Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Eğer dertleri Galatasaray olsaydı futbola gösterdikleri ilginin aynısını bütün branşlara gösterirlerdi ama bana göre tek dertleri kahraman olmak,kendilerinin popülerliğini düşünüyorlar bu amaçlarına ulaşmak için sadece futbola yatırım yapmak yeterli oluyor,taraftar kitlelerinin çoğunluğu futbol iyi olsun diğer branşlardan bana ne kafasında,bu yönetimin şov peşinde olduklarının en büyük kanıtı bir mevkiye transfer için iki isim gündemde olduğunda verim verecek olanı deģilde ismi daha marka olanını seçmeleri.

Kadın basketbol takımımız Bjk'den 40 sayı fark yemiş,bunu sindirebilene helal olsun !

Galatasaray Basketbol takımını Türkiye'de ve Avrupa'da zirveye taşıma hedefi olmayan, bunun için para koymayan, bunun için emek harcamayan her başkan ve yönetim Galatasaray'da fuzuli yer işgal ediyor benim gözümde. Ne Zvezdan Mitrovic'i kovabiliyorlar, ne Turgay Zeytingöz'ü kovabiliyorlar, ne de takıma kaliteli transferler yapabiliyorlar. 2024 Mayıs'ına kadar "Küçük olsun, benim olsun , masraf çıkarmasın" anlayışıyla devam ediyorlar. 2024 Mayıs'a kadar böyle devam edip yine masallarla insanları uyutacaklar. Sonrada futbol takımının başarılarından tekrar seçilmeye çalışacaklar. Umarım aklı başında üyelerimiz hem ibra zamanında hem de seçim zamanında bu başkana ve yönetime gereken dersi verir ve klüpten uzaklaştırır. Yoksa basketbol takımımız saplandığı çamurdan uzun süre çıkamayabilir.

Aklıma gelmişken, Adnan Polat - Hakan Üstünberk - Oktay Mahmuti'nin ortak çabasıyla Türkiye'deki en güçlü basketbol takımı olduğumuz 2010-2012 arasındaki dönemi çok özlüyorum. Öyle bir dönemi tekrar yaşamak ve bunu kalıcı hale getirmek bu forumdaki her Galatasaraylının hakkı.

Andreas Pistiolis'e vermedikleri bütçenin ahı yetersiz Zvezdan Mitrovic'le bu şekilde çıkar işte. Şimdi koçu ve menejeri kovsalar ceplerinden en az 500 Bin Dolar harcamak zorunda kalacaklar. Hak edene gereken bütçeyi ve menejeri vermezsen hak etmeyene verdiğin bütçenin üstüne 1 bardak su içersin.

Keşke Mayıs'a kalmadan istifa etseler de Basketbol Takımımız için tam anlamıyla beyaz sayfa açabilsek.

Futbol umrumda değil zaten tek branşta hedefle yarışıyorlar, onu da becerirler heralde bir zahmet.

Ama basketbolda bugün bir oyuncumuzla hocamız burun buruna kavga edecek duruma soktular kendilerini. Hiç böyle bir şey olmamış gibi davranıp resmi siteden hocanın açıklamalarını filan yayınlamak çok komik bir hadise değil mi?

iğreniyorum sizden. iliğimle kemiğimle nefret ediyorum. aldığım biletten store'dan aldığım üründen bir kuruş giriyorsa cebinize haram zıkkım olsun.

Mustafa Cengiz doneminde bile bu kadar beter durumda değildik. en azından Mustafa Cengiz yonetimi radikal adım atıyordu yalandan da olsa bir bakiyorduk Erdoğan gitmiş ugurata gelmiş. bunlarda o da yok. geçen sezon takımın koçuna Şubat ayında seni Mayıs'ta gonderecegiz diyen adamlar bunlar. bu sene daha kaç maç kaybetmemiz lazım acaba radikal adimlar görmek için. şu Turgay ne zaman gidecek mesela?

