Galatasaray-Efes Pilsen

Mithat abi bu takımın guard'ı yok derken doğru söylüyor.Tabiki bu takımın guard'ı var ama istenilen kalitede değil washington bireysel yetenekleri itibariyle çok kalitelidir belki ama oyun kuruculuk anlamında bence hiçte iyi değil çok dağınık oynayan,asist yüzdesi düşük,takımı oynatamayan bir guard.Can akın ise zaten 2.guard önemli olan 1.guard'ın çok iyi olması ama bizde öyle değil malesef yani mithat abinin söylediği bu takımın guard'ı yok doğru.

5 Numarası yok derken rancik çok kaliteli bir oyuncu ama tam anlamıyla 5 numara değil cemal'i beğendim son izlediğim efes maçında ama ona rağmen bu takımın 5 numarası yok evet doğru.

Yani sonuç olarak biryerde mithat abinin bu takımın guard'ı ve pivot'u yok lafı doğru.
 
Ah be kardeşim ben üç bilinmeyenli bir denklem söylemiyorum ki!!! basketbolun en basit kuralını söylüyorum sağada guardın kadar konuşursun,pivotun kadar direnirsin,gerisi hikaye,ama ben yazınca anlamsızca bana sırf muhalefet edenler şimdi ortada yoklar.
 
Onur Karakuzu' Alıntı:
5numara alırsak cemali kaybederiz söylemesi bunu okan hocada belirtti sezon öncesi cemalle konuştuğunu bu yıl artık çok süre almak istediğini söylemişti okan hoca ..

cemal'i kaybetsek kimsenin haberi olmaz.. kazandığımız ne var ki elimizde kaybedelim..galatasaray kimsenin pilot takımı değildir.. kimseyi yetiştirmek zorunda da değildir.. cemal'in 5 numarası olduğu takımdan hiç bir şey olmaz.. bu benim fikrim.
 

Üst