Galatasaray - Fenerbahçe Survivor

Artık izlerken kahroluyorum açıkçası.Helede takımda oluşan ''gruplaşma'' hiçte iyiye işaret değil.Eleme oyununda Orkun ve Taner (Kanaryalardan) tamda gel bana dal dercesine hareketleri ''Tarafsız'' Acun'un gözünden nasıl kaçtı ???

survivor_21.jpg

survivor_23.jpg

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saldırılacak ıkı tane tıp bunlar Dun aksam yarısmayı kaybedınce takıp etmedım kım elendı bızım takımdan ?

Orkun-Taner-Müge bu üçüne aşırı gıcığım terbiyesiz üçü de.4 erkekleri arasına bi seçim yapılsa Cenk'i seçerim bir tek..Kızlardan Ayşıl iyi onlarda.Müge'nin tipi uçan file benziyo!
Halit'in gitmesi iyi oldu zaten yarışmalara katılmıyor,dokunulmazlık oyununa asılıyordu.Ben baştan beri Cevdet taraftarıyım.İnşallah Cevdet-Özlem ikilisinden biri bizim takımda finale çıkar ve 1. gelir...

Ben hiç takip edemiyorum ya. Şeyi merak ettim, bizden Metehan devam ediyor yarışmaya elenmedi değil mi? Bende geçen hafta içi öğrendim Metehan'ın kardeşi bizim okulda okuyomuş :) Birinci sınıf öğrencisi bir kız var bizim okulda onun abisiymiş Metehan.

Emre Özdoğan' Alıntı:
Ben hiç takip edemiyorum ya. Şeyi merak ettim, bizden Metehan devam ediyor yarışmaya elenmedi değil mi? Bende geçen hafta içi öğrendim Metehan'ın kardeşi bizim okulda okuyomuş :) Birinci sınıf öğrencisi bir kız var bizim okulda onun abisiymiş Metehan.

Emre haftaiçi ben sizin okula geleyim olmazsa bilgiler alırım o gençten :p

Metehan'ın kardeşi bizim okulda diyerek bir anda tüm forumun ilgi odağı oldum :muhaha

Ben yarın bi öğreneyim bakayım nolmuş yarışma sonucu ama size söyler miyim bilmem :hi

daha oncekini bizim Murat biliyordu yani X yine ona sormak lazım. :hi :hi

ser verip sır vermedigine biz mi kazandık pek ihtimal vermiyorum
cunku oldukca azaldık.

2 gündür kızın etrafında dönüp dolaşıyorum ama ağzından laf alamadım yahu. Kız tutturmuş diyorki hayır yarışma daha bitmedi daha final yarışması yapılmadı. Bitti yarışma diyorum ama laf anlatamıyorum bitmedi yarışma diyor. Abisinin durumunu sordum bende bilmiyorum diyor. Sanırım söylemek istemiyor. Hem yarışma bitsede niye söyleyeyim filan dedi ama yarışma daha bitmedi dedi. Çok uğraştım kızın ağzından laf alabilmek için ama olmadı malesef. Ama o inatçıysa ben daha da inatçıyım. Mecburen daha değişik yollar deneyeceğim. :)

Emre Özdoğan' Alıntı:
Çeşitli planlarımız var elbet. Ama seninde bi düşüncen varsa abi söyle uygulamaya koyalım. :)

Emre tecrübe farkını gözardı etmiyorsun yani :) Yarışmadan önce milli bir dava haline gelen sonucu öğrenemezsen vay senin haline :)