G
Guest
Misafir
Re: Ayrıntılar...
yazıdını okudum 2kes 8) ztn bana anlatmana gerek yok ultrAslan.... gruplarını o bahsettiin uA_(uni-karsı-BH-sultans vb.) grupların hepsi tek bi yerden yönetilio ztn hepsi iletişim halinde yoksa adı uA olamazdı 70.000 dediimde uA takımını asla yanlız bırakmaz ahmet cömertede gelir geldide ama 5kişi ama 5.000 kişi anladn sn bi kez daha oku bnce [/quote:c30a8]Ya sen benim dediğin olayı çarpıtıyosun ve yeni yeni polemikler yaratmaya çalışıyosun...Tuborg maçına gittiysen gruplar ayrı ayrıydı ve kopkluklar vardı...Ayrıca ultrAslan ların hepsi irtibatta ama hepsi beraber değiller...yani eğer bir pankart operasyonu varsa birbirinden habersizler....Zaten sana şimdi bunları anlatmak değmez...Uzatmayalım...tmm mı kardeşim...Buarada banvit ülkeri yenio..ilk yarıuAtahan' Alıntı:Bak kardeşim bunları bana anlatmanın alemi yok...bunları artık malüm takımda bilio..bu grupların hepsi ultrAslan adını almıştır ama ultrAslandan sonra Kendileri 1 isimm koymuştur...ultrAslan-...... <- bu grupların bir amigoları var muhtemelen bu grupların amigoları birleip ahmat cömerte gelen az taraftar birleşse daha büyük atmosfer oluştururuz dedik..ama sen 70.000 binden bahsediyosun...bu olay zaten ahmet cömertte gerçekleşeceği için bende bir önerge sürdüm ama sen hala bu yazıyı 1 kez okuyarak bana cevap veriyosun....1 daha oku!!!!!!alan_savunması_dixon' Alıntı:uAtahan' Alıntı:[quote="alan_savunması_dixon":c30a8]..Ayrıca Tribün liderlerinebir önerim var...saolndaki bazı gruplar(ultrAslan-tayfa gibi)bu gruplar herpsi beraber anlaşıp aynı yerde toplansınlar hep orgütlen me iyi olur hemde rakibin fazla taraftarıolmaması nedeniyle alışık olunmadık baskılar yapabiliriz....Ayrıca daçka hücuma çıktığında reklam panolarında aziz yıldırım var mış gibi vurmanızı dilek ve temmeni ederim...kısacası daçka 3 haftadır yeniliyor 4.geliyor....oyy
kardeşm ultrAslan ztn tayfa oluo gs tribünlerinde 1tane grup vardır oda ultrAslandır tayfada uA dır ultrAslanda takımını bazen 70.000kişi bazen 5kişi ama her yerde destekler