Galatasaray MP 66 - 53 F.Bahçe Ülker

Federasyonun "eyyamcılıkta sınır tanımam" anlayışı nedeniyle taraftarın sabırsızlıkla beklediği karşılaşma ne yazık ki sadece kadın ve çocuk taraftarımız karşısında oynandı. Onlar da ellerinden geldiğince takımımızı desteklediler ve alkışı hak ettiler. Diğer alkışı hak edenler ise parkede mücadeleyi son ana kadar bırakmayan oyuncular ve teknik kadroydu. Evet, hatalarımız oldu maç boyunca ama bence taraftar olarak bardağın dolu tarafından bakmalı bu süreçte. Boş tarafına Ergin Ataman bakmıştır ve gerekeni yapacaktır.

Konusunu açtığım ya da geldiğim maçlarda alınan kötü sonuçlar çokça eleştirildi bu forumda. Mahmuti de dahil olmak üzere yanıldınız, sorun bende değil... : )
 
Sizinle ne kadar övünsek az. Her türlü olumsuzluğa , her türlü oyuna ve engellemeye rağmen , bir takımın 2-3 yılda yaşayacağı şansızlıklar 1 sezon içinde hatta daha 1 sezon bile bitmeden yaşanmasına rağmen bu takım 13 maçtır kazanıyor. Müthiş mücadeleniz için , akıttığınız ter için şimdiden sonsuz teşekkürler Yenilmez Armada !
 
Ülkerin sayesinde euroleague lisansı alıp orda da sonuncu olup Türkiye'yi rezil eden takıma gereken GALATASARAY ayarı verilmiştir. Helal olsun Aslanlar. Büyüksün Ergin Hoca..!!
 

Üst