Evren'in Medical Park Trabzonspor ile anlaştığı yazıyor. Medical Park eğer Trabzonspor'la isim sponsorluğuan devam edecekse, bizimle de isim sponsorluğu yapması saçma olur. Cidden ses seda yok, ortada sanki bir planlama da yok gibi.
Onur Karakuzu' Alıntı:medical 2yıldır trabzonsporun sponsoru sakin olun yatmadı iş ..
Onur Karakuzu' Alıntı:ilk imzaladıklarında da isim sponsorluğuda vardı diye biliyorum Burak ama bilemem tam bence Trabzonspor bu işi biliyor gerçekten böyle takımları gördükçe hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim doğan abiyi bizde görmeyi çok isterdim ..
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Onur Karakuzu":3s1i2v5h]ilk imzaladıklarında da isim sponsorluğuda vardı diye biliyorum Burak ama bilemem tam bence Trabzonspor bu işi biliyor gerçekten böyle takımları gördükçe hoşuma gidiyor ne yalan söyleyeyim doğan abiyi bizde görmeyi çok isterdim ..
doğruysa gayet iyi para,2 branşa da çok şey katacaktırMetin Kuruçay' Alıntı:Toplam 8 milyon USD' lık bir anlaşma. 5' i bayan baskete, 3' ü bayan voleybola gidecekmiş diye duydum.