Galatasaray CC -Darüşşafaka : 73-74

Bu maçı da kazanmalıyız ve zirveye doğru olan yürüyüşümüze tam gaz devam etmeliyiz :eek:key
ntv bu maçı verecektir vermeli üst üste 3 hafta vermemekte neymiş taraftarlar baskın yaparlar :ehue
cuma olur bence maç alırız inşallah
 
Bu mac da fitchin oynaması bizi cok rahatlatır cünkü daçka hic de yabana atılmıcak bir takım özellikle yabancıları baya kaliteli dobbie yi hepimiz biliriz gecen sene iki macta da müthisti diger 2 yabancı da cok iyi unutmayın bu takım efesi cok zorladı seyirci de olmıcak o yuzden dikkatli olmalıyız hafife almamalıyız ama normal şartlarda kaybetmememiz gereken bir mac.Hadi aslanlar emin adaımlarla gidioz hedefe önümüze cıkan engelleri teker teker yıkalım
 
daruşşafaka maçının rahat geçeceği kanısındayım umarım bir kaza olmaz.tv bu maçı vermezse artık ntv izlemiyeceğim prostestom açık ve net.
 
vermezse bi mail kampanyası yapmak gerekir.Ama verir heralde Ntv o kadar kötü bir ahlak anlayışına sahip kanal değildir.
 
bencede artık vermeli yoksa alıcağı ahlardan dolayı iki yakası bir araya gelmez
bu maçı alıcağımızı düşünüyorum çünkü biz daçkadan daha ii bi ekibiz
dobbie ye dikkat edelim yeter
:atki
 
maç ntv nin burnunun dibinde oynanacak sanırım yayın masrafı açısından da avantajlılar verirler bu maçı bence


geçen hafta selçuk maçını verebilirlerdi ama onlar liderden yana kullandılar haklarını fenamı ettiler bence hayır basketbol adına harika bir maçtı telekom maçı,,, ama en azından gs maçının geniş özetini falan çekselerdi güzel olurdu bence NTV , TRT deki POTA misali bir program yapmalı haftanın görünümü gibilerinden böylece izleyemediğimiz dciğer maçlardan da haberimiz bilgimiz olur ellerinde buna uygun kadro da var halbuki ama nedense yapmıyorlar
 
umarım ntv maçı verir artık.çünkü haftaya efes pilsen-banvit maçı hariç önemli bir maç yok.büyük ihtimalle ntv maçı bu maçı verecektir.
 
daçka daçkadır şakası olmaz herkes farknda bunun geçen hafta bb dedik 4 sayıda tuttk bu hafta dobie dioruz onuda 10 sayının altında tutarsak çok rahatlarız
 
ya maça gidemememiz çok üzücü çok sinir bozucu bişey
böyle bi ceza olamaz
böyle bi yönetimde olamaz ki cezaya itraz etme tenezzülünde bulunmadı
 
erdi' Alıntı:
ya maça gidemememiz çok üzücü çok sinir bozucu bişey
böyle bi ceza olamaz
böyle bi yönetimde olamaz ki cezaya itraz etme tenezzülünde bulunmadı

onuryavuz' Alıntı:
Sabıkalı birisi aynı suçtan tekrar yargılandığında verilen cezada indirime gidilmez aksine artırıma gidilir. Geçen sezonki fener ve bu sezonki Karşıyaka maçına bakıldıktan sonra verilen cezada bir haksızlık olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Bırakalım da bazı kulüplerden farkımız olsun. Bazı kulüpler gibi yaşananları gözardı edip yüzsüzce itiraz mı edelim verilen cezaya.

Umarım takım artık beklentilere cevap verecek düzeyde oynar. Taraftarı da düşünmek gerek biraz kalp hastası olan var olmayan var :)
 
Daçka yükselişte,Beşiktaşın Efes'i zorlanmadan yendiği bir ligde bu kadar erken konuşmak doğru olur mu bilemem.
 

Üst