inanılmaz yürekli oynuyor galayasaray , hayatımda böyle mücadale az izledim
C Cem İzgi 0 28 Kas 2012 #141 inanılmaz yürekli oynuyor galayasaray , hayatımda böyle mücadale az izledim
H Hakan Fırat Misafir 28 Kas 2012 #143 Eğer göksenin ve domercant olsa biz bu dangalakları tarihlerinde unutulmayacak farkla yenerdik. Ama kaliteli bir takım onu da söylemek lazım.
Eğer göksenin ve domercant olsa biz bu dangalakları tarihlerinde unutulmayacak farkla yenerdik. Ama kaliteli bir takım onu da söylemek lazım.
C Can Danacıyan 0 28 Kas 2012 #146 Gordon kendini süperstar mı zannediyor bütün topları kullanıyor 10da 3 şut isabetiyle falan oynuyor herhalde.
Gordon kendini süperstar mı zannediyor bütün topları kullanıyor 10da 3 şut isabetiyle falan oynuyor herhalde.
Onur Yavuz 1 28 Kas 2012 #155 Benim gözümde 26 sayılık farkı elde etti bu takım. Evet kırgınız geçen sezon sonu yaşananlara ama bu takım daha çok desteği hak ediyor gün geçtikçe..
Benim gözümde 26 sayılık farkı elde etti bu takım. Evet kırgınız geçen sezon sonu yaşananlara ama bu takım daha çok desteği hak ediyor gün geçtikçe..
H Hakkı Abukan 0 28 Kas 2012 #157 Hakemler Hawkins'e yapılan 3 faul'u vermediler. Ah işte son topta Domercant olacaktı.
S Serkan Dursun 0 28 Kas 2012 #158 Maalesef 24 sayı farkla bitti.Faulu yediler.Mücadele süperdi.Hepsine ayrı ayrı teşekkürler...
C Cem Şentürk 0 28 Kas 2012 #160 sağlık olsun ...ikinci olalım, zor grup bu mücadeleci takım için ne kadar zormuş görelim bakalım ) tebrikler aslanlar
sağlık olsun ...ikinci olalım, zor grup bu mücadeleci takım için ne kadar zormuş görelim bakalım ) tebrikler aslanlar