spor salonu diger tarafa yapilacak. burasi spor salonun yapilacagi yer degil zaten
Spor salonuna ne oldu?
spor salonu diger tarafa yapilacak. burasi spor salonun yapilacagi yer degil zaten
Spor salonuna ne oldu?
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum. Öyle ya da böyle bu tesisler ve salon yapılacak iyimser olarak ben en az 3 yılı var diyorum inşaatın tamamlanmasına. Çünkü öncelikle kemerburgazın bitmesine müteakip florya var ondan sonra da anca bizim salon projesine gelir sıra.Sponsorluk konusunda yaptıkları atılımı tesislerle birleştirmeyi planlıyorlar; amatör branşlar için tesis önemli, kadro yapısı-mimarisi kötü olsa da tesisle bile belirli seviyelere gelebiliriz.
abartmayin. erkek voleybol takimi basarili, kadin basketbol takimi basarili arti transfer yapilicak. erkek basketbol takimida asla küme düsmez.basketbol ve voleybol takımlarımız için daha önce çok fazla olumsuz senaryo yazdık çizdik, önceki yönetimlere çok fazla giydirdik ama dursun ozbek yönetimi bu konuda arşa çıktı maşallah, kadın voleybol takımımız ve erkek basketbol takımımız küme düşmez inşallah. 20-21 sezonunda bile bu kadar rezil kepaze olmamıştık.
Başımıza çok ciddi bir musibet gelmeli ki bu yönetime toz kondurmayan tiplerin gözü açılsın. o gün geldiğinde her şey için çok geç olacak.Senelerdir abartmaya abartmaya bu hale geldik.
Bu yönetim askerliği, adamcılık, x-y-z trollüğü gibi işlerde iyi para var mı? Yoksa sadece gönüllü yapılan bir iş mi?abartmayin. erkek voleybol takimi basarili, kadin basketbol takimi basarili arti transfer yapilicak. erkek basketbol takimida asla küme düsmez.
su an tek sorun kadin voleybol takimi, orayada büyük ihtimalle kadro degisimi gelir
iftira atmak bu kadar kolaymi? dolamisiniz agziniza bi troll troll. kimseden para aldigim felan yok.Bu yönetim askerliği, adamcılık, x-y-z trollüğü gibi işlerde iyi para var mı? Yoksa sadece gönüllü yapılan bir iş mi?
Erden Timur Sportif As Yönetici, yani Futboldan sorumlu yönetici.Faruk Süren ve Ünal Aysal 1990'lardan bugüne iki efsane başkan olurken futbolun yanına kadın basketbolu ekledi. Galatasaray'ın kadın basketboldaki iyi kıstası Euroleague'de 3. olmak, Euroleague'de şampiyon olmak. Keza Fenerbahçe'yi ligde 25 maç üst üste yenmek, Fenerbahçe'ye bir sezonda iki lig maçında toplamda 99 sayı fark atmak. En belirleyicisiyse Fenerbahçe'yi Euroleague finalinde yenerek Euroleague şampiyonu olmak.
Erden Timur efsane bir yönetici ya da başkan olmayı istiyorsa takriben 10 ay içerisinde kadın basketbolda yakalayabileceği yegane iyi formu 2024 Avrupa Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'yi yenerek kupayı almamız olur. Onun dışında iyi-kötü gibi realizm öncesi romantik dönem tabirlerine dair kötüye baya yakın bir noktadayız. Işıl Alben'in yöneticiliği, Milos Paden'in koçluğu dışında salt kötüyü yaşar haldeyiz hatta.
ben bu dediginize katilmiyorum. Erden Timur öyle bi karakterde bir insan degil. Su an sadece ona verilen görevleri yerine getiriyor.Dursun Özbek'in de facto başkan olduğuna dair uzaktan, minimal bir analizle dahi şüphe duymuyorum Serdar Bey. Resmiyette elbette söyledikleriniz geçerli fakat gayri resmi tarafa göz ucuyla bakılsa dahi durum Erden Timur'un Galatasaray başkanı oluşu. Derseniz ki resmiyette de başkan olduğunda o efsane mertebesine erişmeye gayret edecek, ben de derim ki kendisine biçilen payeler noktasında o dönemi bekleyelim.