Galatasaray | Mayıs 2018 Seçimli Genel Kurulu

Sizce hangi isim Galatasaray başkanı olmalıdır ?

  • Mustafa Cengiz

    Oy: 36 64.3%
  • Dursun Özbek

    Oy: 2 3.6%
  • Ozan Korkut

    Oy: 18 32.1%
  • Ali Fatinoğlu

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    56
Tabi henüz kısa dönem görev aldıkları için yorum yapmak zor ama Mustafa Cengiz yönetimi seçimden sonra da bu kadroyla, bu ritimle devam ederse Fikret Orman yönetiminden pek fark görmüyorum. Kulübü bi şekilde ayakta tutar ama bi atılım, bi prestij yükselmesi olacağını pek zannetmiyorum. Ama dediğim gibi “eğer böyle devam edecekse” .


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Engin abi Ozan Korkut'un listesinin en genç liste olduğu söyleniyor.

Ne güzel değil mi? Belki de Galatasaray tarihinde bir ilktir bu kadar genç bir ekip. İnşallah başarılı olurlar. Zaten yaş ne kadar ilerlerse insan o kadar az risk alır, zora düşmekten korkar, hatasını kabul etmez. Bize risk alacak insanlar lazım.
 
Ne güzel değil mi? Belki de Galatasaray tarihinde bir ilktir bu kadar genç bir ekip. İnşallah başarılı olurlar. Zaten yaş ne kadar ilerlerse insan o kadar az risk alır, zora düşmekten korkar, hatasını kabul etmez. Bize risk alacak insanlar lazım.

Aynen abi bu şekilde gençlerin artık gelmesi lazım ama bizde nerede o gençleri getirecek kafada yönetici.
 
İnşeAllah Mustafa denilen çapsız, beceriksiz ve yalancı adamı tekrar başkan görmem!
Yıllardır sporu takip eden biri olarak, basketbolu kaderine terkeden ve üstüne üstlük, ne olacak ki yerlilerle maçlara çıkarız diyen adamların başkanlığını yapan bir lideri ve seçim öncesi ile sonrası arasındaki söylem dansözlüğü de ne denli sahtekar biri olduğunu ortaya koydu.

Dursun denilen diğer kalitesiz adam da olmasa, sanırım futboldan keyif alamayacaktık. Gider ayak iki ana branşa nokta atış yaptı ama biri pivot alınmayarak ligden düşürtülmeye çalışıldı, diğeri de Tudor'un kurduğu kadro sayesinde bizi lider yaptı yoksa şu Mustafa denilen vizyonsuz ve vasıfsız adam hiçbir icraati olmadan gidecektir.
 
Demek ki biz bir FB değilmişiz!

Karşı tarafta, yıllarca iyi kötü futbolda iddia takım kuran ve şampiyonluğa oynayan; basketbolda da Avrupa'da zirvede sabit kalan bir ekip oluşturan Aziz var ve karşısına da Ali Koç çıkıyor; hele bizim başkan adaylarına bak... 33 yaşındayım, hiçbirini tanımıyorum ve ne Dursun ne Mustafa bu tarihi kulübün kalibresinde adamlar olmamasına rağmen bizleri heyecanlandıracak başkan adayı çıkmıyor.
 
4 aday var.Listeler yine çok güçlü değil ama bu 4 listenin içinde Mustafa Cengiz ve Ozan Korkut'un listeleri en azından diğer 2 adaya göre daha güçlü,hatta en güçlü liste Ozan Korkut'un listesi bile diyebiliriz.Özbek yine güçsüz bir listeyle aday olmuş,normalde 200 oy bile almaması gerekir ama ... Ali Fatinoğlu hakkında yoruma gerek bile duymuyorum.

Bu seçim öyle kritik bir seçim ki eğer Dursun Özbek seçilirse bu Ozan Korkut ve listesinin suçu olur,zaman macera zamanı mı ? Oyun mu oynuyoruz ? Siz kendinizce macera arayacaksınız diye Dursun Özbek yeniden başkan mı olsun ? Acilen Ozan Korkut bey Mustafa Cengiz lehine çekilmelidir,keşke ortak liste yaparak girseydiler seçime,Mustafa Cengiz ve Ozan Korkut ortak bir listeyle girseydiler seçime o zaman çok güçlü bir liste olmuş olurdu.

