Eksiklere rağmen iyi mücadele güzel oyun ve sonucunda galibiyet. FBÜlker Bo olmayınca zorlanıyor. Buna çözüm bulamazlarsa hem ligde hemde Euroleague de işleri çok zor.
Dün Aziz beyfendi basın toplantısında her dediğini tercüman Samete doğrulatmaya çalıştıda abi böyle diyerek tam komediydi Maça gelirsek Domercant ve Gordon yok ama oynann oyuna bakın gerçekten şu ayrı bir olay Ergin Hocam geldiğindeki tereddütüm için özür dilerim sizden BOSS sen harikasın be kardeşim o ne hırstır bu ne kaptanlıktır bu nasıl bir liderliktir bu nasıl bir 3lü çektirmedir . Son olarak Aşk bazıları için 4 harflidir İlkan PARA neyse kardeşim sende şimdi gerçek Fenerli oldun besamet muhabbeti nedir arkadaşlar biri bilgilendirse
2 ay önce burada yazmıştım,açık ara en iyi takımız vede ligin tartışmasız en iyi koçu bizde.Bakmayın demiştim basının fener ve efes'i şişirmesine.
Bu kadro,üstüne birde böyle klas bir hocayla çok şanslıyız her kupada.
Geçen sezon için yanmamak mümkün değil.O güzelim takımın başında Ergin hoca olsaydı şimdi,gelecek haftaki Euroleague rakibimizi tartışmaya başlamıştık bile.Çok yazık oldu.