Galatasaray - Fenerbahçe Survivor

Onur Yavuz' Alıntı:
Yarışmadan önce milli bir dava haline gelen sonucu öğrenemezsen vay senin haline :)
Onur abim de beklentisini dile getirdi ya artık yarışma sonucuyla ilgili Metehan'ın kardeşinden kesin olarak bişeyler öğrenmem lazım. Çok pis hırs yaptım. Yarın mutlaka bitiriyorum bu işi. :)

Kaynağım yok ki, ortaya atıyorum ki doğrusu söylensin diye bilen kişiler tarafından. Sayın X kişisi, hangi X kişi kazanmıştır bu yarışmayı? :)

Evet arkadaşlar bugün yoğun uğraşlarım sonucunda yarışmayı hangi takımın kazandığını öğrendim. Metehan'ın kardeşinin ağzından çok zor da olsa laf alabildim. Kimin kazandığını söylemedi fakat hangi takımın kazandığını söyledi. Gizlilik ilkesimi ne varmış galiba. Eğer yarışma sonucunu açıklarsa ceza öderiz filan dedi ama yinede sonucu öğrendim. Tek 1 kişiye dahi söylemeyeceğime söz verdim fakat burada açıklayabilirim herşeyi. :) Evet bu büyük yarışmayı hangi takımın kazanacağını açıklayacağım fakat adminlerimiz buna onayı var mı acaba? Adminlerimiz izin verseler bile vicdanım izin verir mi bunu da bilmiyorum. Kıza 1 kişiye dahi söylemeyeceğim diye söz verdim. Verdiğim sözde de durmak istiyorum fakat burada benden yarışma sonucunu bekleyen abilerime arkadaşlarıma da sonucu açıklamak istiyorum. :) Kafam çok karışık şu anda...

Çok düşündüm ve sonunda yarışmayı hangi takımın kazandığını açıklamamaya karar verdim. Açıklamak isterdim ama sonuçta Metehan'ın kardeşine de verdiğim bir söz var...

Bişey biliyorsan paylaş zamanında murat arkadaşımız açıklamıştı kimin kazandığını sende ben bu yarışmanın galibini biliyorum diyorsun ortaya birşey attın sölede kurtul

Melih YAVUZ' Alıntı:
Bişey biliyorsan paylaş zamanında murat arkadaşımız açıklamıştı kimin kazandığını sende ben bu yarışmanın galibini biliyorum diyorsun ortaya birşey attın sölede kurtul
Evet yarışmayı hangi takımın kazandığını biliyorum fakat yarışmanın galibini bana söyleyen kişiye söz verdiğim için açıklayıp açıklamamakta kararsız kaldım. Buraya yazarsam çok yayılacağını düşündüğüm için de açıklamayacağım dedim.

Yarışmayı hangi takımın kazandığını merak edenler varsa bana özelden mesaj atsınlar bende cevap vereyim.

Bi de dövseydiniz adamı.Yaşı büyük olana birşey dendiği zaman saygılı konuşun diyorsunuz ama kendinizden küçük olana da saygı göstermelisiniz... :eek:key

sevgili kardeşim, madem söylemeyeceksin kimin kazandığını niye o zaman ben biliyorum kimin kazandığını diye bir mesaj atıyorsun konu başlığına? Madem başladın gerisini getir değilmi?

Ya siz beni anlamıyosunuz galiba ya. Barış abicim dedim biliyorum diye ve ekledim acaba açıklasam adminlerimiz ne der diye. Sonra Ömer abi mesaj attı, öğrenmek isteyenler özelden mesaj atsın sana sende onlara özelden söylersin kimin kazandığını dedi. Bende yazdım buraya öğrenmek isteyenler bana özelden mesaj atsınlar dedim. Meseleyi bu kadar büyüteceğinizi bilsem en başta söylerdim ya. Milletin başka işi gücü yok sanki taktılar bana. Madem bana bişey diyeceksiniz bana artistlik yapanada bişey deyin o zaman. Neyse daha fazla uzatmıyorum ama bana yapılanlar harbiden çok ayıp. Yaşımız ufak diye kimsenin beni küçük görmesine, laf söylemesine gerek yok.

Şaşırıyorum burada yazılanları okuyunca. Birilerinin güdümüne girmiş medya reyting kaygısı ve aldığı talimatlarla ülke gündemini değiştirmek için çeşitli programlar düzenlesin siz de bu tür maşa programlar için birbirinizin kalbini kırın.

Evren Paşa yarattığın yeni nesil ile ne kadar övünsen azdır...

bırak abi Evren Paşa filan deme ya şeytan görsün yüzünü
Amerikanın abd-TÜRKİYE arasından kullandığı en uzun maşalardan biri
nese konuyu aşmıyım ben.
ama Emre doğru söylüyor çocuğun üstüne niye bukadar gidiliyor ki
ona bakarsanız 123521 kere malik dixon kalıyor dendi açıklama yok onlara bu tepki varmıydı?
adamın söylediği kolpa değil en azından sadece matıklı davranıp yanılmaması adına söylemekten vazgeçmiş kendi düşüncesi saygı duymak lazım

Bu programa prim vermeyin arkadaşlar.

Bu program ilk önce Türkiye - Yunanistan olarak insanları sardı ve çok izlendi.Bende o zaman çok izliyordum.Tabii o Türkiye olduğu için.

Şimdi Acun Ilıcalı bu programın tuttuğunu anladı aynı formatta farklı kişilerce yeniden düzenledi ve İlk önce Survivor Galatasaray - Fenerbahçe adını koymak istedi.Her iki kulüpte kendi isimlerini kullanmamalarını istedi ve onlar da mecburen adını Survivor Aslanlar - Kanaryalar olarak değiştirdi.

Kulüpler bile bu tür programa karşı çıkıyorsa siz de çıkın ve prim vermeyin.