yazsam boş çünkü istatistikler insanı yanıltabiliyor. Genel olarak seriyi değerlendirecek olursam Beşiktaş tek yabancı ile oynasa bile seriyi 3-0 geçmemiz başarı. Kendi penceremizden bakacak olursak biz de son maça en önemli oyuncumuzdan yoksun çıktık. Seriyi çabuk bitirmemiz dinlenme ve önümüzdeki maçlara konsantre olmamıza imkan tanıması açısından iyi oldu.
 
Skoru gördükten sonra nasıl mutlu oldum anlatamam. 3 0 gibi net 1 skorla bjk gibi takımı elemek gerçekten mutluluk veriyor. Takımın 1 an önce bumaçı unutup , büyük ihtimal fb maçına konsantre olmasını bekliyorum. Bu seri çok çok önemli özellikle taraftar camiamız için !!!
 
Her ne kadar bjk seride eksik oynamış olsada öyle yada böyle bu seriyi yıpranmadan geçmemiz en büyük kazancımız.
Önümüzdeki fb serisi ise hem koç Özyer'in hemde takımın bu seneki tüm eleştirilere cevabı yada kabullenmesi olacaktır.Bizim takımımızdan istediğimiz yenilseler bile sahadan çıkarken başımızın önde olmaması.Haydi aslanlar seriyi kaybetsek bile dar edelim o salonları fenerlilere...
 
3-0 la Geçmek Hepimiz Gibi Benide Mutlu Etti.

Üzüldüğüm Tek Nokta Daçka Oldu.

Son 2 Dakika Kala 2 3lük, 2 sayılık ve serbest atıştan sayılar buldular ve Fark 2 Sayıya Kadar İndi son atakta 5 saniye kala Çok Berbat paslaşma sonucu solomona blok yaptırttılar ve maçı fülkere bir nevi hediye ettiler.

Artık Yarı Finalde fülker ile karşılaşacağız daçka büyük bir sürpriz yapmazsa. Zor Geçecek Ama Fülkeri Eleyeceğimizi Düşünüyorum.
 
bütün oyunculari kutluyorum. Özellikle Tolga'nin skora katkisi ve Mitchell'in takimi sirtlamasi cok pozitiv. umarim Dacka bir süpriz yapar ama yapmasa bile yinede de FB'ye karsi kazanmak icin cikmaliyiz. bastan kabullenirsek yenilmeyi basarili olamayiz.
 
Maça gittim Önder abi ile birlikteydim.Açıkcası Beşiktaş adına üzüldüm.Eşllerinden geleni yaptılar ama olmadı.Ufuk Sarıca geç kaldı oyuncu değişikliklerinde.Tribünlerde çok boştu.Bize gelirsek Brown'ın performansı şaşırttı bizi. :)

Diğerleri güzeldi,iyiydi.Fitch yukarıda oturuyordu.Sakat gözükmüyordu ama önemli değil.

FbÜlker serisi güzel geçecek.İnşalah onurumuzla mücadele ederiz.
 
Tebrikler takımımıza ve teknik heyete.Alpella ve Reno facialarından sonraki süre çok iyi değerlendirilmiş.Beşiktaş'ın içinde bulunduğu şartlar bu başarının değerini azaltmıyor.Rakibimizi belirleyecek seride olanlar ortada.
Bu arada salonda izlediğim 2. maçla ilgili yazmayı unutmuşum. :) Teknik analizler yapılmış zaten,rehavete kapıldığımız dönem dışında gayet eğlenceli bir maçtı.Tribün de formundaydı.Denham'ın son saniyedeki smacında pota arkasının çökmesi,devre arasındaki Barış gol gol gol... :)
Seri boyunca takım olarak iyiydik ama Tolga ve Mitchell'ın yeri ayrı.Tolga çok hoş bir sürpriz oldu bizim için.Mitch ise 2. maçta ne zaman sıkıştık,oyuna ağırlığını koydu.Sürelerin gayet dengeli dağıldığı bir seride sıfıra yakın süre alan Murat ve Burak'ın kendilerini gözden geçirmeleri lazım.
Tufan'ın Efes'e gitmeyeceğini düşünmek istiyorum.Seneye Avrupa oynayacak olan,seyircisiyle bütünleştiği takımını bırakıp Efes benchinde çürümeyi tercih etmemeli.Ederse hem bize hem kendisine yazık olur.Ama özellikle kendisine...
 
öncelikle aslanları tebrik ediyorum..beklediğimden kolay bir seri oldu ama rakibin çok eksik olduğunuda unutmamak lazım..maç hakkında bişey yazamıyoruz izlemediğimiz için ama istatistiklerde çok sevindirici hususlar var;Mitchell,Denham ve Tolga nın performasları çok dikkattimi çekti..artık önümüzde çok zor bir seri var..ben umutsuz değilim..ha buarada gs tv de bugünkü maçın yayınlanacağı yazıyor 22.30 da.
 
gerçekten çok iyi bir başarı.Uzun zaman sonra yarı finale kaldık ilk maçı deplasmanda oynayacağız kazanırsak diğer iki maç ahmet cömertte olacaktır.Ondan dolayı 3-1 alabilirz çok iyi taraftar olacağına inanıyorum ve finale çıkıcaz inşallah
 
hani kendimede pay çıkarmak gerekirse ;) :D

yine ugurlu geldm ya 3 yada 2 tane maç topicim var kayıpsız gidiyorum :D 2 topic 4 galibiyet 0 maglubiyet :D :atki
 
Tek bir şeye dikkat çekmek istiyorum.

3lük yüzdeleri

ilk maç : 12/26
ikinci maç : 12/24
üçüncü maç : 11/20

toplamda : 35/70
tam %50
maşallah demek gerek :)
 
Murat İNAL' Alıntı:
Tek bir şeye dikkat çekmek istiyorum.

3lük yüzdeleri

ilk maç : 12/26
ikinci maç : 12/24
üçüncü maç : 11/20

toplamda : 35/70
tam %50
maşallah demek gerek :)

bildigim kadariyla sezon ortalamamiz 286/800 yani %36 en cok 3 sayi atisindan sayi bulmus 2 oyuncuda 59 ar 3 sayi bulmus MITCHELL VE TUFAN.....

bence pota altimiz cok saglam ama kullanamioruz sanirim bugun kullanmisiz,,,,bu fulker cikicak buyuk ihtimal we ilk mac orda diken ustunde durmadan ilk macin ozelliginden yararlanip soguk bi dus yaptirmamiz lazim fulkere sonra 2 mac bizim sahadami yanlis biliosam soyleyin arkadaslar.

GERALD FITCH siz fulkeri yenemeyiz cunku ikinci bejeke macinda baski geldiginde cok top kaybettik we o ates parcasi olan topu kimse almak istemedi ISMET BADEMIN gusel sozu SAZI KIMSE ALMAK ISTEMEDI veya ALAMADI
 

Üst