Galatasaray | Mayıs 2018 Seçimli Genel Kurulu

Sizce hangi isim Galatasaray başkanı olmalıdır ?

  • Mustafa Cengiz

    Oy: 36 64.3%
  • Dursun Özbek

    Oy: 2 3.6%
  • Ozan Korkut

    Oy: 18 32.1%
  • Ali Fatinoğlu

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    56
Biraz önce Ozan Korkutun konuşmasını dinledim genel anlamda mantıklı projeleri olan tek aday diyebilirim.Yalnız basketbol konusunda 5 yabancıya karşıyım yoksa Ozan Korkut nasıl çıkacaktı diye bir cümle kurdu bunu pek anlayamadım.Tabi ki öncelikli hedefimiz altyapı olması lazım her branşta yalnız gençlerin yoğunlukta olup aralara yabancı oyuncuların serpiştirileceği bir takım kafama yatmadı..Hem Euroleague A lisansını 10m euroluk bir bütçe ile 2 sene içerisinde alacağız deniyor hem de gençler ağırlıklı bir kadro sözü pek bağdaşmıyor!! Bu ikisini bir arada yapmak mümkün değil..
 
[FONT=&quot] "Bir basketbolcu olarak basketbolun geldiği yerden mutsuzum. Bu kadar yatırımın yapıldığı yerde sadece yanlış yönetim nedeniyle bu sıralarda olmamızı Galatasaray'a kesinlikle yediremiyorum. Basketbola ait ayrı bir vizyon kuracağız. Buradaki iş ortağımızı dünyada basketbola yatırım yapan markalardan seçeceğiz. Onlara da üç sene içinde Euroleague'de A lisansı vizyonumuzu ileteceğiz. Yapacağımız görüşmelerde A lisansını üç sene içinde 10-11 milyon euroluk yatırımlarla alabileceğimizi düşünüyoruz. Biz amatör branşları yük olarak görmüyoruz. Amatör branşları, Türk gençleriyle kalkındırmak istiyoruz. Galatasaray'ın vizyonu sadece başarı olamaz. Fair-play doğrultusunda elimizden geleni yapmak ve ülkemizin sporuna katkıda bulunmak zorundayız." [/FONT]

Ozan Korkut'un açıklamaları bu şekilde,diğer adaylar Galatasaray'da basketbol diye bir branş yokmuş gibi davranıyorlar,bu vizyondaki kişilerden Galatasaray'a fayda gelmez.Galatasaray her branşıyla bir bütündür.
 
Belki de başkan olmak için böyle konuşuyordur. Adını söylemek istemediğim herif de en büyük sponsorluk anlaşmasını yapıcaz diyordu.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Hedef küçülterek ve küçülerek başarı yakalanmaz. Aksine hedef büyüterek olur bu. Yaptığımız görüşmelerde 3 sene içinde 11-12 milyon Euro'luk yatırımla oralarda olacağız." Biz gelir gelmez, tüm iş ortaklarımıza başarı taahhüdü vereceğiz. Kendi vizyonuyla basketbolda, Euroleague'de kalıcı bir takım oluşturmak istiyoruz."

Bunları A Spor yayınında söylemiş Ozan bey.Sürekli bunları dile getirmesi ciddi olduğunu gösterir.1 - 2 yerde laf olsun diye söylemiyor,her konuşmasında A lisansı diyor,büyümek diyor
 
Mustafa Cengiz'e minnettarım gerçekten ama elle tutulur tek projesi "teknokent". Bu şartlar altında oluşturduğu yönetim kadrosunu da ele aldığımızda üç sene boyunca futbol dışında pek bir başarı beklememek lazım!! Ozan Korkut kim deniyor vallahi bende ilk defa bu seçimlerde aday olduğunda duydum adını ama adaylar arasında kulübün sorunlarını tek bilen kişi kendisi..

Taraftarların çoğu Cengiz altında birleşmiş durumda saygı duyuyorum lakin destekleyenlerin çoğu dürüst, içten bizden biri diye destekliyor..Şu dört ayda bende fazla bir şey beklemiyordum Cengiz'den ama hem yönetim kadrosu olsun hem de ileriye dönük (futbol dışındaki branşlarımız adına) bir proje göremedim..

Şu unutulmasın Galatasaray kulübü sadece iyi biri diye seçilen başkanlar tarafından yönetilmeyecek kadar büyük bir kulüp..Bir başkan seçimlere giriyorsa ilkeli ve dürüst olmanın yanında ileriye dönük planlarının olması da çok önemlidir..Taraftarların da sadece futbol odaklı olarak bir kişiyi desteklemesini de anlayamıyorum açıkçası..

