Galatasaray - Gaziantepspor | TSL 4.Hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Berabere Kalırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Bu takım için sahadaki oyun anlayışı ve oynanan oyuna bakılırsa kimse şampiyon oluruz diyemez, kimse kendini kandırmasın...

Bu takımın orta sahası için ki yine oynayanlar aynı adamlar mücadele etmeyen, yetersiz denilenler yine saha da...

Bence Ayhan ve Misimoviç yan yana oynamaz çünkü Ayhan ilk Misimoviç'in ayağına gitmesi gereken bütün topları aldı sağa sola atıp durdu bu tür topların ilk Misimoviç'te başlaması lazım...

Mustafa SARP iyice oyun kalitesi olarak aşağılarda sadece mücadele etmek ile olmaz Galatasaray'da ise üstüne başka meziyetlerde katabilmeli ilk yarıda bir pozisyonda topu ayağında geveledi geveledi hızlı hücumu kesti halbuki ilk pozisyonda verse topu hızla yarı sahaya geçecektik sonra gitti kimsenin olmadığı yere Antepli oyuncuya resmen pas attı...

Cana mutlaka monte edilmeli. Ben Ayhan-Sarp işkencesini çekmek istemiyorum. Maç öncesi açıklanan kadroda bunları görünce takım itici geliyor zevki kalmıyor...

Insua ilk maçında iyiydi ama bazen ileri çıkışlarda yerini kaybediyor bir pozisyonda Antep'in Bulgar oyuncusunu kaçırdı kötü vurdu o da yoksa orada golü yiyebilirdik. Tabi ilk maçını oynadığını düşünürsek zamanla durum değişecektir öyle umuyorum...

Ama umutlanmam için, heyecanlanmam için neredeyse bir kıvılcım bile yok, düştüğümüz durum çok acıklı...
 
Selçuk İnan,Ceyhun Gülselam,Murat Ceylan bunlar bizi kurtaracak yegane üç isimdir.

Hee Hamit ,Nuri, Gökhan İnler gibi klişelere hiç girmiyorum bile.
 
İnsuA ya çokısındı kanım ya.Zaten ne olup bittiğini facebook?a yazıyor
Dünde maçtan sonra bunları demiş


Otel çok yorgun dönen! Sonunda ben 90 dakika oynadı ve en önemlisi kazandı. destek için insanlar sayesinde inanılmaz, ben yine de sevildiğini! Şimdi dinlenmek ve ileri kazanmak hareket! Ben sarılmak herkes!

İspanyolca demiş bu sefer o yüzden google çeviriden bu kadar çevirildi.
Orjinal metini ise
Volviendo al hotel muy cansado! Al fin jugue 90 minutos y se gano que es lo mas importante. Gracias a la gente por el apoyo, estuvieron increible, sigan asi que me encanto! Ahora a descansar y seguir progresando y ganando! Abrazo a todos!
 
Peder'in hastalığı dolayısıyla izleyemedim maçı ama yine kötü futbol oynamışız. Ligin sonları değilki kötü oynayalım da üç puan alalım diyelim, takımın oturması lazım. Bu konuda da sabredeceğiz galiba..
 
Volkan Yaman'dan sonra Emre Güngör de vefa borcunu ödemiş oldu.Bizden gidenler bizdekilerden daha çok işimize yarıyorlar.
İnsua ileri çıkmasa da,umut verdi gelecek adına.Misimoviç topsu alnda koşmuş olsa gerek,kendisini çok da göremedik.Neill ve Servet sağlam oynadılar.Elano her zamanki gibi çok kötüydü.Kewell ikinci sarı kartı görecek oyuncu değildi,oyunda kalması gerekirdi.Ayhan ileriye destek vermiyor,çok da top kaybediyor.Biz hangi takımı eze eze fark atarak yeneceğiz acaba?Hiç büyük takım gibi oynamıyoruz.Aldığımız 6 puan bu futbola fazla bile.
 
Umut Öncel' Alıntı:
[quote="Serkan Dursun":2qfowslc]Volkan Yaman'dan sonra Emre Güngör de vefa borcunu ödemiş oldu.Bizden gidenler bizdekilerden daha çok işimize yarıyorlar.
Bu tür konuşmalar hiç yakışmıyor bize.[/quote:2qfowslc]


Aynı hareketi Önder Turacı Kayseri maçında yapsa konuşulurdu ama di mi Umut kardeşim ?
 
Hemen yanlış anlaşılmasın,ben Volkan Yaman ya da Emre Güngör şike yapmıştır demedim.Hatta aklımın ucundan dahi geçmedi.Yaptıkları hatalarla bize puan kazandırmaları bizim için kötü değil.Tabii ki tesadüf,ancak işimize geldiği de bir gerçek.
 
Emre Güngör'ün hangi mantıkla satıldığı konusunda hala hayretler içerisindeyim zaten. Hele ki stoper de oynayabilen Ali Turan'ı izledikçe. Kim onay verdi acaba?
 