Keşke geçen yıl Haziran ayında başkanlık seçimini Eşref Hamamcıoğlu kazansaydı . Basketbol takımımızın 1,5 yılı bu kadar skandal geçmezdi. Bugün takımımıza daha umutla bakardık.
aynen aynen Hamamcioglu kazansaydi su an Euroleague sampiyonlugumuz vardi bile :D

Hamamcioglu kazansaydi yabanci bile almazdi külübe alt yapidan oyuncularla oynariz derdi. Futbolda kücülmeye gitmeyi düsünen birisimi basketbola yatirim yapcakti :D

aynen aynen Hamamcioglu kazansaydi su an Euroleague sampiyonlugumuz vardi bile :D

Hamamcioglu kazansaydi yabanci bile almazdi külübe alt yapidan oyuncularla oynariz derdi. Futbolda kücülmeye gitmeyi düsünen birisimi basketbola yatirim yapcakti :D

Basketbola yatırım yapmış halimizle dolu dizgin gidiyoruz zaten. Geçen sezonda büyük zaferler ve kupalar kazandık. :)

Hamamcıoğlu aklı başında birisiyse alt yapıdan oyuncularla oynama saçmalığından kısa sürede vaz geçerdi. Takımın kötü gidişine durdurmak için zamanında transfer yapabilir ve Pistiolis'e açık çek ve büyük bütçe verebilirdi. 5 Haziran 2022'de bütün bu söylediklerimin altyapısı vardı. Bu söylediklerim varsayım ama aklı başında ve Galatasaray Basketbol Takımını ileriye taşımak isteyen bir başkan ve yönetim bunları yapardı. Dursun Özbek yapmadı. Cimriliği, basketbol düşmanlığı ve vurdumduymazlığıyla takımı uçurumdan aşağıya attı. Dibe doğru yuvarlana yuvarlana bugüne geldik.

Neyse, hiçbir şekilde bugünden kötü olmazdı. Hamamcıoğlu İstese de bugünden kötü duruma gelmeyi başaramazdı. 1,5 yılda takımın yaşamadığı kepazelik ve skandal kalmadı.

Son düzenleme:
Basketbola yatırım yapmış halimizle dolu dizgin gidiyoruz zaten. Geçen sezonda büyük zaferler ve kupalar kazandık. :)

Hamamcıoğlu aklı başında birisiyse alt yapıdan oyuncularla oynama saçmalığından kısa sürede vaz geçerdi. Takımın kötü gidişine durdurmak için zamanında transfer yapabilir ve Pistiolis'e açık çek ve büyük bütçe verebilirdi. 5 Haziran 2022'de bütün bu söylediklerimin altyapısı vardı. Bu söylediklerim varsayım ama aklı başında ve Galatasaray Basketbol Takımını ileriye taşımak isteyen bir başkan ve yönetim bunları yapardı. Dursun Özbek yapmadı. Cimriliği, bencilliği ve vurdumduymazlığıyla takımı uçurumdan aşağıya attı. Dibe doğru yuvarlana yuvarlana bugüne geldik.

Neyse, hiçbir şekilde bugünden kötü olmazdı. Hamamcıoğlu İstese de bugünden kötü duruma gelmeyi başaramazdı. 1,5 yılda takımın yaşamadığı kepazelik ve skandal kalmadı.
Hocam sen Eşref Hamamacıoğlu'nu iyi dinlememişsin sanırım, bu yönetimle geçen 1.5 yılda hiç.bir branşta EH ile daha iyi olmayacağımız gayet net, adamın her cümlesinde kasada para yok vardı, kadroda alt yapı oyuncularına daha çok yer vereceğiz demiyor muydu, kemer sıkma politikası diyor, büyük oyuncu ve büyük bütçeler beklemeyin diyordu. Adamın vaatleri vizyoner miydi? Hangi branşta çok iyi olacağız diyordu? Birileri başarısız olunca ne kolay alternatifler uyduruyorsunuz sizinkisi kendini avutmaktan başka bir şey değil..
Bu yönetimin amatör branşlar için verdiği vaatlere uymadığı ve başarısızlığı ortada ama EH bu camia için uygun başkan profili değil..
Umarım artık doğru değişimleri bir an önce sağlarlar amatör branşlarda..

Son düzenleme: