Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

13. sırada aldıkları futbol takımına son yılların en rahat şampiyonluğunu kazandıran kadroyu kurdular. Üstelik sene başı bu kadronun kurulacağı söylense çoğumuz rüyadan uyan derdik.

Başkana ve Erdem Timur’a ayrı ayrı teşekkürler. Haa bir de seçimi erteletip mevcut yönetimin aday olması için zaman kazandıran bir kongre üyesi vardı. Adam bildiğin Türk futbol tarihinin seyrini değiştirdi
 
Son düzenleme:
Tarihin en istenmeyen-sevilmeyen başkanlığından , tarihin en sevilen özel başkanlığına inanılmaz geçiş... Zaman gerçekten her şeyi ters düz edebiliyor. Ya da kader mi demeliydim...
 
Dursun Özbek hala ayni kisi aslinda. Tek degisen ekip burda dogru kisileri yönetime almanin nekadar önemli oldugunu anlasiliyor. Dursun Özbeke fazla is düsmüyor zaten
Bence bundan daha önemlisi Özbek eskisi gibi çok kamera önünde değildi ve seçtiği doğru kişiler sadece basına demeç veriyorlardı buda çok önemli.
 
Dursun Özbek hala ayni kisi aslinda. Tek degisen ekip burda dogru kisileri yönetime almanin nekadar önemli oldugunu anlasiliyor. Dursun Özbeke fazla is düsmüyor zaten
Alakası yok ...
Zihniyeti değiştirdi...
Kardeşi oğlu şubelerde aktiv değil parayı verdim düdüğü çalarım yapmıyor.
Ucuz etin yahnisi olmıyacağını anladı.

Göreve getirdiklerinin doğru olması zaten bunların bütünü
 
Cok guzel bir sezon gecirdik, finalde feneri yenip kupa kaldirdik.
Bana gore bu kadar onemli bir olayi gerektigi kadar kutlamadik. Stadtaki kutlamalar sonuk ve siradandi ne yazik ki. Eminim cok daha iyisi olabilirdi. Keske her fenerlinin ruyasina kabus olarak girecek bir organizasyon olsaydi :)
Bu hafta sampiyonlar ligi finali var. Dunya basini sehirde cekim yapiyor. Mesela ilk aklima gelen kopruye bayraklari asip herkesin gozune soksaydik.
 
Yazıklar olsun size,basketbol şubesini resmen yok sayıyorsunuz çünkü basketbolda şampiyon olursak kimse size kahraman muamelesi yapmaz,popüler olamazsınız ama futbol öyle mi ? Seçilmeden önce paranızla övünüyordunuz,madem öyle cebinizden verin basketbolu şahlandırın ama yok,yapmazsınız.
 
Sırf inadına basketbola yatırım yapmıyorlar galiba,bugün ölsem yarın sponsor bulup 20 milyon $ lık takım kurarlar.Bjk bile yeter dedi ve bu sezon atağa kalktı,bizimkiler isteseler sponsorda bulurlar,çok iyi kadroda kurarlar ama istemiyorlar her nedense.
 
440 milyon lira + 5 milyon euro nasıl bir tarif biçimi ? Koskoca 440 milyon TL'nin 15 milyon euro yapması da ayrı canımı yakıyor ülkem adına.
Sponsorluk rakamları ile ilgili net bilgim yok iyi midir nasıldır bilen varsa açıklarsa seviniriz. RAMS da stadın isim haklarını alacakmış sanırım. Basketbol adına konuşacak olursam; NEF'in halihazırda verdiği 2-3 milyonluk bütçeye ek olarak SOCAR da verecek diyebilir miyiz ? Eğer böyleyse çok şey fark edecek.
 

Üst