Beşiktaş'ın bugünkü imasına karşı hukuki hakkımızı sonuna kadar kullanmalıyız. Onların burnundan fitil fitil getirmeyen yönetime de yazıklar olsun!!
Sizinle birebir aynı düşünüyorum,bugün destekleyenler çok yakında eleştirmeye başlayacaklar ve belki o günler gelince biz susar bugün destekleyenlerin istifa deyişlerini sessizce takip ederiz.Amatör branşlara değer verilmedikçe; babamın oğlu olsa karşısındayım. Futbolda tek kulvarda mücadele ettiğimiz bir sezonda şampiyon olduk diye sizi göklere çıkartacak değilim. Basketbolda rezilsiniz! Eskilerden farkınız yok. O yüzden istifa diyorum. Basketbol forumunda basketbol şubeleri bu haldeyken yönetim şakşakçılığı yapanları da anlamakta güçlük çekiyorum.
yoo makul filan değil. O zaman da başka bir bahane bulurlar. Mesele bakış açısı..Florya ve Riva projeleri bitene kadar bu branşlarda çok beklentiniz olmasın. Makul edilebilir bir beklenti bu.
Saygılar.
Benim için makul. Fenerbahçe gibi her sene erkek tarafına 20, kadın tarafına 5 milyon dolar harcamak kulüplerin bugünkü durumu itibari ile oldukça saçmadır.yoo makul filan değil. O zaman da başka bir bahane bulurlar. Mesele bakış açısı..
Galatasaray bir futbol kulübü, FB ise bir spor kulübü
Tam olarak katılıyorum. Bu yapı sürdürülebilir bir yapı değil. Ama bence buradaki kimse de şu anda böyle paralar harcansın istemez.Benim için makul. Fenerbahçe gibi her sene erkek tarafına 20, kadın tarafına 5 milyon dolar harcamak kulüplerin bugünkü durumu itibari ile oldukça saçmadır.
Saygılar.
Zamanında Ceyhun Yıldızoğlu koç iken Tina Charles, Fowles, Taurasi, Augustus ve Epiphany Prince'li kadro kurulmuştu ama sonuç hüsran olmuştu. Bir kulübü sadece basketbol ve futbol şubeleri spor kulübü yapmaz bu arada.yoo makul filan değil. O zaman da başka bir bahane bulurlar. Mesele bakış açısı..
Galatasaray bir futbol kulübü, FB ise bir spor kulübü
Müessese kulüpleri hariç böyle paralar harcanması tamamen saçmalık. Onlar da zaten vergiden düşüyor.Benim için makul. Fenerbahçe gibi her sene erkek tarafına 20, kadın tarafına 5 milyon dolar harcamak kulüplerin bugünkü durumu itibari ile oldukça saçmadır.
Saygılar.
Katılmasam da üslubunuz takdire şayan.. özellikle de forumun çok bozulduğu bu günlerde..Benim için makul. Fenerbahçe gibi her sene erkek tarafına 20, kadın tarafına 5 milyon dolar harcamak kulüplerin bugünkü durumu itibari ile oldukça saçmadır.
Saygılar.