Galatasaray MP 76 - 52 Lokomotiv Kuban

10 liralık biletlere 5 lira biletix hizmet bedeli uygulanırsa tabi ki şu an 3000 bilet satılır. İnsanlar zaten bilet buluruz diye gişeyi bekliyolar belli ki, 9-10 bin olacak gibi gözüküyor şu an 3000 bilet satıldıysa. Fenerbahçe maçları hariç geçen sene de Top 16 zamanına kadar biletixte biletler bitmemişti hiç ve satışlar da 3-4 bin civarı oluyordu, gişeden maç günü alan çok oluyordu.

Bence de direk salona gelen çok sayıda taraftarımız olacaktır. Kuban, maçı 25 sayı altında tutmak için oynayacak. Biz ise önce galibiyet, sonra ikili averaj kovalayacağız. Allah utandırmasın...

düz bakkal hesabı yapalım, ort 12 bin bilet satışa çıkıyor. 30 blok var, bir blok ort 400 kişi alsa 12 bin eder yanlış hesap yapmıyorsam.6 blok satıldı bugüne kadar. 6x400=2400 civarı. saha içini de katarsan 3000 de. bence gayet iyi çünkü çoğu kişi hep salondan alıyor. Evet full çekmeyiz ama bi 7-8 bin rahat olur. yanlar tıklım tıklım, pota arkaları da seyrek şeklinde oturanla styla.

geçen sen olimpia maçında 6000 civarı seyirci vardı. yanlış hatırlamıyorsam bir tek pota arkaları boştu.
bu maçta bunun biraz daha fazlası olur.

Biletix şuan satınalma opsiyonunu kapamış, yani maç listede olmasına rağmen bileti alınamiyor. Acaba maç günleri bilet satışı duruyor mu yoksa başka bir durum mu var?

Maç günleri gişden satılıyor, evet.
Takım mı seyirciyi salona sürüklüyor yoksa seyirci mi takımı yukarı taşıyor bu tam bir muamma. Ama bir gerçek var ki henüz taraftar bu takıma inanmadı ve sahiplenmedi. Oysa biz Galatasaraylılara düşen armanın peşinde koşmak. Takımın başında Galatasaraylı bir koç var, oyuncuların hepsi özverili, çalışkan ve inançlı. Üstelik tek tek bakıldığında çok da sempatik insanlar. Biz daha ne istiyoruz bilmiyorum. Futbol maçlarına onca paralar veriliyor şu takıma harcayacağımız 10-15 lirayı dert etmeyelim. Bir sandviç yemeyiz olur biter. Değmez mi yani?

Mehmet Ali hocam,ellerine sağlık nede güzel yazmışsın,harfiyen katılıyorum düşüncelerine...bir Oktay Mahmudi ise bizim bu kadar desteği göstermemizi engelleyen çok yanlış yapıyoruz çok.!!

Mehmet Ali hocam,ellerine sağlık nede güzel yazmışsın,harfiyen katılıyorum düşüncelerine...bir Oktay Mahmudi ise bizim bu kadar desteği göstermemizi engelleyen çok yanlış yapıyoruz çok.!!
Teşekkür ederim Gökhan kardeşim. Aslında sorun Mahmuti değil. Ben 2 sene önceki Eurocup maçlarına da gidiyordum. 1.000-1.500 seyirciye oynuyorduk o zaman da. Ne zaman ki takım BBL'de yarı finale çıktı o zaman Banvit maçlarında salon dolmuş Fener maçlarında da taşmıştı. Benim düşüncem taraftarın, gerçek Galatasaraylıların takımları ile pazarlık yapmaması gerektiği. Biz üzerimize düşeni yapalım, akıttıkları terin, iş ahlakının karşılığını verelim, emeklerine saygı gösterelim ve onların yanında, arkasında olalım. Önce biz bunu yapalım sonra başarıların geleceğinden emin olalım.
Bu kulübün asaleti bize yeter...

Kimse kusura bakmasın, basketbol ve voleybol maçlarının 3 kuruşluk bilet fiyatlarını konu eden kişilere resmen kıl oluyorum!

Burada maç bilet fiyatı yüzünden gelmiyo diyenler mi var da bu yüzden bunu yazmaya gerek duydunuz? Gişede 10 lira olan bilete biletixe 15 niye verelim mantığı var insanlarda zaten gişede bilet kalacağı bilinen maçlarda, enayilik yapmak istemem düşüncesi gayet de doğaldır esas sen kusurabakma. Bir de biletixten kartla bilet alacak o kişi, kendi kartı var mı 17-18'lik gencin? Babasının kartından alsa babasıyla beraber biletix gişesine gidecek hem de biletler hafta içi çıkmış! Gider gişeden alır, bu dile getirildi siz de gidip bilet parasını konu eden varsa diyosunuz hayret ya...

Burada maç bilet fiyatı yüzünden gelmiyo diyenler mi var da bu yüzden bunu yazmaya gerek duydunuz? Gişede 10 lira olan bilete biletixe 15 niye verelim mantığı var insanlarda zaten gişede bilet kalacağı bilinen maçlarda, enayilik yapmak istemem düşüncesi gayet de doğaldır esas sen kusurabakma. Bir de biletixten kartla bilet alacak o kişi, kendi kartı var mı 17-18'lik gencin? Babasının kartından alsa babasıyla beraber biletix gişesine gidecek hem de biletler hafta içi çıkmış! Gider gişeden alır, bu dile getirildi siz de gidip bilet parasını konu eden varsa diyosunuz hayret ya...
Biletix konusunda haklısınız ama bu sorun yakında bitecek ve kulüp kendi biletlerini satmaya başlayacak.
Ama öte yandan 10 TL maç biletini pahalı bulanlar da var malesef.
Siz ve diğer arkadaşlar maça gelin yeter. Ama biletixten ama gişeden bilet alarak.

Biletix konusunda haklısınız ama bu sorun yakında bitecek ve kulüp kendi biletlerini satmaya başlayacak.
Ama öte yandan 10 TL maç biletini pahalı bulanlar da var malesef.
Siz ve diğer arkadaşlar maça gelin yeter. Ama biletixten ama gişeden bilet alarak.

Bende ve buradaki bir çok arkadaşımızda kombine var zaten, biletixten her zaman az satılmasının sebebi budur yani küçümsemeyelim ufak paralar diye, orada satılan kadar bilet de gişede satılıyor her zaman, inanın.

Birakin voleybolu feneri,sikeci takimlari..Eurocup maci var,siradan anadolu takimlari ile oynamiyoruz..Intikam meselesi soz konusu..Bizim taraftarlari anlamak zor..Kaliteli kadro kurarsin yenilgisiz lidersin salon dolmaz.Adam bir gun kaybetsek Efese der,olmaz olsun boyle takim,ben demistim vs..Ilk sen salona maca gel Istanbulda ondan sonra konus.Bu intikam maci,savasmaya gidiyoruz diyoruz millet voleyboldan sikeci takimla yapilacak mactan bahediyor..

Bu kafa yapısı hakkında yorum yapmıyorum. Değmez.

Garip bir kafa yapısına büründü millet.Kuban'a gelin derken çam üstüne çam devirip Kuban maçından soğutan bir azınlık oluştu.

Bugün günlerden Galatasaray.. Burnuma çok büyük bir fark kokusu geliyor inşaAllah.. Koça,teknik ekibe ve oyunculara gûvenim tam.. Sen Şampiyon Olacaksııınnn !!!