Bence Emre'nin gitmesi iyi oldu. Sahada olup olamayacağı, olursa 90 dakika kalıp kalamayacağı şüphesi içinde bir oyuncuyu bekleyemiyor insan
 
2 hafta önce rezilleri oynayan takımdan iyi futbol filan beklemek çok doğru değil bence. Ama mücadeleyi beğendim. Misimovic'e ilk maçı olmasına rağmen laf etmişsiniz de bir kullandığımız kornerlere bakın. İlk defa korner kullanılırken heyecanlandım. Genelde rakip kullanırken heyecanlanırdık öyle değil mi ?(gerçi hala öyle aklım çıkıyo kornerde)
Ayhan ve Mustafa'ya laf etmek artık forum geleneği oldu. Bu iki oyuncu aslında Pirlo ve Gattuso ama oynayamıyorlar işte bir türlü :shock:
Pino'yu Bratu'ya benzettim. Hepinizi geçerim ama asla gol olcak bir iş yapmam mantığında.
Kewell hakemle çok uğraşıyor , boşverip oyununa baksın çünkü ruhunda o itiraz yok. Sen futbol için yaratılmışsın.
Baros gününde değildi ama cidden isteği gördüm. Aydın'da bile istek gördüm bu bana bu hafta için yeter.
Elano'yu hep savundum ama bu hafta da çok iyi değildi. Ama 3-4 hafta orda oynaması lazım tam sonuç almak için.
Ufuk iyiydi inşallah clean sheet dönemine girer. Aykut'a iyi sakız çiğnemeler.
Son olarak da takımın isteğini beğendim , top oynamaya çalıştık ama daha kurguyu çözemeyen oyuncularımız nedeniyle top oynayamadık. Öldük , bittik , yandık , yıkıldık , eyvah diyor herkes ama Antep takımının net 1 tane pozisyonu var gerisi faso fiso. Spiker bazen öyle bir abarttı ki sanırsın Antep'in 10 tane net pozisyonu var.
Emre'nin o pozisyonda yapacağı bir şey yok sonuçta o kolu kimse ordan çekemez o vücut pozisyonunda.
 
Ali Turan ile Sabri'den ne istiyorsunuz bu kadar anlamıyorum.

Ali Turan, Galatasaray'a gelebilmek için büyük mücadele vermiş bir oyuncu, oyunu iyi değil şu an amenna, ileri de ne olur o da belli değil. Ama şu adama ithafen abuk sabuk konuşmak yerine sahip çıksak biraz, zor mu geliyor o kadarı?

Ya da Sabri. Bu adam bazılarının anasına avradına sövüp siktir çektiği maçtan birkaç gün sonra Galatasaray formasına secde etmiş adam, neyi batıyor bu kadar? "Sabri'nin bu kadar ilgi görmesi ile ne günlere kalmışız..."

Vah anam vah, içim parçalandı. Bir de bu durumlar için "Sevgimizden söylüyoruz" savunması var o daha bir can alıcı. Sevginiz buysa, affedersiniz ama en hafif şekilde söylenirse, sizde kalsın sevginiz saygınız.
 
Sühan Cem' Alıntı:
Bence Emre'nin gitmesi iyi oldu. Sahada olup olamayacağı, olursa 90 dakika kalıp kalamayacağı şüphesi içinde bir oyuncuyu bekleyemiyor insan

Emrenin satılıp Gökhan Zan'ın kadroda tutulması olayı var. İkisinin de birbirinden farkının olmadığını düşünürsek Emre Güngör 50 defa tutulurdu bu takımda =)
 
Gökhan zan'ında adı çıktığından kayaklanıyor biraz. Onun bir omuz sakatlığı var sık sık oradan sakatlanıyordu ama ameliyat oldu. Bekliyoruz bakalım. Emre'nin ise her tarafından sakatlıkları oldu. Kronik değil ama sık sık sakatlandı. Gökhan Zan için iyi duygular beslemesem de GS'a yararlı olacağını düşünüyorum. Ligin bir çok maçında Neill yerine takımda olacaktır. Diğer yabancılara yer açabilmek adına.
 
Serkan Bey, yanlış anlaşılma olmuş.Özür diliyorum sizden.

Burak, Önder Fb maçında oynasaydı ve onun yaptığı bir hatayla Fb kazansaydı ben asla "Önder Fb'ye kıyak yaptı" tarzı birşey yazmazdım.Haa Önder veya X bir futbolcu eski takımı lehine 2-3 sezon hata yaparsa o zaman art niyet ve kasıt ararım bu işte.
 
Sabri eski Sabri değil bunun farkına varmak lazım bence.Resmen takıma kan getirdi,istek getirdi.

Elano-Misimovic ikilisi kesinlikle oynamamalı bence çok eziliyoruz orta sahada.Arda-Misimovic-Kewell ideal 3 lüdür bence.

Lütfen maçları izlerken Mustafa Sarp'a dikkat edin.Hayatımda bu kadar kaçak güreşen bi adam görmedim.Resmen partner gibi.Rakibin yanında koşuyor sadece.Ne ayak sokuyor topa nede omuz atıyor sadece yanında koşuyor.

Bence Rijkaard Arda yokken Aydın'ı oynatmalı ki Cana'yı da orta sahaya monte edebilsin.Ayhan-Cana ikilisi en iyi ikili bence.En azından Cana topa ayak sokuyor,rakibi bozuyor.
 
"Seni Sevmeyen Ölsün" diye bağırmayı özlemişiz..

başka da söylenecek birşey yok son 10 dakikanın yarısını stres içinde sahaya bakamadan izledim..herşeyin özeti bu..
 

Üst