Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

niye edilsin? farklı düşüncelere de saygı göstermek lazım

Can bey, size saygı duyuyorum ama bunları yapan ikiliye saygı duymuyorum.

SAYGI DUYMUYORUM ⬇️

Maç önü istifa edip kulübün şuan ki en başarılı yöneticisini hedef gösterenlere...

Torpilli mahalle kankasını kadın basketbol takımı hocası yapanlara...

Kimsenin ürün bulamadığı yerde tarihin en iyi mağazacılık işini yaptık diye resmi hesaptan kişisel açıklama yapanlara...

Kulüp Başkanı Mağazacılık A.Ş'ye girince kaçanlara...

Tarihin en düşük sponsorluklarına imza atanlara... (Geçen sene Cemal bey sponsorluklara da bakıyordu. Bol bol Tunç Holding... Bu arada Tunç Holding'e teşekkürler. Cemal beyin rezilliklerini örttüler. )

Ne olduğu belirsiz Colombus ismindeki projesine...

Ben bu yaşananlara saygı duymuyorum. Artık yapılanlar birilerinin yanına kar kalmamalı.

Son düzenleme:
Hiç konuşulmuyor ama Galatasaray Erkek Basketbol Takımı geçen sezon formalarıyla bu sezon mücadele ediyor. BSL'de yeni sezon için yeni forma üretmemiş tek takım konumunda. Şube tarafına sorunca onların da nedenini bilmediğini görüyorsunuz. İletişim yok, forma yok, hiçbir şey yok.

Şöyle bir haber okudum Tweeter da. Eğer doğruysa boşuna konuşuyoruz hoca takım transfer vs.
Ligde yeni sezon forması olmayan tek takım bizsek çok büyük rezillik. Kapatsınlar şubeyi. Hepimiz kurtulalım.

Twitter´da bu paylaşımı görünce içimde acayip bir öfke oluştu. Ligde yeni sezon forması olmayan tek takım ya da 3-5 takımdan biri olalım hiç fark etmez! Bunun izahı yok.

Futbol takımına el bebek gül bebek bakarken, basketbol şubesine yönelik seçim dönemindeki vaatlerin unutulup üvey evlat muamelesi bile gösterilmemesi kabul edilemez. Erden Timur bu kulübün önemli bir değeridir, o da taraftarın gözünde taht kurduğu şubeyi unutmamalıdır.

Geçen sezon yapılan skandal yerli transferleri (Yunus Emre Sonsırma - Mahir Ağva - Sedat Ali Karagülle - Sinan Sağlam), maaşların zamanında ödenmemesi, Andreas Pistiolis'e hak ettiği desteği vermemeleri, bu sezon yapılan ilk 2 yabancı transferi ( Akwasi Yeboah - Miralem Halilovic) , Göksenin Köksal'ın takımdan kovulmaması, 2 yıldır takımın düşük bütçelerle ve kuruşları hesaplayarak kurulması, modern basketbola uygun olmayan Zvezdan Mitrovic'in takıma getirilmesi, Mitrovic'in umursamaz tavırlarına karşı bir tepki göstermemeleri vs. vs.

Utanmanız için daha ne olması gerekiyor. Parkeye çıkan Göksenin'den, Yeboah'tan, Halilovic'ten, koçun takımı ciddiye almamasından hiç mi utanmıyorsunuz yahu? Ben kabul edemiyorum bugünkü durumu. Eğer basketbol takımını ligde ve Avrupa'da zirveye taşımayacaksanız bırakın bunu isteyenler ve bunun için emek ve para verecek olanlar Galatasaray'ı yönetsin. 4 Haziran 2022 akşamı lig finalini (ve belkide muhtemel şampiyonluğu) son maçta kaçırdığımızda ne büyük hayallerimiz vardı. Cimriliğiniz, vurdumduymazlığınız, basketbol düşmanlığınız sayesinde bütün hayallerimizi yıktınız. Andreas Pistiolis'le yazılacak büyük bir hikayeyi çöpe attınız. Şimdi de yine boşa geçecek bir sezonun yolunu açıyorsunuz. Eğer takımı zirveye taşımayacaksanız çekilin zirveye taşıyacaklar Galatasaray'ı yönetsin.

