• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff 1. Maç

Verilen linkte Boston-LAL maçı var :D

Kewell'i gülerken görmek insana huzur veriyor adamin yüzü nurlu :)

oha oha maçı arap kanlından izliyorum :D komedi var bu gece :D:D:D:D

Futbol Smart tan izliyorum bu spikerelerden iyidir arap kanalı emin olun.

Adam gibi bir link var mı ya? Donup duruyor bende.

bende de durum aynı abi.
Başka linkler aramaya başladım.

Çok net bir pozisyon kaçırdılar iyiki takoz gibi vurdu yoksa...

İyi bir link bulan yok mu ya?

www.ligtvdevu.net üstte bizim maçın sağındaki 2. HD yazısına tıklayın arap kanalı falan ama hiç takılmıyor :)

Yüzde 69 topla oynamamız ama bir tane etkili atağımız yok buna karşılık 1 tane net pozisyon verdik 2 defada iyi geldiler bizim kaleye.

Salih Coskun' Alıntı:
Futbolun melekleri bugün bizim yanimizda...
Salih şu yorumunu okuyanda Fener Young Boys maçı gibi pozisyonlar oluyor zannedecek verdiğimiz 1 tane net pozisyon onun dışında 1 tane de kaleyi bulan şutları var.

Bu arada Arda attı ama ofsayt.

Top genelde bizde ama çok etkisiz ve verimsiziz, onlar topu kaptığında iyi çıktılar bir iki defa derken gene böyle bi pozisyonda Ali sarı kart gördü.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":dlds6hm9]Futbolun melekleri bugün bizim yanimizda...
Salih şu yorumunu okuyanda Fener Young Boys maçı gibi pozisyonlar oluyor zannedecek verdiğimiz 1 tane net pozisyon onun dışında 1 tane de kaleyi bulan şutları var.

Bu arada Arda attı ama ofsayt.[/quote:dlds6hm9]
2 tane gollük pozisyonlari var biri 10 metreden bombos durumda atamadi adam, o kesinlikle meleklik bir pozisyondu :) Bir tanede Aykut zor kurtardi.

berbat ötesi bir oyun ya bu ne böyle ..

Yedik golü, çok kötü oynuyoruz, defansta top kapıyoruz kimse ileriye koşu yapmıyor çak garip gerçekten.

Geri