UltrAslan bu işe el atmışsa salon tıklım tıklım dolar.
maçı eurosport yayınlamayacak. ligtv3ü netten parasını verip nasıl izleyebilirim?
digitürkplay de ligtv3 izlemek için premium paket üyeliği istiyor. normalde lig maçları için maç paketi oluyor 5 lira verip izliyorduk fakat avrupa maçları için böyle bir şey yapmıyorlar. nasıl olacak?
UltrAslan da bu işe el atmış gibi görünmüyor. Oğuz Altay taraftarı uyduruk bir fener voleybol maçına yönlendirmeye çalışıyor. Hangi maç daha önemli siz karar verin...UltrAslan bu işe el atmışsa salon tıklım tıklım dolar.
5000-6000 olursa öpüp başınıza koyun. Şu maç fener maçı olsaydı şimdi biletler karaborsaydı. Feneri yenmek mi önemli Eurocup'ı almak mı???Maalesef doğru. Biraz önce biletixe gidip bilet aldım. Pota arkaları bomboş görünüyor. Yarın artık ne olur bilemem ama tahminim 5000-6000 civarında seyiricinin olacağıdır.
UltrAslan da bu işe el atmış gibi görünmüyor. Oğuz Altay taraftarı uyduruk bir fener voleybol maçına yönlendirmeye çalışıyor. Hangi maç daha önemli siz karar verin...
İki maçın arasında seçim yapmak zorunda kalırsanız ve bu hiçbir değeri olmayan ıvır zıvır kupasıysa fener maçı elbette uyduruk olur. Bizi Avrupada alacağımız kupalar ilgilendiriyor...Pardon uyduruk derken?? Galatasaray futbol ve basketboldan ibaret değildir, bir spor kulübüdür ve her maçı önemlidir, basketbol maçı da önemli tabi ama bu voleybol maçına, üstelik kupa maçı ve rakip ezeli rakibimiz Fenerbahçeyken uyduruk maç demek saçma, siz voleybolu önemsemiyor olabilirsiniz ama önemseyen, seven insanlar var, bunu unutmayın
Belki de bu voleybol maçının gün ve saatinin özellikle böyle denk gelmesi, eski federasyon başkanının gönderilip yeni fenerasyon başkanının gelmesini de açıklıyordur.Tartışmaya gerek yok. Her iki maça da gidilebiliyor. İkisinden birinin yarısı maç uzadığı takdirde feda edilebilir. Burada iş yönetime düşüyor. Servis ayarladılar mı bilmiyorum ama ayarlamaları gerekiyor.
UltrAslan da bu işe el atmış gibi görünmüyor. Oğuz Altay taraftarı uyduruk bir fener voleybol maçına yönlendirmeye çalışıyor. Hangi maç daha önemli siz karar verin...
Burhan Felek'ten taraftarlarımız servisle İpekçi'ye taşınacak. Keşke maç 17 de olsaydı. Haftasonu yine fenerle var, bu sefer saha onların.
Giriş paketi alırsan (aylık 1 TL) Avrupa maçlarını izleyebilirsin.
Birakin voleybolu feneri,sikeci takimlari..Eurocup maci var,siradan anadolu takimlari ile oynamiyoruz..Intikam meselesi soz konusu..Bizim taraftarlari anlamak zor..Kaliteli kadro kurarsin yenilgisiz lidersin salon dolmaz.Adam bir gun kaybetsek Efese der,olmaz olsun boyle takim,ben demistim vs..Ilk sen salona maca gel Istanbulda ondan sonra konus.Bu intikam maci,savasmaya gidiyoruz diyoruz millet voleyboldan sikeci takimla yapilacak mactan bahediyor..