Galatasaray - Gaziantepspor | TSL 4.Hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Berabere Kalırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":15bkf843]Misimoviç 10978 metre ile takımın en çok koşan oyuncusu, şaşırtıcı gerçekten.

Ben o bilgisayara inanmıyorum bu dakikadan sonra. Mümkün değil çünkü en çok koşan oyuncu olması.[/quote:15bkf843]
Hava soğuk olunca kaleciler bile 6bin metre koşuyor görünüyor Tugay, evin salonunda 90 dakika durmadan dönsen en az 5bin metre olur zaten :)
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":2ttgksv5]Misimoviç 10978 metre ile takımın en çok koşan oyuncusu, şaşırtıcı gerçekten.

Ben o bilgisayara inanmıyorum bu dakikadan sonra. Mümkün değil çünkü en çok koşan oyuncu olması.[/quote:2ttgksv5]
Tugay doğrudur bence. :)

Hamilelik testi gibidir bunlar yanılma payı çok çok az :)
 
İnsua bence de gerçekten ilk maç için mükemmel denebilecek bir performans sergiledi ileri ve geride çok yerine müdahalelerde bulundu al da at dercesine pasında Baros şanssızlık yaşadı umarım böyle devam eder ve sezon sonu kadroya katılır.
 
Dos Santos'ta yaptıkları hatayı İnsua da yapmazlar.
 
Galatasaray yine eski tas eski eski hamam.Transferler oldu, yeni hava gelir diyordum takıma ne yazık ki böyle birşey gerçekleşmedi.Artık Rijkaard mı toparlar takımı, oyuncular mı, başkan mı, taraftar mı bilemem ancak takımın bir an önce toparlanması lazım.Kewell penaltıyı kaçırsa, ki az kalsın atamıyordu, maç 0-0 bitecekti.Hayal kırıklığına uğradım.

Aydın biraz toparlanmış gibi.Umarım böyle devam eder.

Ayhan'ın yokluğunda, Ayhan kaptan olarak çıktı sahaya.Yav arkadaş orada Kewell ve Neill var.Hala Ayhan kaptanlık yapıyor.
 
Uzun zaman sonra kapalıdaydım.
Değişen bir şey yok tabi. Neyse.

Misimovic koşmuşsada farkettirmedi açıkçası.
Insua kontrolsüz güç olayı var dikkatli olmak lazım.
Sabri bildiğin messi gibi karşılandı tribünde. Ne haldeyiz ah ah.
Ali Turan a yakında ağır küfürler gelir tribünden oynatılırsa.
Takımda ruh filan yok. Hiçbir şey olmaz bu halde.
Kewell bildiğin Hagi formatında tribünler için.
Neill maç sonu tek tek tribünleri dolaşırken, Servetle Ayhanın dönüp tribünlere bakmamaları bile çok düşündürücü.

Hiç hoş değildi maç içi görüntüler.
 
Hocanın tercihlerine saygı duysamda Cana'nın neden oynatılmadığını anlamıyorum,sahada 6 yabancı vardı ancak yinede birinden vazgeçip Cana oynatılmalıydı bence...Artık ısınması lazım takıma...

Bugünkü oyuna gelirsek ışık filan yok,gerçi hocanın açıklamalarıda biraz haklı sayılır,bugün sahada 2 yeni oyuncu ve sakatlıktan yeni çıkmış birsürü isim vardı...Yinede bu son 20 dakikada amatör küme takımı gibi güvensiz oynamamıza bir bahane değil...
 
Vallah ben takımı çok beğendim. Detaylı analizimi apacağım zaten uzun uzun. İnsua'yı beğendim. Sabrinin biraz daha savunma bileni ama çabuk çıkıyor. Ayhan Mustafa hiç sırıtmadılar. Çokda mücadele ettiler. Takım misimoviç'i daha anlayamadı ki normal. Pası nereye istediğinde anlaşamıyorlar bu anlamda çok top kaybı oldu. Takımın özgüven sorunu var. Hele golden sonra defans ileri çıkmamak için çabaladı. antp ise tam tersi maçın başından itibaren hatları yakın tuttu defansını öne kurdu. Baros etkisiz biraz sabitti. Takım haftaya bucayı yenerse istediği özgüvene kavuşur. Eski samiyen tribünleri oslaydı o özgüveni çabuk verirdi. Ama ali turan ilk pas hatasında yuhlandı hafiften bu tüm takımı etkiler haberleri yok tribündeki bir grup zibidinin
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Misimoviç 10978 metre ile takımın en çok koşan oyuncusu, şaşırtıcı gerçekten.