Beyler,abiler macerayı bırakın ve Galatasaray için ortak hareket edin,eğer Dursun Özbek seçilirsede hiç ağlamayın,ayrı ayrı listelerle macera arayarak bunu siz sağlamış olacaksınız.

Benim için ya Mustafa bey başkan olsun ya da Ozan bey,yeter ki Özbek başkan olmasın,Mustafa bey mevcut başkan olduğu için Ozan bey'in onunla hareket etmesi daha doğru olurdu.

Lütfen Ozan bey Mustafa Cengiz lehine çekilin ya da Mustafa bey sizin lehiniza çekilsin
 
Gönlüm genç olması nedeniyle Ozan Korkutun kazanmasından yana ama o kazanamayacaksa Mustafa Cengiz'in kazanmasını isterim.
 
Yine basimiza Dursun Ozbek'i saracaklar. Galatasarayi cidden sevdiklerine inanmiyorum artik. Oylari bolmelerinin tek sebebi bu. İlle Mustafa Cengiz olsun demiyorum. Ama Dursun Ozbek de olmasin.
 
Benim gibi biri normal şartlarda Ozan Korkut'un listesini desteklerdi ama bu şartlar normal değil,bu şartlar Dursun Özbek'i yine Galatasaray'ın başına getirecek şartlardır.Ozan Korkut'un bu listeyle seçime girmesi seçimin kaderini değiştirmiştir ve Dursun Özbek'in avantajı olmuştur.Seçime Cengiz,Özbek ve Fatinoğlu üçlüsü girseydi Cengiz'in şansı yüksek olurdu ama Ozan Korkut'un girmesi Mustafa Cengiz'e gidecek oyların bölünmesi anlamına gelir ve bu tamamen Dursun'a yarar.

Benim için Mustafa Cengiz veya Ozan Korkut farketmiyor,ben hangisi olursa olsun kabul ederim ama Dursun Özbek olursa kabul etmem,edemem,hiç birimizde etmemeliyiz.Taraftar olarak buna karşı tavır koymak zorundayız.Bize rağmen bir şey yapılmamalı.Taraftar yok sayılmamalı.

Mustafa Cengiz ve Ozan Korkut'un projelerini dinlemek gerek,bu yaptığım yorumlar bugün görünen mevcut tabloya bakarak yaptığım yorumlar.Keşke seçime sadece Cengiz ve Korkut girseydi ya da birleşerek girseydiler ama işin içine Özbek'te dahil olunca bunları yazmak zorunda kalıyorum,malesef ..
 
Mustafa Cengiz başkan, yönetim kurulu da Ozan Korkut'un olsaydı çok iyi olurdu. Ama Okan Böke, basketboldaki dedeler falan olunca Abdürrahim Albayrak da kurtaramıyor kendisini. Ozan Korkut'un resmini bile görmedim nasıl birisi hiç bilmiyorum. Sonumuz hayrola.
 
Keske oyle bir sey olsa ona da hayir demem. Mustafa Cengiz’e ayilip bayilmiyorum. Ama bu is Dursun Ozbek’e yarayacak gibi. Tekrar baskan olursa yanariz.

Bence Mustafa Cengiz çekilsin, Ozan Korkut başkan olsun. Umarım Galatasaray Spor Kulübü Mustafa Cengiz ve yönetiminin zihniyetinde kişiler tarafından yönetilmez. Gitsinler ne alırsan bir milyoncu dükanı açşınlar.
 
Alanının uzmanı yöneticiler getirilmeli branşlara. Okan Böke'nin cv'sine baktım ekonomistmiş. Yahu ekonomist adam ne anlar voleyboldan? Allah bilir 1 tane maç izlememiştir daha önce. Bu adamlardan biz kupa getirmesini bekliyoruz.
 
Bence Mustafa Cengiz çekilsin, Ozan Korkut başkan olsun. Umarım Galatasaray Spor Kulübü Mustafa Cengiz ve yönetiminin zihniyetinde kişiler tarafından yönetilmez. Gitsinler ne alırsan bir milyoncu dükanı açşınlar.

