Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birsel gerçekten Işıla basketbol nasıl oynanır gösteriyor.
 
Bahar'ın pasa bakar mısın pasa bakar mısın fastbreakteki pasa bakar mısın kafayı yicem şunlar üzerlerinde GS forması ile para kazanıyor
 
Tamam çok dengesiz takımız kabul ediyorum fakat bu kadarda olmaz ki. Koç ne yapıyor analamıyorum 8 sayı farkıda unuttum artık zor maçı kaybetmesek bari. Tinayla daha fazla oynamalıyız.
 
onların yönetimi bizden daha önem vermiş onların oyuncuları bizimkilerden daha çok kenetlenmiş. onların yüzlerinde kararlılık bizimkilerde(özellikle yerliler) vurdumduymazlık var. onların oyuncuları ne istediklerinin farkında bizim oyuncular ne oynadıklarının bile farkında değil. onların taraftarı bir dakika susmadı bizim sadece pota arkasında biraz ses var. ne olur maç farklı yener miyiz mucize olur.
 
Işıl 10 saniye topu elinde bekletti bekletti bekletti ve Şaziye'ye attı ve steps. Braaavo. Nasıl bir yerli kadromuz var anlamıyorum ki yerli oynatma zorunluluğunda yok. Yok arkadaş yok yani.
 
bizim takımda yerli oyuncular kalitesiz değil yerli oyuncu yok amerikalılar hariç yabancı da yok. 3 oyunculuk takımız ve hala öndeyiz ilginç. kendimizi kandırmayalım ros caseres bizi paramparça eder yine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst