Galatasaray MP 76 - 52 Lokomotiv Kuban

Şu ana kadar olan izlenim salonun tamamen dolmayacağını gösteriyor,hatta yarı yarıya olacak gibi gözüküyor.Umarım son gün maça olan ilgi artar.

UltrAslan da bu işe el atmış gibi görünmüyor. Oğuz Altay taraftarı uyduruk bir fener voleybol maçına yönlendirmeye çalışıyor. Hangi maç daha önemli siz karar verin...

Pardon uyduruk derken?? Galatasaray futbol ve basketboldan ibaret değildir, bir spor kulübüdür ve her maçı önemlidir, basketbol maçı da önemli tabi ama bu voleybol maçına, üstelik kupa maçı ve rakip ezeli rakibimiz Fenerbahçeyken uyduruk maç demek saçma, siz voleybolu önemsemiyor olabilirsiniz ama önemseyen, seven insanlar var, bunu unutmayın

Pardon uyduruk derken?? Galatasaray futbol ve basketboldan ibaret değildir, bir spor kulübüdür ve her maçı önemlidir, basketbol maçı da önemli tabi ama bu voleybol maçına, üstelik kupa maçı ve rakip ezeli rakibimiz Fenerbahçeyken uyduruk maç demek saçma, siz voleybolu önemsemiyor olabilirsiniz ama önemseyen, seven insanlar var, bunu unutmayın
İki maçın arasında seçim yapmak zorunda kalırsanız ve bu hiçbir değeri olmayan ıvır zıvır kupasıysa fener maçı elbette uyduruk olur. Bizi Avrupada alacağımız kupalar ilgilendiriyor...

Tartışmaya gerek yok. Her iki maça da gidilebiliyor. İkisinden birinin yarısı maç uzadığı takdirde feda edilebilir. Burada iş yönetime düşüyor. Servis ayarladılar mı bilmiyorum ama ayarlamaları gerekiyor.

Her hangi bir yerel mücadele şampiyonluk mücadelesi değilse zerre umurumda olmaz. Avrupa maçları her zaman daha önemlidir.

Tartışmaya gerek yok. Her iki maça da gidilebiliyor. İkisinden birinin yarısı maç uzadığı takdirde feda edilebilir. Burada iş yönetime düşüyor. Servis ayarladılar mı bilmiyorum ama ayarlamaları gerekiyor.
Belki de bu voleybol maçının gün ve saatinin özellikle böyle denk gelmesi, eski federasyon başkanının gönderilip yeni fenerasyon başkanının gelmesini de açıklıyordur.

Murat Özyer taraftarın maça büyük ilgisi olduğunu açıkladı,ayrıca domercantinde bu maçta yer alıcağını soyledi,sezon başından bu yana taraftar konusunda hep hayal kırıklığına uğradım tv karşısında..umarım bu maç ve ardından pazar günkü beşiktaş derbisinde özlediğimiz; oyuncuları ve hakemleri baskı altına alan taraftar yerini alır...

Burhan Felekten maça yetişme şansı yok ki en azından ilk yarıyı kaçıracak Burhan Felekten gelenler.Federasyona başvuru yapılmalı Fener maçının daha erken bir saate alınması için.

Birakin voleybolu feneri,sikeci takimlari..Eurocup maci var,siradan anadolu takimlari ile oynamiyoruz..Intikam meselesi soz konusu..Bizim taraftarlari anlamak zor..Kaliteli kadro kurarsin yenilgisiz lidersin salon dolmaz.Adam bir gun kaybetsek Efese der,olmaz olsun boyle takim,ben demistim vs..Ilk sen salona maca gel Istanbulda ondan sonra konus.Bu intikam maci,savasmaya gidiyoruz diyoruz millet voleyboldan sikeci takimla yapilacak mactan bahediyor..

Birakin voleybolu feneri,sikeci takimlari..Eurocup maci var,siradan anadolu takimlari ile oynamiyoruz..Intikam meselesi soz konusu..Bizim taraftarlari anlamak zor..Kaliteli kadro kurarsin yenilgisiz lidersin salon dolmaz.Adam bir gun kaybetsek Efese der,olmaz olsun boyle takim,ben demistim vs..Ilk sen salona maca gel Istanbulda ondan sonra konus.Bu intikam maci,savasmaya gidiyoruz diyoruz millet voleyboldan sikeci takimla yapilacak mactan bahediyor..

Fener maçı 17:00 olsun iki maça da gidelim diyoruz,bunda anlamayacak ne var ?