Aykutla farklı düşündüğüm birçok konu olsa da, bu konuda hak veriyorum. Mustafa Cengiz ve yönetimi konuşmak dışında ne yapmış ki..? Biri çekilecekse Cengiz çekilsin. Yanlış anlaşılmasın Ozan Korkut yönetimindeki Burak Elmas ve Adnan Öztürk de bana hiç güven vermiyor o ayrı konu. Bence dört liste de dört başkan adayı da pek bir şey vaadetmiyor ama Mustafa Cengiz'in yaptıklarıyla konuşmalarının çok örtüştüğünü düşünmüyorum. Hele ki basketbolu layık gördüğü konum ve zihniyet tam manasıyla bir milyoncu zihniyet..

Adamlar proje üretmek yerine yerlilerden takım kurmaktan bahsediyor, 21. yüzyıldayız be arkadaş.. Türk basketbol tarihinin en büyük başarıları bu yabancı kuralıyla gelmiş adamlar yerlilerden takım kurmaktan, 1,5 2 milyona takım kurmaktan bahsediyor. Yerlilerin daha pahalı olduğunun bile farkında değil adamlar. Altyapı takımıyla sahaya çıkacaklar ellerinde olsa.. Kafa olarak 1980'de kalmış adamlar 2018'de basketbol takımı yönetiyor, kararlar alıyor. Hakikaten trajikomik.. Yönetimden,camiadan kimse de siz ne yapıyorsunuz arkadaş demiyor.. İşte basketbol milletin bu kadar umrunda.. Yerlilerden takım kuralım, Halil Üner'i de koç yaparız. Hatta Halil Üner de olmaz Faruk Akagün filan Fehmi Sadıkoğlu filan olsun. Abicim geçti o günler yahu..
 
Burak Elmas'a fena tutuldum. İnsallah dediginiz gibi olur. Basketbol'da elini cebine atacak biri var mi. Bizde zengin cok ama hepsinin cebinde akrep var.
 
Mustafa Cengiz'in 3 - 4 aylık başkanlığını yorumlamak gerekirse,kimse Özbek'in karşısına çıkmazken o çıktı ve ödülünü seçimi kazanarak aldı.Gelişi camiada Özbek sonrası pozitif bir hava yarattı.Borçlar ödendi.Taraftarla bir sinerji yakalandı,yellow friday hareketi mesela.Fakat zayıf bir yönetimi vardı,icraat yerine hep söylemler vardı.Söylemle kulüp yönetilmez ! Basketbol şubesi için görev verdiği isimler tam bir fiyasko oldu.Seçimden önce basketbolda Fb gibi dev sponsor bulacağız diyordu ama biz bu ışığı alamadık.Evet,Dursun Özbek gibi antipatik değil ama Ünal Aysal gibi de iş bitirici,büyük oynayan biride değil gibi görünüyor.Tabi bu 3- 4 aylık izlenimlerin yorumudur,3 yıllık projelerini dinlemek gerek,aynı şekilde diğer adaylarıda bir dinleyelim.
 
En iyi teşhis bu yorum bence. Ne Özbek gibi iğrenç ne de Aysal kadar iş bitirici. Futbol zaten emin ellerde Terim bir şekilde orayı toparlar, yüzümüzü yere düşürmez. Şimdi gelecek olan kişinin diğer branşlar için de emin elleri şubelerin başlarına getirmesi lazım. Yapılacak 2-3 hamleyle yeniden doğuşun temelleri atılmış olur ve hepimiz rahatlarız.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Burak Elmas'a fena tutuldum. İnsallah dediginiz gibi olur. Basketbol'da elini cebine atacak biri var mi. Bizde zengin cok ama hepsinin cebinde akrep var.

Valla Nilay, bence mümkünse kimse elini cebine atmasın. Kulübü profesyonelce ve iyi yönetsin yeterli. Kulübe kalıcı gelir kapılar açsın ve kulüp kendi yağında kavrulsun. Kimse babasının hayrına o kadar para vermez, yani diğer bir deyişle hibe etmez, Galatasaray'da verilen paralar çıkıyor sonra bir şekilde.
 
Hibe etsin demiyorum. Sponsor olacak gucte zenginlerimiz cok ama hicbiri olmuyor.

Burak Elmas ile ilgili bugun okuduklarimdan sonra kendisini dusman listesine yazdim.
 

Üst