Galatasaray Cemiyeti > Galatasaray Taraftarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Şayet o koltuklar bizede aynı fiyata 6 taksitle açılmazsa, kombine asla almayacağm.

Eyüp Abi artık bırak kombineyi ya baksana adamların bize ihtiyacı yokmuş.
Paşa paşa programıma uyan hafta biletimi alırım 1-5 ytl arasına giderim maçıma yarım gözle maçı yarım gözle cemiyetten katılacak çekirdekçileri izlerim.
 
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Şubeye liseden kim maddi destek veriyor onu düşünmek lazım Polat'a kalsa lisenin ayrıcalıklarını siler atar ama olmuyor heleki önümüzdeki hafta kredi için genel kurul varken bu tür uygulamalar bu yönetimin ödediği bir diyet diye düşünüyorum.
Aşağalanan biz oluyoruz ama!

Doğancım; lise 1905'den beri kulübümüze maddi manevi desteğini veriyor. Başkan'nın da aklının ucundan geçmez ayrıcalıkları silip atmayı,şuanki konumunu liseye borçlu...Seni anlıyorum ama bu siteye sadece biz girmiyoruz kuşlarda giriyor bazı kalemşörlerde giriyor,biraz dikkat edelim.
 
Tamamiyle cemiyet içi diyemesekte belli bir kesime yıllardır futbol kombineleri için yaptıklarını, basketbol içinde yapmışlar, çok da şaşırmadım açıkçası.

Buyursalar gelseler keşke.
 
Hakkı Balkancı' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":16q50dz7]Şubeye liseden kim maddi destek veriyor onu düşünmek lazım Polat'a kalsa lisenin ayrıcalıklarını siler atar ama olmuyor heleki önümüzdeki hafta kredi için genel kurul varken bu tür uygulamalar bu yönetimin ödediği bir diyet diye düşünüyorum.
Aşağalanan biz oluyoruz ama!

Doğancım; lise 1905'den beri kulübümüze maddi manevi desteğini veriyor. Başkan'nın da aklının ucundan geçmez ayrıcalıkları silip atmayı,şuanki konumunu liseye borçlu...Seni anlıyorum ama bu siteye sadece biz girmiyoruz kuşlarda giriyor bazı kalemşörlerde giriyor,biraz dikkat edelim.[/quote:16q50dz7]

Benim lise ayrıcalıkları dediğim değişik olaylar Onur Abi ,Gökçe falan bilir.Polat'ta son derece rahatsız bu cemiyetli cemiyetsiz olayından kendiside bu yüzden çok çekmiştir kendisi ne düşünürse düşünsü Polat bugünkü statüsünü GS taraftarının onu çok tutmasına ve Özhan Canaydın'a borçludur.Yoksa liseliler kesinlikle Polat'a oy moy vermezdi herkez biliyor bunu.5000 küsür üyesi var klübün.Bunların zaten 1000 küsürtanesi aydatlarını dahi ödemiyor,1000-1500 ü e genel kurullara katılıyor nede aylık icraat raporlarının verildiği kurullara.Maddi manevi destek verildiği konusunda hem fikiriz ama bunca kişinin arasında en faz 100-150 liseli bu dediğin desteği veriyor klübe bunların bir kısmıda eski başkanlarımız.Üzüldüğüm nokta bu 150 kişi tüm liseyi baş tacı tutulmasını sağlıyor ve her ay verilen aydat karşılığı bizden üstün taraftar oluyorlar.GS taraftarlığının statüsünü 3-5 kuruş belirliyor bu beni üzen nokta.
 
Semih Ural' Alıntı:
[quote="Murat İNAL":2i4g67cg]Adrese teslim var bir de şaka gibi .

