Galatasaray MP 76 - 52 Lokomotiv Kuban

Helal olsun ikinci çıkmak umrumda değil bu takım istediği zaman kralı gelse yener.

Olamaz ya 8-10 sayıyla kazansaydık daha çok sevinirdim. Son topa nasıl faul verilmez. Maçı kazanması sıkıntı değildi zaten. Önemli olan farktı resmen liderliğimiz çalındı. Hayatta takılmam bunlara ama çok sinir bozucu bir galibiyet oldu.

Tüm takıma helal olsun. Kuban en iyi şartlarda geldi ona rağmen ezip geçtik. Domercant ve Göksenin olsa heralde 30 sayı farkı da açardık diye düşünüyorum bugünkü oyunla.

Kuban uçuş sorunu yaşamadi. Otel sorunu yaşamadı. Taraftar kendilerine zarar vermedi. Bizim yaşadığımız hiçbir sıkıntıyı yaşamadılar. Ama ayni farkı attık onlara. Bİz daha iyi takımız onlardan. Bu bariz...

Helal sen en büyük koçsun ERGİN ATAMAN. Ben şahsen averaj için oynayacağımızı düşünmüyorum. Averaj'ı son topta hakemlerin yüzünden kaybettik. Rakipte Calethes'ide unutmamak lazım iyi maç çıkardı. Zaten o olmasa takım koca bir hiç.

Evet 26 sayı fark atamadık ama ''NORMAL ŞARTLARDA'' böyle güçlü sayılan takımlara nasıl koyacağımızı da cümle alem görmüş oldu. Olası bir Eurocup finalinde ezer geçeriz rakip kim olursa olsun. Yazıklar olsun bu hakem tayfasına da ! Bir takımın hakkı bu kadar yenilmez.!

İnşallah bu Kuban Domercant ve Göksenin'in olduğu bir günde tekrar karşımıza çıkar. Allah'ım o günü sen bize göster.

Domercant inşallah en yakın zamanda takıma geri döner. Soyunma odasında ağlamış adam.

Maç bitti artık. Hakemler konusunda hakketten hangi alan olursa olsun çok şanssızız.

Ben en çok domercantın durumunu merak ediyorum maçı çok seyredemedim ama nedir durumu arkadaşlar.

Farketmez ikinci olalım yine finalde çıksın karşımıza normal şartlarda oynandığı an onları her seferinde yeneriz.

Birde maç sonu seyircinin ergin atamana yaptığı tezahurat çok önemliydi ve bu sinerji başarılarımızda çok önemli rol oynayacak. Onun adınada çok sevindim ve taraftar tarafından sahiplenme adına onu onurlandırması onu dahada bir motive edecektir.

Arkadaş nedir bu hakemlerden çektiğimiz. Deplasmandaki Kuban maçında 25 farkın bir kısmı hakemlerin direkt eseri. Bu maçta da farkın 25'ten yukarı olmaması gene hakemin eseri. Düşün artık yakamızdan.

Gstv de canlı bağlantı var ve burda veli yiğit sakatlığının çok ciddi gibi dedi. Hakketten hem o hem biz çok sansızlık yaşıyoruz bu konuda umarım göründüğü gibi olmaz sakatlığı.

Gstv de canlı bağlantı var ve burda veli yiğit sakatlığının çok ciddi gibi dedi. Hakketten hem o hem biz çok sansızlık yaşıyoruz bu konuda umarım göründüğü gibi olmaz sakatlığı.

Maç sırasında bağ kopması yok diye tahmin ediyorlarmış galiba. İnşallah hafif bir şekilde atlatır.

Gerçekten yürek dolusu tebrikler tüm takıma.
Bu takım ve Ergin Atama sonuna kadar desteği fazlasıyla hakediyorlar.
Son verilmeyen faul ,domercant ın şansız sakatılığı , havkins in gününde olmaması tüm olumsuzluklara rağmen helal olsun takıma .

Şu Domercant sakatlandı ya, yemin ederim çok yakınıma bir şey olmuş gibi üzüldüm.

gece boyu bekleyeceğim tek haber domercantin durumu..insallah shippden gelen haber gibi olmaz oda ve en kısa zamanda döner..eğer bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim...

gece boyu bekleyeceğim tek haber domercantin durumu..insallah shippden gelen haber gibi olmaz oda ve en kısa zamanda döner..eğer bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim...

Yarın MR çekilip durumuna bakılacakmış galiba. Maç sırasında bağ kopması yok diye söylediler inşallah öyledir ve çabukça atlatır. Vallahi şu maçın sevincini yaşayamadım hevesim gitti Domercant sakatlanınca.

çok sağol Hakan kardeşim,maçı izlerken sakatlandığı anda içimden sanki bişi koptu benimde,karşıyakada oynadığından beri en sevdiğim oyuncu domercant'ti ve hayalimdi takımımzda oynaması,şu ana kadar hiç şansı yaver gitmedi eminim gün gelicek maç sonu 3'lüyü o çektiricek.. en kısa zamanda takıma dön domercant :(

Aslanlar gibiydik. Her şeyi denedik ama şanssızlığımızı yenemedik gene. Daha önümüzde çok güzel günler olacak. Domercant ve Göksenin dönsünler, biz de destekleyelim yeter ki...