Transfer sıralamaız önemine göre
1- ergin ataman
2- hawkins
3- domercand
1- ergin ataman
2- hawkins
3- domercand
bu sezon errea mı giycez..
Bir sporcu aldığı parasını sonuna kadar nasıl hakeder, birebir örneği Hawkins helal olsun aldığı paraya.Maşallah sezon sonuna kadar bütün kupaları kaldırır inşallah çünkü eline kupa yakışıyor.
Dünde yazmıştın içimden bir his bu maçı kazanacağız diye, açıkçası maçı izlerkende çok heycanlanmadım.Engin beklediğim Engin gibi oynadı inşallah böyle devam eder.Geçen sene Andric ile Furkan ikili oyunlarda yaptıkları perdelerin 2 sinde 1'i hucüm faul olurdu.Dün N'Dong'u perde yaparken izledim çok keyif aldım perde nasıl olur gösterdi,Furkan'ın N'Dong' dan çok şey öğrenmesi gerekir kendisi ve takımı için.Macvan büyük maçların oyuncusu olduğunu gösterdi çok hırslı ve istekliydi onu da çok beğendim.Takımımızda Hawkins'den sonraki Gladyatör bence Ersin, inanılmaz mücadele ediyor 10 ribaund aldı bravo vallahi.Bu takımda Domercant ve Gordon da tam performansla oldumu bu Fener'i 5 değil 25 sayı farkla yeneriz.Hele Arroyo ve İzzet de gelirse (inşallah) inanılmaz bir takım oluruz.
Rakipde mücadele etti ama bence o yıldızları ancak Obradovic, İvkoviç gibi hocalar coşturur burada çok fazla başarılı olacaklarını sanmıyorum emekliye ayrılmış gibiler sanki.Mc Calebb'de saman alevi gibi enerjisini çok dengesiz kullanıyor çabuk yoruluyor.Oğuz hersene olduğu gibi bize gelince nedense açılıyor,artık bin sonraki bizimle oynayacağı maça kadar yatar.Akşam en çok İlkan denen karaktersize güldüm.Resmen yoktu sahada, hah kendisi için daha iyi olacağı takımı bulmuş
Maç sonunda Pianigiani Ergin hocayı tebrik etmeye gelince Ergin hoca ona gülerek Türkiye'ye hoşgeldin dedi Burası İtalya ya benzemez.
Ergin hoca bu işin uzmanı olmuş inşallah buradada kupaları toplar...