?Galatasaray Medicalpark?

Medicalpark' ın başbakana ve hükümete yakın olması bizim için ayrıca şanstır, geçen sene hakem hatalarını çok yaşamıştık, artık daha dikkatli olurlar.
 
Bayan voleybol takımına iyi yerli oyuncular almak lazım şimdi.

İvana gibi süper yabancımız var zaten.Onun yanına 1 2 tane iyi yabancı alırsak yukarıları zorlarız.

Fenerbahçe bile Acıbadem sponsorluğundan 3 sene sonra şampiyon oldu sanırım.İlk sene şampiyonluk beklemek hayalcılik olur.
 
Kemal Çetin' Alıntı:
Medicalpark' ın başbakana ve hükümete yakın olması bizim için ayrıca şanstır, geçen sene hakem hatalarını çok yaşamıştık, artık daha dikkatli olurlar.

Hükümet'e ve başbakan'a yakın mı ? Yoo yakın değil bizzat Emine Erdoğan'ın ortaklığı var olduğu söylenir. :)

Medicalpark'ın siyasal gücünden yararlanmayı hiç düşünmemiştim ama düşünmek bile bize yakışmaz.
 
Çok mutlu oldum..
Erkek basketbol ve erkek voleybolada vestel veya türk telekom gibi sponsorluklar gelirse her branşta final oynarız..
En azından18-1 gibi saçmalıklar olmaz..
Bu arada resmi siteden açıklama ne zaman gelecek detayları daha iyi anlayabilmemiz için?
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Kemal Çetin":2u324cy4]Medicalpark' ın başbakana ve hükümete yakın olması bizim için ayrıca şanstır, geçen sene hakem hatalarını çok yaşamıştık, artık daha dikkatli olurlar.

Hükümet'e ve başbakan'a yakın mı ? Yoo yakın değil bizzat Emine Erdoğan'ın ortaklığı var olduğu söylenir. :)

Medicalpark'ın siyasal gücünden yararlanmayı hiç düşünmemiştim ama düşünmek bile bize yakışmaz.[/quote:2u324cy4]

Evet, ortaklığı olduğu söyleniyor. Türkiye' de sadece sahada ki emekle başarılı olunamayacağı aşikar, ayrıca ben bizim lehimize düdük çalacakları anlamında yazmadım. Bize karşı çalınan hatalı ve kolay düdüklerin daha zor çalınacağını anlatmaya çalıştım.
 
Bu sponsorluk umut verici, erkek takımıda rahatlayacaktır bu para ile.
 
Bu iş olmuş gibi hayırlı olsun filan deniliyor ama tedbirli olmak lazım,ben hala bu kurumun bazı sebeplerden dolayı bize sponsor olmayacağını düşünüyorum...Sonra hayal kırıklığı olmasın...
 
Galatasaray bayan basketbol takımı uzun süredir yaşadığı sponsor ve ek bütçe sıkıntısını gelecek sezonlar adına çözmüş olarak buldu. Daha evel TB2L'de mücadele eden Trabzonspor'a sponsor olan Medical Park artık Sarayın Sultanları'nın sponsoru oldu. Bütün sağlık hizmetlerinin yanı sıra bayan basketbol takımımızla birlikte bayan voleybol takımımızında gelecek sezon ki sponsoru Medical Park olacak. Böylece ezeli rakibimize hizmet eden Acıbadem zihniyetinden de kurtulmuş oluyoruz sağlık alanında..

DN: Anlaşma kesin olarak imzalandı, sadece detaylar konuşuluyor. Resmi siteden veyahut kulüp tarafından duyurusu bugün, yarın yapılır. Eli kulağındadır..
FCN
 
bu sponsorluktada ülkerin eli olduğunu düşünüyorum...

medical parka emine erdoğanın ortaklığı var ise işin başındaki adam tabiki tayyip erdoğandır..

ayrıca tayyip erdoğanın ülker grubunda hisselerinin olduğu herkes tarafından bilinir fakat inkar edilir yani bir nevi gizli ortaktır..

medical parkta ülkerin ortak şirketi olarak görülebilir bu anlamda...

şöyle düşünüyorum erkek takımında eğer ki yönetim başka şirketlerle görüştü ise ülker zaten 3-5 veriyor cafe crown olarak devam etmemiz için medical park fikrini ortaya attı..

ilk başta sevindim fakat medical parkla anlaşılacağı zaman cafe crown ile devam etme zorunluluğu kesin var olduğundan üzüldüm diye bilirim.
 
Eren Bekdemir' Alıntı:
[quote="Sercan Karabıçak":hyn97qgl]Sponsor yokken ağlaşırız,Sponsor çıkar bu seferde onu beğenmeyiz.

Çözebilen varsa beri gelsin :( :(

sercan cafe crowndan çok mu memnunsun ?[/quote:hyn97qgl]


Valla bu klübe 5 tl katkı yapan birinden bile memnun olurum ben.Adamlar milyonlarca dolar dökücekler,yok hayır kalsın bilmemne.Cafe crown sponsorluğunda bi tehlike varsa onu bilmem,olumsuz bi durum varsa eyvallah.
 
Sponsorumuz cafe crown veya medical park olmuş açıkçası benim açımdan pek fark etmiyor.Maçta alınacak sayıyı bu sponsorlar belirlemiyorla ya.Sonuçta kulübe öyle yada böyle bu zor durumda kaç milyon euro destek veriyorlar.Önemli olan bu paranın nasıl değerlendirileceği.Hee işin arka planında farklı snaryolar oynanır onu bilemem tabiki.Ne diyelim Galatasarayımız hakkında hayırlısı olsun.
 
Medicalpark neyse de Cafe Crown ile devam edilmesi beni hiç memnun etmedi, anlaşılan yine ağzımıza bir parmak bal çalarak bizi susturacaklar..
 
eğer denildiği gibi her iki branşada 4milyon dolar yatıracaklarsa gerçekten bayan voleybol için inanılmaz kadrolar kurulabilir en iyi oyuncunun 500bin dolarlarda aldığını düşünürsek :) ah ah gelde beckyi 200bin dolara kaçıran zihniyete üzülme :)
 

Üst