Son düzenleme:
Fenerbahçe'nin beşte birinden az bütçeyle takım kurulması sizi utandırmıyor. Takımı ciddiye almayan Zvezdan Mitrovic'in koç olması sizi utandırmıyor. Göksenin Köksal gibi bir kazmanın takımdan kovulmaması ve 30 dakika süre alması sizi utandırmıyor. Parasızlık nedeniyle Yeboah ve Halilovic gibi yetersiz yabancıların takımda olması sizi utandırmıyor. Bu Dursun Özbek yönetimini ne utandırabilir, merak ediyorum.

Basketbol düşmanı bu başkanın ve yönetimin bir an önce değişmesi gerekiyor. Yoksa asla Basketbolda büyük hedeflere ulaşamayacağız.

Fenerbahçe'nin beşte birinden az bütçeyle takım kurulması sizi utandırmıyor. Takımı ciddiye almayan Zvezdan Mitrovic'in koç olması sizi utandırmıyor. Göksenin Köksal gibi bir kazmanın takımdan kovulmaması ve 30 dakika süre alması sizi utandırmıyor. Parasızlık nedeniyle Yeboah ve Halilovic gibi yetersiz yabancıların takımda olması sizi utandırmıyor. Bu Dursun Özbek yönetimini ne utandırabilir, merak ediyorum.

Basketbol düşmanı bu başkanın ve yönetimin bir an önce değişmesi gerekiyor. Yoksa asla Basketbolda büyük hedeflere ulaşamayacağız.
parasizlik nedeniye Yeboah ve Halilovic alinmadi. Kocun israrla bu oyunculari istedigi icin alindi.

Sorun bütcede felan degil sorun takim kurulumunda ve transfer edilen yabancilarda. Manisa Büyüksehirin bütcesi bizden fazlami?

parasizlik nedeniye Yeboah ve Halilovic alinmadi. Kocun israrla bu oyunculari istedigi icin alindi.

Sorun bütcede felan degil sorun takim kurulumunda ve transfer edilen yabancilarda. Manisa Büyüksehirin bütcesi bizden fazlami?
O zaman koçu kovarsın ve Galatasaray'a yakışacak kalitede oyuncuları isteyecek koçu alırsın. Ama kim gelirse gelsin 100 Bin Dolar'a Yeboah'tan ve 250 Bin Euro'ya Halilovic'ten çok daha iyisini bulamaz. Bulursa tesadüftür.

Yeboah sanırım 140 bin gibi bir paraya oynuyor. Geçen sene Daçka'dan aldığının belki %50 fazlasını kazanıyor. Bu paralara o pozisyon için çok daha iyi oyuncular var.

Halilovic de 250 bine oynuyor ki koç da röportajında performans/fiyat oyuncusu olduğunu, bir milyon gibi bütçelere çıkılmadıkça daha iyisinin zor bulunacağından bahsetmişti. Bence Mitrovic'in hatası bütçenin en az bir milyonluk kısmını oyun kurabilen bir skorer ve pivota ayırması gerektiğini fark edememesiydi. SF ve PF pozisyonları için ne vereceği aşağı yukarı belli isimler alınıp PG transferi için de NBA'dan düşecek oyuncular beklenmeliydi. Bizse 3 numarayı yerli olsa alınmayacak bir oyuncuyla kapatıp 5 numaraya da fark yaratamayacak, altıncı yabancı olabilecek birini aldık.

Geçenlerde biri Kravish'ten biraz daha iyisi olsaydı belki Efes serisini kazanmıştık filan yazmıştı. Hayır, onun oynadığı maçları zaten ya kazandık ya az farkla kaybettik. Ndour'un oynadığı maçları kaybettik çünkü kalıplı, yer tutan ve rakip uzunları faul problemine sokabilecek uzunumuz yıllardır olmadı. Çok zor değil yahu takımın tavanını yukarı çekecek bir uzun bir kısa alınacak. Mitrovic yerli-yabancı ayırmıyorum diyor ama ayırması gerekiyor. Zaten yerlilere mecburen süre veriyorsun, iyi oynayan formayı da kapar süresini da bulur.