Adamlar asil kardesim senin benim gibi çapulcu mu? Hem benim çalıştıgımı düsünüp haftaiçi mesai saatlerinde satıyolar zaten bizim kombineleri de alamayalım diye. Liselilere adrese teslim :)[/quote:2i4g67cg]
Meşhur söz aklıma geldi."Galatasaray liselilerin değil MİLYONLARCA Galatasaray taraftarınındır."
Gerçekten taraftara yapılan büyük bir ayıp bu.
 
1-2 maç hariç dolmuyordu salon yani o sizin dediğin büyük traftar cefakar taraftar nerdeydi o maçlarda. Bayanlarda hele hiç yoktu. Galatasaray taraftarı sadece fb maçlarına gelmez her maça gelir çoğu maçta da yoktu tafartar. Kimse bu ne ayıp yuh be fln demesin demekki boş kaldı ki veriyolar ucuza ki versinler.

(Forumda devamlı maçlara giden büyük küçük maç ayrımı yapmadan salonu dolduran bunun için planlama yapan abilerim renkdaşlarım üzerlerine alınmasın)
 
Sefa Kadakal' Alıntı:
O zaman Murat Hoca kusura bakmasın 2000 kemik seyirci bu şartlarda oluşmaz, oluşamaz...

oluşmuyordu zaten oluşmayacağı da besbelli bizdeki bu taraftar profilinden.(Denizlisporla açılış maçından sadece 14bin200 seyirci vardı maçta gişeden geçen kişi sayısıdır bu resmi.)
 
asıl ayhan şahenkteki ilk maçını merak ediyorum bakalım nasıl desteleyecek liseliler.....artık tribünlerde fransızca tezahüratlar duyarız :p bari fransız oyuncular alsaydıkta anlarladılar...

asıl üzüldüm nokta bayan basket takımı..çok güzel takım kuruldu fakat geçen sen 200 ortalamaya oynayan bayan takımımız bu sene daha az taraftar karşısında oynayacak..çok yazık :( :( :(
 
İşallah beter olurlar....İşallah 1 kişi bile gitmez...Bu ne ya ayıptır günahtır ya...Yani bu seyirciyi sadece küstürür..Takımı nba yıldızlarıyla doldur yine böyle para istenmez ...Yazıklar olsun..!
 
Bu Klup niye oyuncularına ve taraftarlarına karşı bu kadar vefasız anlamıyorum. :? Sonra pembe gömlekli yöneticimiz taraftarımız bizi yalnız bırakıyor demesini biliyor.
 
Anlamıyorum yaa şu transfer haberlerini en yetkili kişilerden alan site yöneticileri , konu kombine kartlar olunca tepki vermekten uzaklasıyor . Cok ilginc
 
Liselilerin Erman Kunter baskısına rağmen Murat Özyer ile devam kararının bir bedeli olmalıydı ve bu bedel ödendi. Bu bedel liselileri tatmin etti mi bilmiyorum ama yıllarca hiçbir karşılık beklemeden takımı destekleyen taraftarı yeterince rencide ettiği bir gerçek.

Yönetimin verdiği bu karar takımın omzundaki yükü iki katına çıkarmıştır. Artık taraftarı salona çekebilir yegane güç takımın başarılarıdır.

Bu ortamın yaratılmasında emeği geçenlere teşekkürler!
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Yönetimin verdiği bu karar takımın omzundaki yükü iki katına çıkarmıştır. Artık taraftarı salona çekebilir yegane güç takımın başarılarıdır.

Takımın başarılarıyla sadece iyi gün taraftarlarını salona çekebilirsiniz. O da geçici bir süreliğine olur başarılar kalıcı olmazsa.

Murat hoca çekirdek 2000 kişiden bahsediyordu. Şu an olanlardan haberi var mı bilmiyorum 50 çekirdeği bulursa yatıp kalkıp dua etsin bence artık.
 
Yok şimdi bu takımla ve "bazı" yapılandırma çalışmalarıyla cidden lise tarafı ilgi gösterebilir şubeye.
Fakat asıl sıkıntılar çok daha farklı olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst