Benim gözümde her ikisi de yanlış. Atlanan nokta kombine tribünün kapatılmadan önce birilleri kombinesiz ve dahi biletsiz oraya oturuyordu.
Kombine sahiplerinin bir kısmı onlardan önce geldikleri halde tribünü terk etmek zorunda kalıyordu. Koltukların kırıldığı maçta ben ordaydım ne yapıyorsunuz dediğimde bana çok konuştuğum söylendi
başka şeyler de söylendi ya her ne ise .
Koltukları kıranlar da kombinesi ve dahi bileti olmayan insanlardı. Bugün gösterilen tepkiye katılıyorum bu başka bir konu.
Söylemek istediğim madem adalet aranıyor (ki aranmalı) birileri bedelini ödeyip kombine kart alıp kendi yerinden maç izleyemiyor başka birileri bedelsiz onların yerini gasp ediyor (tribün kapatılmadan önce özellikle fener maçında kombine kart sahipleri tribünü terk etmek zorunda bırakıldı !!!! S blokta) keşke o zaman da açık mektup yazısa idi kombine tribüne bedel ödemeden giren ve kombine sahiplerinin yerine oturanlara yapılan ayrımcılığa.
Bugün liselileri benim aleyhime kayıran yönetim. O günde benim aleyhime bu kişilerin maça girip tribünü gasp etmesine göz yumuyordu.Ben bireysel olarak tepki vermiştim elektronik posta yolu ile ve bizzat belki (temenni ederim) başka verenlerde vardır.
Birde tekrar ediyorum kombine tribünün kapatılma süreci de bu kişilerin tamamı ile kombine tribünü gasp ettiği maçtan sonra olan olaylarla başladı.Tamam yönetimim basiretsizliğii koluk kuvvetlerinin tutumu eleştirilmeli ama hırsızın da hiç mi suçu yok. O koltukları birileri kırdı kimler kırdı kombine kartı olupta orda oturanlar mı.
Geçen sezon başkalarının bedelini ödediği kombine tribünün bedelsiz olarak bir grup tarafından işgaline göz yuman ve dahi zemin hazırlayan yönetim. Şimdi de farklı bir gruba satın alma öncelliği ve daha iyi satın alma koşulları
sağlıyor ikiside de büyük adaletsizlik var. (Bence ilkinde daha da fazla var ya konumuz bu değil). O zaman bugün ne yapılıyorsa o günde o yapılmalı idi. Aynı nicelik ve nitelikte tepki verilmeli idi.