Korkut hakkında en çok eleştiri de oyları bölüyor olması..Neden Ocakta değilde şimdi aday oluyor soruları cidden komik :) Ocakta eğer Ozan Korkut veya bir başkası aday olsaydı zaten şuan Dursun başımızda olacaktı ve Cengiz seçilmeyecekti..Bunları analiz etmek için çok kafa yormaya da gerek yok..

Kısacası Cengiz veya Korkut kim seçilirse seçilsin ama Dursun yeniden seçilmesin tek arzum budur.Tekrar bu Dursun ile uğraşmayalım özellikle önümüzdeki sezon sıcak para gelecek iken..

Hakkımızda Hayırlısı Olsun..
 
Son düzenleme:
Dursun Özbek nasıl bir şerefsizdir ya? Adam otelinde Galatasaray takımlarını ağırlamış fatura kesmiş. Rakip takımları ağırlamış bizim kulübe fatura kesmiş. Adamın yaptığı her hareket mi zarar olur ya? İşin vahimi bu adamın seçimi kazanması hiç de sürpriz değil. Aday olmasını geçtim ihraç olması gerekirken bir de seçim kazanırsa cidden bu kulüple tüm bağımı keserim. Ben dişimden tırnağımdan keseyim kulübe vereyim. Her sezon forma alayım. Adamlar da yesin yesin doymasın. Yiyin efendiler yiyin bu han-ı iştiha sizin. Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!
 
Ve tarihi bir kongrenin daha eşiğine geldik.Adayım Ozan Korkut'tur,çeşitli platformlarda kendi irademle ona destek için elimden geleni yaptım.Yazacağım çok şey var,yaz yaz bitmez şimdilik kendimce son durumu yazayım

Ozan Korkut 1400 ile 1500 oy civarı alır
Mustafa Cengiz 1300 ile 1400
Dursun Ö 1000 ile 1100 arası
Ali Fatinoğlu 200 ile 300 arası

Bu tahminlerime göre en en düşük katılım
3900
En yuksek katılım ise
4250
 
Ve tarihi bir kongrenin daha eşiğine geldik.Adayım Ozan Korkut'tur,çeşitli platformlarda kendi irademle ona destek için elimden geleni yaptım.Yazacağım çok şey var,yaz yaz bitmez şimdilik kendimce son durumu yazayım

Ozan Korkut 1400 ile 1500 oy civarı alır
Mustafa Cengiz 1300 ile 1400
Dursun Ö 1000 ile 1100 arası
Ali Fatinoğlu 200 ile 300 arası

Bu tahminlerime göre en en düşük katılım
3900
En yuksek katılım ise
4250

Ben de temenninize gönülden katılıyorum ama hala bir umut Mustafa Cengiz başkan olarak Ozan Korkut ve listesi yönetim olarak seçilsin diyorum. Yani güçler birleşsin ve daha güçlü olalım. Dursun Özbek'e oy verecek yaklaşık %25 kongre üyesi varsa, demekki en az o kadarı çöp mevcut üyelerin.
 
Mustafa Cengiz başkana sevgim ve saygım büyüktür,Ocak ayında Özbek'e karşı kendisini canla başla destekledik.Ben hep basketbolla ilgili bir proje bekledim kendisinden,ayrıca güçlü bir yönetim bekledim.Malesef ikiside boşa çıktı.Yinede eğer Ozan Korkut kaybederse kazanan Cengiz olsun isterim.Ozan Korkut'un listesi diğerlerine göre çok güçlü ve esas olan listedir.Tek adamın önemi olmaz,faydası olmaz,yönetimler ekip işidir,Ozan beyin yönetimi bu tanıma uyuyor.

Ozan Korkut'un son demeçlerinden bir bölüm

Galatasaray'ın amatör branşlarında küçülmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Ben, Euroleague'de Galatasaray'ın şampiyon olmasını isterim, Fenerbahçe'yi tabii ki tebrik ederim ama Galatasaray, her alanda ezeli rakibini geçmek zorundadır. Bütçeler nasıl olacak? Doğru yönetimle. Bu doğrultuda ortaklık olabilir, sponsorluk olabilir ama burada doğru yönetim şart.
 
Dursun Özbek'ten ilelebet kurtulacağımız bir gün olur inşAllah.
Olur da Allah korusun DÖ başkan olursa egoları yüzünden birleşmedikleri için MC ve OK,Galatasaray taraftarının büyük vebalini almış olur.
Onun dışında Mustafa Cengiz ve Ozan Korkut'tan kim kazanırsa kazansın farketmez.
Genel Kurul inşAllah Aralık ayından sonra bu seçimde de DÖ ye gereken cevabı verir...
 
