Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff 1. Maç

bana gol yeriz gibi geliyor ama baros oynarsa 3 tane atarız.rövanş için deplasmandan daha umutluyum.bizim takım deplasmanda daha iyi oynuyor.ofk maçından öncede söylemiştim 5 ler geliriz diye,kimse inanmamıştı.sonuçta biz bu takımı havada karada eleriz.
 
ufuk

ali turan neill servet hakan

mustafa sarp ayhan :(
(barış)
arda

serdar özkan harre kewell

baros (mehmet batdal )

bu kadroyla çıkmamız lazım yani3önliberoyla değil )
 
Bugun Ts maçı olduğu için Trabzon'da yer gök bordo mavi, bu yüzden Galatasaray maçını izleyebileceğim bi yer yok o yüzden akşama şöyle en güzelinden bi link bekliyorum sizden :)
 
Saim Karakuzu' Alıntı:
ufuk

ali turan neill servet hakan

mustafa sarp ayhan :(
(barış)
arda

serdar özkan harre kewell

baros (mehmet batdal )

bu kadroyla çıkmamız lazım yani3önliberoyla değil )
Şu anki şartlar içinde çıkabilecek en iyi kadrolardan biri.Sabri ve Pino sakat olmasalar banko oynarlardı.Bu orta saha Sivas maçından daha iyi iş yapar.Mustafa ve Arda'nın pas alışverişinde başarılı olacağına inanıyorum.
 
Üç maçı aynı saate denk getirdiler ya UEFA'ya sövüyorum kaç gündür.

Galatasaray maçı kaçmaz, Fener maçı kaçmaz, Trabzon maçı da hiç kaçmaz. Valla ne yalan söyleyeyim en çok Trabzon maçını merak ediyorum.
 
Çok mantıklı olmasa da benim aklıma gelen neden kötü sonuç aldığımız formayı sonraki ilk maç için tekrardan giyiyoruz çünkü forma uğursuz düşüncesine kapılmamız istenmez. Düşünsenize Aslan forma uğursuz diye bi görüş olsa taraftarda nasıl satılabilir o forma. Aynısını Mercan forma için de yaptılar, Samiyende kötü hatıra ama Belgrad'da her şey silindi.

Dediğim gibi biraz mantıksız olsada böyl düşünüyorum.
 
Kötü sonuç alınmayacak biraz güvenin ya takıma biz bu yola ne diye çıktık uefada final ve korktuğumuz rakibe bakarmısınız şikeci bir rakip !!
 
Bence de kötü sonuç alınmayacak, işte o yüzden bu maça da Aslan forma ile çıkıldığını düşünüyorum, forma üzerindeki Sivas maçından kalan kötü hatırayı bu maç silecekler.
 
Yine maçtayız hayırlısıyla. Yeneriz inşallah. Yenilirsek biteriz cidden. İnşallah alırız maçı
 
GALATASARAY-KARPATY MAÇI ŞİFRESİZ


UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Ukrayna temsilcisi Karpaty'i ağırlayacak olan Galatasaray taraftarına müjde. Bu maç şifresiz izlenebilir...


Galatasaray taraftarına ya da sporseverlere müjde. Bugün UEFA Avrupa Ligi'nde Uktrayna ekibi Karpaty'i ağırlayacak olan Galatasaray'ın bu maçını şifresiz izleyibilirsiniz. Tümspor siz Galatasaray taraftarı ve sporseverler için bir araştırma yaptı. 2 Gündür bu maçı Futbol Smart ve D Smart'ın şifreli yayınlanacağı haberleri yapılıyordu. Tümspor üzerinde durduğu çalışma sonucunda bugün saat 21:00'de oynanacak olan Galatasaray-Karpty Lyviv maçının şifresiz izlenebileciğini ilk kez açıklıyor...

BU MAÇ NASIL ŞİFRESİZ İZLENEBİLİR...

Ukrayna Televizyonu ICTTV Ukraine bu maçı şifresiz olarak yayınlayacak. Yani çanak anteni olan, (Uydu) TV izleyicileri bu kanalın frekans bilgilerini girekek Ukrayna televizyonunu izleyebilecek...


İşte ICTV Ukraine'nin frekans bilgileri...


freq:10.759 H SYMBOL 30000-3/4 AMOS 2

Bu kanalı manuel ayarlamak ta mümkün. Eğer buradaki bilgilerden kanalı bulamıyorsanız, bir bilenle çanak anteninizi batıya çevirmek kaydıyla (tabi bu ince ayar şeklinde olarak) kanalı bulabilirsiniz...
 
Bugün avrupadaki gol rekorumuzu kırarız diye düşünüyorum. Takımın üzerinde baskı var 5 olsa 6 yı ararlar. Batdala gol attırmak derken 7 olur.:)
 
Burak Barut' Alıntı:
Bugun Ts maçı olduğu için Trabzon'da yer gök bordo mavi, bu yüzden Galatasaray maçını izleyebileceğim bi yer yok o yüzden akşama şöyle en güzelinden bi link bekliyorum sizden :)

Kanki mesaj da atmışsın. Bizim maçı izleyebileceğin adres olarak www.atdhe.net öneririm sana. Zaten maç saatinde diğer arkadaşlar da buraya yazar ulaştıkları yayın linklerini. :)
 

Üst