Eğri oturup doğru konuşmak gerekiyor.
Seneye büyük ihtimal Türkiye'den bir takım daha alınacak.Ligdeki takım sayısını arttıracaklr çünkü.2 takım daha alma ihtimalleri yok gibi birşey.
Bu sene sonunda şampiyon olan takımın gitmesi tabi mantık olarak doğru görülen birşey.
Fenerbahçe Ülkerin ise sınırlı anlaşması var.Ya şampiyon olacaklar yada Efes şampiyon olacak.Yoksa onların yerine birini alabilirler.Kağıt üzerinde böyle ama şu maddi imkanları ve yapısıyla ben devam edeceklerini düşünüyorum.
Gelelim diğer takıma.Şampiyonluk olayını kağıt üzerinden kaldırırsak en kuvvetli takım Telekom kesinlikle.Gerek düzenleri ve gerekse iletişimleri nedeniyle bence en büyük gitme şansı olan takım Telekom.Ki hakediyorlar bence artık.Ülker dışında Türkiyede basketbolu en çok düşünen kuruluş ve takım.
Beşiktaş ise nasıl bir düşünceyle gitmeyi düşünüyor bilmiyorum ama başarılar dilyorum bu yolda.Ulebte çok iyi başlangıç yapmak yeterli değil.Uleb te ilk 8 e kalanların alınacağının söylentileri ise anlamsız geliyor bana açıkçası.Ulebi kazanırlarsa başka tabi
Aslında herşey yine başa dönüyor.Beşiktaş Ulebi alsa biz şampiyon olsak mesala çok karışır işler.Ama Telekom uleb yada Tbl i alırsa kesin gider mesala.
Bizim ise daha vaktimiz olduğunu düşünüyorum.Ulebi alırsak zaten direk gidiyoruz, TBL de şampiyon olursak ise de şartlar zorlanır ama bu iki şart dışında hiç bir şekilde gidemeyiz bana göre.