Galatasaray-Efes Pilsen

Doğru bir takım kurulmuş, ayrıca sert ve hızlı oynamaya çalışmamız diğer bir artımız!
Bu takıma Simas, Tufan, Wilkinson katılacak, bütün bunlara rağmen bir takviye şart!

Bir 5 numara ile geçen senenin üzerin çıkabiliriz!
 
İlk yarı bitti. 45-37 yenik kapadık. Can ve Washington dan hiç katkı yok.
Ribaundlarda 15-14 öndeyiz. Asistlerde 13-7 gerideyiz.
Cemal 10 sayı 7 ribaund 2 asist
 
Fatih Erdem' Alıntı:
İlk yarı bitti. 45-37 yenik kapadık. Can ve Washington dan hiç katkı yok.
Ribaundlarda 15-14 öndeyiz. Asistlerde 13-7 gerideyiz.
Cemal 10 sayı 7 ribaund 2 asist

Pardon atlamışım. Washington 2 sayı 1 ribaund 1 asist.
 
Aslında uzun oyuncularımız çok iyi Rancik çok iyi bir oyuncu ama dışarıdan oynamamalı benim kanım ısındı kendisine fakat dediğim gibi daha az 3'lük kullanmalı.

Cemal'i çabalıyor gördüm inşallah daha iyi olacak en azından cemal ve rancik oynadığı zaman güçlü bir pota altımız oluyor fizik olarak bunlara wilkinson'da eklenecek herşeye rağmen 1 tane kaliteli 5 numara gerekli.Çünkü Polat'ı saymıyorum bile oyunda kaldığı süre içinde birkaçtane blok yedi zaten gençleştirme yapılan takımda sırıtıyor polat.Eren bazen süre alacaktır ama esas uzun oyuncularımız CEMAL,RANCİK,WİLKİNSON yani şuan sürekli oynayabilecek 3 uzunumuz var bence bir 5 numara daha alırsak 4'e çıkacak sayı ve bizim için yeterli olacak.

Washington bireysel yetenekleri açısından çok iyi bir oyuncu belki ama takımı iyi yönetebildiğini söyleyemem çok dağınık oynuyor gibi.

Caner mücadeleci bir oyuncu ondan çok şey bekliyorum.

Evren daha iyi olmalı daha çok şut kullanmalı.

Murat Kaya kendisinde bir ilerleme göremedim yıllardır beklediğimiz patlama yalan oldu anlaşılan yine'de bu takımda süre alacaktır ama ben kendi açımdan murat'tan memnun değilim.

Can hazırlık maçlarında çok iyiydi yüksek yüzdeli atmasıyla dikkat çekti sezon içindede faydalı olacaktır takıma.

Jasaitis'in bu takıma katılması çok şey katacaktır bu takıma.
 
Bu arada Efes'in kadarsosunda sadece 4 Türk oyuncu var Kerem uzun süreli bir ceza alırsa ki muhtemelen alacak kadroyu nasıl tamamalaycaklar acaba Dusan da bir süre yokmuş yanlış hatırlamıyorsam.Cenk Engin ve Mustafanın üçünü birden yollamakla hatta ettiler sanki


Bu arada bu maça şu açıdan da bakmak lazım Efes'in kadrosunda ligde oynatamayacağı iki oyuncu varken bizim kadromuzda ligde oynayabilecek en kariyerli iki yabancı ve bir yerli oyuncumuz yok.
 
efes şova başladı ama cemalin 15 sayı 10 ribauntla oynaması şuan iyi asılıyo cemal basketbol kariyerinde böyle bi maç çıkardımı acaba herşeye rağmen iyi bir 5 numura bize iyi gelir,rahatlatır....
 
Wilkinson'ı bilmiyorum diğer Litvanya'lıyı seyrettim ama yerlilerimiz oldukça kötü yine. Washingnton yeni bir Strickland vakası olacak gibi ne şutu var ne drive'ı. Can AKın da takıma alışamamış belli ki. Pota altındaki yabancıyı beğendim çok faydalı olur Cemal de kendini çok geliştirmiş. Gördüğüm kadarıyla geçen seneki gibi 4.lük 5.lik arası bir yerde olacağız.

Efes'e gelince bence bu sene ligi namağlup bitirmemeleri için hiçbir sebep yok bu kadronun da en az Final-Four görmesi gerek.
 
Bu yorumları yapan arkadaşlarımıza:

Bu takımda büyük ihtimalle ilk 5 başlayacak 3 oyuncunun bu maçta olmadığını biliyorsunuz değilmi?

Bilip de bu yorumları yapıyorsanız ... :shock:
 
Washington cok kötü sinyaller veriyor. bukada oyun zekasi düsük bir oyuncu oldugunu bilmiyordum. keske onu alacagimiza Cücü yü tutsaydik. baskiya karsi top getirmesini bile bilmiyor washington. yazik gercekten.
 
1. periyot bence iyi oynadık.Gereksiz atışlarımız oldu.4. periyotta son dakikalarda 3-4 kere sürekli top çevirdik,atış için acele etmedik.Uygun adamı bulup sayı yaptık.
 
takım iyi olucak geliceklerle.....

anacak bollouk yaşadığımız bölgede was yanşlışından dönülmesi gerekilir...
ayrıca artık murat kaya nın takımda durması zarardır zaten o bölgede bolluk var...
 

Üst