Kapatın ya. Ciddi söylüyorum amatör branşları kapatın.
Her sezon aynı şeyleri yaşatıp sürünmektense, hiç olmasın daha iyi. Galatasaray’ın ismine daha fazla zarar vermeyin.

Çıkın “biz futbol harici hiçbir branşı önemsemiyoruz. Hepsinin başına birer vasıfsız koyduk; ne yaptıkları, kaçıncı oldukları da umrumuzda değil. Şimdiye kadar hep günü kurtarmaya çalıştık. Yatırım yapmıyoruz, bundan sonra da yapmayacağız.” diye açıklayın ve amatör branşları kapatın. Hiçbir şey olamadınız, en azından bir kere dürüst olun.

Bunu gerçekleştirecek cesaretiniz de yok değil mi?

Son düzenleme:
zerre kadar hakkım varsa, aldığım biletten %0.1 bile cebinize yada bogaziniza giriyorsa haram zıkkım olsun. alın futbolunuzu başınıza çalın, Fenerbahçe'nin altında ezilmeyi yedirecek genişliğe sahip olmanızı kabullenemiyorum. ama suç sizde degil suç Galatasaray'ın BASKETBOL forumunda sizi övüp basket şubesini sallamayan, size iki kelam edince bizi nankör eden insanlarda. yazık, vallahi haram zıkkım olsun.

Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Basketbol takımımız işe yaramaz bir menejer (Turgay Zeytingöz), takımı ciddiye almayan bir koç (Zvezdan Mitrovic) düşük bütçe nedeniyle takımda bulunan yetersiz yabancılar ( Miralem Halilovic - Akwasi Yeboah) ve yıllardır takımdan kesilip atılamamış bir kanserli hücreyle (Göksenin Köksal) göz göre göre boş bir sezon geçirecek ve bunu görüp hiçbir şey olmamış gibi devam ediyorlar. Ne diyeyim ne yazayım bilmiyorum.

Ben madde temelli bakarak geri döndüm ve buradayım. 2015-2016'nın ardından kadın basketbolun da ötesinde herhangi bir branşta ruh; Adorno'dan alıntıyla şiir artık mümkün değil. Buna mukabil TTT Riga şayet armasının üst bölümüne 18 yıldız eklemediyse biz de yapmayabiliriz diyecek bir Galatasaraylıya da nesnel bir karşıt reaksiyon veremem. Ruh temelli bakan Galatasaraylılar içinse dün akşam Metro Enerji Spor Salonu'nda Fenerbahçe'nin bizimkine kıyasla ruhu beslemenin yanına dahi yaklaşamayacak olan Euroleague şampiyonluğu kaynaklı olarak eklediği yıldızı görmüşken; erkek basketbolda Panathinaikos'a dair Ergin Ataman armaya 7. yıldızı eklemeyi sezonun işareti ve imgelemi haline getirmişken 2015-2016'nın doğrudan sorumlusu başkan adına kadın basketbolda armada bir yıldızla temsil edilmemizi sağlamak bir görev, ödev, sorumluluk addedilebilir kolaylıkla.

Andreas Pistiolis'e vermediğiniz bütçeyi, kaliteli yerli oyuncuları (başta Samet ve İsmet) ve sabrı yetersiz ve oyuncularla iletişimi felaket Zvezdan Mitrovic'e verdiniz. Sonuçta Kasım ayında sezonu kapatmak üzereyiz. Utanmazlığınız Everest zirvesini aştı. Uzay boşluğuna çıkmak üzere.

Şu forumu takip eden iyi niyetli bir yönetici varsa Turgay bey ve Mitrovic beyin görevden alınması için daha ne bekleniyor bunu çıkıp izah etsinler. Bu takım küme düşünce içiniz mi rahatlatayacak, nedir bu vurdumduymazlık Turgay bey ve Mİtrovic beyde utanma yok diyelim, bari yöneten insanlarda blraz utanma olur.

Galatasaray'ın yan branşları, sizin döneminizde tarihi rezillik yaşıyor. şubeler menajerlerin çiftliği olmuş durumda. benim bir taraftar olarak zerre hakkım varsa haram olsun size. size büyük baskan-iyi yönetim çeken Galatasaraylıları da bu büyük genişliklerinden oturu takdir ediyorum. maşallah sizlere.