ben dedim arkadaşa yanlış maça geldik diye..
ben misimovic'in oynadığını zor tespit ettim, nerede koşmuş acaba..
daha ilk maçtan yaygara edecek değilim ama ben pek göremedim kendisini..
Insua iyi adam ama.. Zaten Hakan Balta'dan kötü olma şansı yok.. Basan, alan, veren, hoplayan, zıplayan bir adam.. İşimizi görür.
Sabri girdi diye seviniyorsak biz yandık demektir. O durumdayız..
Mustafa Sarp, Allah rızası için bir kere bize at topu, bu kadar misafirperver olma..
Servet, attığın her uzun topun taca gittiğini eminim sen de farkediyorsundur.. Fark etmediysen uyandırayım dedim. Yapma güzel kardeşim. Günaha sokma beni gece yarıları sokaklarda..
Gaziantep'in orta saha oyuncuları Galatasaray'da ilk 11 oynar.. Hepsi direkt oynar..En azından 5 metreye pas atacak yetenekleri var..
O Julio Cesar mıdır nedir, o adam da gerçek bir kaplama.. O benim takım arkadaşım olsa taşlı sopalı kavga çıkar.. Ayağına aldığı her topu istisnasız kaleye vuruyor.. 1 kere bile pas verdiğini görmedim.. gerçi bu, bu maçın mevzusu değil, geldiği günden beri böyle.. Nasıl bu adama tahammül ediyorlar anlamıyorum. Dün orta sahadan 4-5 kere vurdu, yakından zaten vuruyor.. Hepsi aut..
 
Arda'nın takım için önemi daha iyi anlaşıldı. O olmazsa Ya Serdar Özkan'a kalacağız ya da ortasaha Mehmet-Ayhan ikilisine tahmmül edeceğiz. Bir Selçuk İnan transfer edilebilseymiş çok iyi olurmuş.
 
Maç içinde kendi eğlencemizi kendimiz yaratmasak heralde maç sonu kapalının bi köşesinde uyuyakalmış filan bulurlardı beni.

Dün maç içinde de söyledim eğer bu takım bu sene Türkiye şampiyonu olursa bu Galatasaray tarihinin en büyük başarısı olur bu çok net.

Maçtan sonra yabancılar tribüne gelirken koşarak soyunma odasına kaça Mustafa Sarp, muhabbet ederek tribünü sallamadan sahayı terk eden Ayhan ve Servete tüm iyi dileklerimi iletiyorum. Umarım tez zamanda da defolup gidersiniz bu takımdan da tüm ruhsuzlardan kurtuluruz.

Son not: Sabri Sarıoğlu sen futbol ilahısın =)
 
Semih Ural' Alıntı:
Maç içinde kendi eğlencemizi kendimiz yaratmasak heralde maç sonu kapalının bi köşesinde uyuyakalmış filan bulurlardı beni.

Dün maç içinde de söyledim eğer bu takım bu sene Türkiye şampiyonu olursa bu Galatasaray tarihinin en büyük başarısı olur bu çok net.

Maçtan sonra yabancılar tribüne gelirken koşarak soyunma odasına kaça Mustafa Sarp, muhabbet ederek tribünü sallamadan sahayı terk eden Ayhan ve Servete tüm iyi dileklerimi iletiyorum. Umarım tez zamanda da defolup gidersiniz bu takımdan da tüm ruhsuzlardan kurtuluruz.

Son not: Sabri Sarıoğlu sen futbol ilahısın =)

semih sizdiniz değil mi o sol arkada şarkılar söyleyen maçın bitimine doğru.
eğlence falan demişsin, oradan anladım.
sol arka sabıkalı zaten. : )
ama maçtan sonra lukas neeeyıl diye bağırmadınız, gücüme gitti : )
 
Emre,

Biz o tarafta izlemedik göbeğin alt tarafındaydık dün. En ön sıradan izledik ama kendi içimizde yaptık makaramızı.

Bu arada Pino aut çizgisine kadar çok etkili =)
 

Üst