Galatasaray MP 76 - 52 Lokomotiv Kuban

maça 2 gün kaldı biletler satışa çıkmamış . maçın tarihi ve saati 2-3 hafta önceden belliydi. Şu biletleri geçen hafta satışa çıkarmak çok mu zor. Sen biletleri satışa koy, reklamını tanıtımı yap. Ama olur mu illa bişeyler eksik olacak.
İyi niyetli arkadaşlar maçın tanıtımı yapmakla, bikaç arkadaşını maça davet etmekle uğraşırken yetkililer henüz mesaiye başlamadı !!

Cehennem atmosferini yaşatmamız lazım. Ama yabancı maddeyle değil, tezahüratlarımızla, ıslıkla, sesimizle. 10 bin kişiyi bulmalıyız tribünlerde. Hem bu takımın performansı bunu hakediyor, hem de ilk maçta olanlar yüzünden onlara gerekli karşılığı vermemiz gerekiyor.

Domercant'in bu maçta oynayacak olması çok önemli bir avantaj bizim için. Cumartesi günü maçtan önceki şut idmanında oldukça sağlıklı gözüküyordu (baya da yüzdeli attı hani :) )

Aslanlara başarılar.

50de 46 üçlük,40da 38 ikilik,toplamda 90da 84 ile şut attağını okudum bir yerde o gün. Ne kadar doğru bilmiyorum ama müthiş bir yüzde hakikaten. Darısı inşaAllah Kuban'ın başına :)

Biletlerin satışa çıkmaması çok büyük sorun değil bence. Satışa çıkması da sorunları çözecek değil. Asıl sorun resmi sitede Balıkesirspor maçının duyurusunun yapılması. Acayip derecede önemli maç ne de olsa.

Tamam işte basketi Salı maçtan sonra mı yapacaklar. Zaten stadın çoğu kombineli. Neyin duyurusu oluyor ki bu?

Bu arada biletler gişede satışa çıkmış diyorlar. Bakın isterseniz.

50de 46 üçlük,40da 38 ikilik,toplamda 90da 84 ile şut attağını okudum bir yerde o gün. Ne kadar doğru bilmiyorum ama müthiş bir yüzde hakikaten. Darısı inşaAllah Kuban'ın başına :)

Saymadım açıkçası ama oldukça yüksek olmakla birlikte "o kadar" yüksek olmadığına eminim. Özellikle üçlük yüzdesinin. Ama ondan önemlisi hareketli şutlarında, sıçramalarında sıkıntılı görünmedi hiç; umutluyum ben çarşamba için.

Sosyal medyada güzel bi hareketlilik ve enerji var.Büyük bi kesim maçın öneminin farkında. İnşallah en az 8-9 bin oluruz.Cehennemi yaşatmalıyız onlara..

Bugün öğlen 12 gibi biletix'in sitesinden biletlere baktım saha içi ve 30 blok duruyordu.Akşam baktım saha içi biletleri bitmişti.Blok sayısıda 26'ya düşmüş.İlgi olucak gibi maça.Bende yarın biletimi alacağım.İnşallah yarın blok sayısı 20'lerin altına düşer.Bu maçta 8 binden aşşağı taraftar olmaz diye düşünüyorum.
Bu maçın biletleri bugün tükenmiş olmalıydı. Malesef taraftarımız hala ciddiyetin farkında değil.

Bu maçın biletleri bugün tükenmiş olmalıydı. Malesef taraftarımız hala ciddiyetin farkında değil.
Gelen bilgiler kombineler dahil en çok 2.000 bilet satılmış olduğu yönünde.
Maçın 20.15'te olduğunu bilerek maç öncesi salonda bilet satışı için yeterli zaman olmadığını söyleyebiliriz. İmkanı olan herkesin her türlü ortamda bu maçın seyirci sayısını artırmak için çaba sarfetmesini istirham ediyorum...