Galatasaray-Darüşşafaka Pazar 16.00 (Abdi İpekçi)

Aynı gün GALATASARAYIMIZIN malatya ile maçı var saat 16.00 da...ve yine basket ligi fikstürüne göre aynı gün abdi ipekçi de fenerbahçe-beşiktaş basket maçı var...büyük bi olasılık bizim basket maçıyla fb-bjk basket maçı peşpeşe olacak abdi ipekçide...ve 3 tribünde orda olacak eğer böyle olursa..yine her zaman ki gibi bizim futbol maçıyla çakıştı önemli bi basket maçımız...bence bu maça çok önem vermeliyiz...en kalabalık tribün biz olmalıyız o gün abdi ipekçide...eğer basket maçı 19.00 gibi başlarsa(imkansız gibi)malatya maçından sonra toplu gidilebilir...Anlatmak istediğim fb taraftarı da bjk taraftarıda o gün o salonda olacak ve kesin karşılaşacağız(belki girerken ,belki çıkarken)o nedenle MAÇA İLGİ GÖSTERELİM...

Re: GALATASARAY-Darüşşafaka (20 Kasım Cumartesi)

selim53' Alıntı:
Aynı gün GALATASARAYIMIZIN malatya ile maçı var saat 16.00 da...ve yine basket ligi fikstürüne göre aynı gün abdi ipekçi de fenerbahçe-beşiktaş basket maçı var...büyük bi olasılık bizim basket maçıyla fb-bjk basket maçı peşpeşe olacak abdi ipekçide...ve 3 tribünde orda olacak eğer böyle olursa..yine her zaman ki gibi bizim futbol maçıyla çakıştı önemli bi basket maçımız...bence bu maça çok önem vermeliyiz...en kalabalık tribün biz olmalıyız o gün abdi ipekçide...eğer basket maçı 19.00 gibi başlarsa(imkansız gibi)malatya maçından sonra toplu gidilebilir...Anlatmak istediğim fb taraftarı da bjk taraftarıda o gün o salonda olacak ve kesin karşılaşacağız(belki girerken ,belki çıkarken)o nedenle MAÇA İLGİ GÖSTERELİM...
Selim kardeşim Cumartesi olayı kesin mi?Bir de futbol maçının 16.00'da başlaması bana ilginç geldi.Cumartesi,basket maçı 18.00 gibi olursa gelirim.Bir de tahminim futbolla basket maçları dakikası dakikasına çakışır. :( Mantık gereği bizim Daçka maçını daha önceye koyarlar.Çünkü sırf seyircilerin dağıtılması 1 saat sürer.Gerçi bu federasyon varken neyin ne olacağı belli olmaz.

İlginç bir gün olacak. İki macın arka arkaya konması cok aptalca olur. Bence gün ve saat degisir.Bekleyelim bakalım...

Bencede yani Galatasaray kulubü ew sahibi olacağından hele de fb - bjk (maçları ki bu bahane deil allah ı gelsin) soraya federasyonda ben ce maç koymaz

X' Alıntı:
Zaten belli birsey yok sanirim.Arkadas neye gore yazmis bilmiyorum.
ben tbf nin fikstürüne göre yazdım..ben onların yalancısıyım..19 kasım da bi maç var o hafta .diğer maçlar 20 kasım cumartesi yazıyor...ben ona göre söyledim...güneş gazetesi vermişti fikstürü...ama her hafta tutmuyor onuda söyleyeyim...inşallah cumartesi 6.30 gibi olur basket maçımız...malatya maçından topluca gideriz...

umarım futbol macıyla aynı gün ve saate konmaz
hem basketbola seyirci gelmemsinden sikayet ediyolar hem de bu tür abuk sabuk mac saatleri koyuyolar

Daçka geçen sezon 2 kere yendiğimiz tek takım bize can simidi oldu umarım yine yeneriz bu galibiyete çok ihtiyacımız olacak arkadaşlar bu maçtada canlı yayın olacak mı?