Levent Nazifoglu sen degil miydin en son yapilan genel kurul'da Dursun Ozbek'e agzina geleni soyleyen. O da sana bir seyler soylemisti. Hatta o gunden sonra Dursun Ozbek koruma ile gelmeye baslamisti o salona. Simdi nasil katildin Dursun Ozbek'in verdigi iftar yemegine. Yemin ediyorum soylenecek cok sey var ama neyse.
 
Son düzenleme:
Geçmişine ve tarihine baktığımızda, bu camiada "Liseli" olmak, geçmiş teamüllere bakarak hakkını vermeliyiz ki, bir gurur ve övünç vesilesi idi; ancak, sanırım bundan böyle bu paye, yavaş yavaş adı konulamayan, itiraf edilemeyen garip bir utanca evrilecek; o çok değerli (!), Liseli Sayın Dursun Özbek sayesinde... Çıkarlarınız ya da korkularınız, bu kadar şiddetli miydi de, böyle oldu; sayın Liseliler?!.. Bu sorunun cevabını, önce kendi vicdanınıza, vicdanınız umursamayacak kadar nasırlaştıysa da, tüm Galatasaray Camiası'na vermek durumundasınız!..

Not: "Galatasaraylılık Ruhu"nu kaybetmemiş, eski yeni tüm camia mensuplarını tenzih ederek bu yazıyı yazdım. Ama, eski Galatasaraylılar'ı da anmadan edemeyeceğim:
"O Güzel İnsanlar, O Güzel Atlara Binip Gittiler..."
Bugünkü Seçim Tüm Camiamıza Hayırlı Olsun!..
 
Yağlı suratını yıkarken harcadığı sabunu bile kulübe fatura eden Erkek Güzeli Sefil Bilo'dan ve onun iplerini tutan hain zihniyetten kurtulacağımız bir seçim olsun.

 
Herkese merhaba, uzun zamandır yazmıyordum kişisel bağzı yoğunluklar vardı. İlk postu başkan konusunda atalım. Bence kesinlikle Ozan Korkut listesi en iyi düşünülmüş, klübü yönetmeye aday en açık liste. Hem mali konuda hem sportif konu da ciddi isimler var. Seçime gelirken belki tek hatası biz liseliyiz vurgusunu sıkça yapması oldu.

Umarım Dursun Özbekten ilelebet kurtulduğumuz bir seçim olur.

Lakin Cengiz listesi de cidden zayıf ve tek projeleri teknokentler. Ve en büyük artıları taraftar desteği ve Albayrak. Adam bildiğiniz şampiyonluk paratoneri. :) sanırım 5 kez yöneticiliğinde 5 şampiyonluğu var. Yine de gsbasket gibi bir forumda sıkça söylediğimiz gibi Galatasaray sadece Futbol Klübü Değildir.
Kazanan Galatasarayımız olsun.
Yaşasın Sarı-Kırmızı..
 
Mustafa başkanla yan yana oturmuş malum şahıs. Biri asaleti temsil eden bi oturuştayken diğeri sokak soytarsından farksız duruyor. Oturuşta bile kantar ağır basıyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Faruk Süren bile "Dursun'un gelmemesi lazım, zararlı Galatasaray'a" diyor. Aklı başında olan herkes gerçeği görüyor. Buna rağmen gidip seçilirse Galatasaray yok olmuş demektir. Mustafa Cengiz seçilecek inşallah. Bunu da Mustafa Cengiz'i çok beğendiğimden değil düşman cepheye karşı en güçlü aday olduğu için söylüyorum.
 
Andolsun ki, hepsi birbirinden beter ve vasıfsız!
Kim seçilirse seçilsin, ne sevinirim ne de üzülürüm çünkü görev yapmış ve yapmakta olan iki adam da vaatlerinde, hedeflerinde ve faaliyetlerinde sınıfta kaldı; diğer iki adaydan biri zaten TV aktörüydü sanırım, diğer dördüncü adayın seçilmesini istiyordum ama onun da lise tekilini zikretmesi, benim için hayal kırıklığı oldu!

Aysal beni heyecanlandırmıştı; Terim ve hatalı yüksek harcamalarla kızağa oturtsam da, beni mutlu eden adamdı. Bu adam gibi birinin gelmesini isterdim ama adaylar arasında bu kalibrede adam bulunmuyor!
 

Üst