G
Guest
Misafir
Silindi.
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Şayet o koltuklar bizede aynı fiyata 6 taksitle açılmazsa, kombine asla almayacağm.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Şubeye liseden kim maddi destek veriyor onu düşünmek lazım Polat'a kalsa lisenin ayrıcalıklarını siler atar ama olmuyor heleki önümüzdeki hafta kredi için genel kurul varken bu tür uygulamalar bu yönetimin ödediği bir diyet diye düşünüyorum.
Aşağalanan biz oluyoruz ama!
Hakkı Balkancı' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":16q50dz7]Şubeye liseden kim maddi destek veriyor onu düşünmek lazım Polat'a kalsa lisenin ayrıcalıklarını siler atar ama olmuyor heleki önümüzdeki hafta kredi için genel kurul varken bu tür uygulamalar bu yönetimin ödediği bir diyet diye düşünüyorum.
Aşağalanan biz oluyoruz ama!
Semih Ural' Alıntı:[quote="Murat İNAL":2i4g67cg]Adrese teslim var bir de şaka gibi .
Sefa Kadakal' Alıntı:O zaman Murat Hoca kusura bakmasın 2000 kemik seyirci bu şartlarda oluşmaz, oluşamaz...
Birşeyler yapılıyo Ersin inşallah bakalım. yönetime yazdığımız açık mektupda var istersen onuda oku belki destek olmak istersin.Ersin Çelik' Alıntı:bu konuyu murat hoca veya yetkili bir kişi ile konuşan var mı acaba merak ettim?
Onur Yavuz' Alıntı:Yönetimin verdiği bu karar takımın omzundaki yükü iki katına çıkarmıştır. Artık taraftarı salona çekebilir yegane güç takımın başarılarıdır.