Galatasaray - Gaziantepspor | TSL 4.Hafta

Maç sonucu ne olur?

  • Berabere Kalırız

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    55
Arda'li takim kötü futbol oynuyor, Arda'siz takim futbol bile oynamiyor.
 
Yukarıdaki oylamada % 92 kazanırız sonucunu görünce anladımki bu sitedeki arkadaşların iyimserlik yönünde gösterdiği sinerji atomu bile parçalayabilir bence.
Futbolun f sinden bile anlamayıp bu takımı en önemli bölgesinde hala Ayhan ve Mustafaya teslim eden yöneticileri ,ruhsuz bir teknik direktörün ,birkaç istisna dışında 2 metre ötesindeki adama pas vermekten aciz futbolcuları ve içinde ne sarı ne kırmızı olan ve hiçbirşeye benzemeyen ruhsuz forması ve ilave olarak hayatlarında bezmiş gibi sanki zorla futbol oynayan futbolcuları daha da uyutan taraftar ve tezahüratlarıyla galip gelinse bile ne farkeder .Bu takım futbol namına en ufak bir ışık bile vermiyor.
Ben orta sahada Ayhan ve Mustafayı ve oynanan rezil futbolu görünce maçı daha fazla izleyemedim,sizlere tavsiyem bu yönetim ve bu teknik heyet bu takımın başında olduğu sürece bu takımdan beklentilerinizi çok düşük tutun ,öbür türlü çok fazla üzülürsünüz.
 
Rijkaard'in takimini izlemek büyük bir zulüm. Sistem su: Sisirin, Baros'u kacirirlarsa gol olur.
 
Elamo'nun sağ kanatta yeri yok işte!Bunu anlamak için bir 45 dakika heba mı etmek gerekiyor?Juan Pino sağlıklıyken yerinde Elano oynuyorsa artık Rijkaard'a tahammül etmenin hiçbir anlamı yok.Zaten futbol prensi Ayhan sektirmeden ilk 11'e çıkıyor.
 
Yahu Beşiktaş, Bursa ve Trabzon'u övünce abartmayın diyor millet bir de. Önce biz oynasak sonra bu takımlara taş atsak daha hoş olur sanki.
 
ilk zamanlarda Rijkaard' ın teknik drektör olarak bu ülkeyi seçmesine inanamadığım gibi şu anda 1,5 yıldır kontrolünde olan takıma oynattığı futbol'a da inanamıyorum.gerçi artık inanıyorum da kabullenmesi zor geliyor aslında bu kada mı kötü olur diye !
 

Üst