maçın tarihi yrn belli olur arkadaşlar
büyük ihrimalle pzr olur heralde

seko siteden büyük ihtimal olur canlı yayın
ama bakarsın herkez maça gelir fln olmaz :lol:

ultras341' Alıntı:
umarım futbol macıyla aynı gün ve saate konmaz
hem basketbola seyirci gelmemsinden sikayet ediyolar hem de bu tür abuk sabuk mac saatleri koyuyolar

bir organizasyon yapılacak mı daçka maçı için birde maç nezaman

Arkadaşlar Daçka 4'te 0 çekti bize karşı çok iddialı olacaklar birde Tufan faktörü var 1-2 önce Fanatik baskete yaptığı açıklamalarda Yalçın Granit maddi ve manevi olarak sözünü tutmadı diye bizi topa tutmuştu Tufanın yaptığı bu olumsuz açıklama gerçekten beni üzdü
bizden ayrılan bize karşı resmen moda giriyor Kemal , Şemso ve büyük ihtimalle şimdide Tufan aynı yöntemi bize karşı yapacak.

Sevgili SEKO Semsettin ile digerlerini karsilastirma yada soyle deyim önyargili yaklasmamak gerek.

Semsettin'e kızmamızın sebebi bizim maclarimizdaki lüzumsuz hirs gösterişeriydi.Ekmegini yedigi kulübe üstelik kendiside Ozhan Canaydın'ın yegeni sayılır.Akrabasının kulüp başkanı olduğu bir kulübe karşı lüzumsuz davranışlarda bulunması yakışık almadı.

ITU maçını izlemedim ama Kemal'de bu tür tavırlar içinde oldu mu? Yoksa Kemal'in bize karşı iyi oynamasına 30-40 sayı atmasına kızgınlık duymamız ve tepki göstermemiz bize yakışmaz.

Tufan konusunda da önyargılı olmayalım bize geri dönmesini istediğim bir oyuncu, bizden ayrılmasının sebebi sadece maddi sıkıntılar değildi. Ne yazık ki takımın koçununda çok iyi davranmadığı malum, bırakın kapalı kapılar arkasındaki olayları saha içinde de benchde de çok iyi bir yaklaşım gösterilmedi bu çocuğa.

Tufan'ın bize karşı iyi mücadele etmesi gibi daha dogal bir sey olamaz.Sonucta suan baska bir kulüp için hizmet ediyor.

Ama maç içinde ve dışında lüzümsuz hareketler,tavırlarda bulunan dedikodular içine kim girerse onada yazıklar olsun!

Kemal İTÜ maçında o bağırmasıyla baya birşeyi belli etti. Belki orda bize karşı bir laf olarak söylemedi, o zaman da Halil Üner'e laf etti, "ben hep böleydim, o oynatamadı" tarzında. Ama bayan maçından sonra arda bir laf atıyorduk kendisine. O da yarı saha da herkes düz koşarken top sektirerek koşuyordu. Bu kasıtlı mıydı sanki tepki gibi yoksa hep öyle mi ısınıyor bu aralar bilemiyorum.
Topicle ilgili olarak da Cuma günü saat kaçta maç?

Kemal ta Orhun ENE'nin basketbolu bıraktığı zaman kombassan maçından sorada bu tarz 1 harekette bulunmuştu hatta zaten morali bozuk olan ben saha için de keremin yanındayken (maçın sonlarında artık iyice çenesine ve hareketlerine hakim olamıodu kerem abi şşŞŞ yavaş taam yeter die uyarmasına rağmen mactan sora halan dewam edince bnmde kafam atıp ulan sen nedion be die laf koymuş bunu üzerine KEMAL ve arada kalan Kerem abiyle bile itişmiştik )...
yANİ DURUM VE OLAY BUDUR KEMALİN YAPISINDA OLAN 1 DURUM BU
ıSINMA OLAYINA GELİNCE HERZAMAN KEMAL ÖLE ISINIR TAKIM VÜCUDNU ISINDIRIKENE O ŞUT ATAR FORMASINI MAÇbaşlamadan giymeden önce üstü çıplakkene şöle kasılarak sağa sola bakınırken 2 adım atar öle giyer falan filan ...