Boynuma dola ERDEN BABA
Boynuma dola ERDEN BABA
aynen kesin giderlerFutbol takımı için bunları yapabilenler basketbol içinde yapabilirler ama yapmıyorlarsa basketbol şubesi onlar için üvey evlat demektir,basketbola üvey evlat muamelesi yapanlar futboldan dolayı bir süre kahraman ilan edilseler bile giderler,daha önce böyle oldu yine olur.
Futbol takımı için bunları yapabilenler basketbol içinde yapabilirler ama yapmıyorlarsa basketbol şubesi onlar için üvey evlat demektir,basketbola üvey evlat muamelesi yapanlar futboldan dolayı bir süre kahraman ilan edilseler bile giderler,daha önce böyle oldu yine olur.
Basketbol,diğer branşlar para getirmiyor mantığı bence doğru değil. Çünkü bu branşlar da marka değerini, hatta bence taraftar sayısını bile etkiler. Oyuncu bazında bile etkileyebilir. Örnek Vargas Fenerbahçe.Futbolda parayı geri kazanma imkanı var el de her sezon şampiyon olunsa bile yok o kafa ile bakılıyor ki haksız olduğunu söyleyemem bizim fb gibi para koyacak zenginlerimiz olmadığını da düşünürsek amatör şubeler de böyle yönetiliyor
Taym da millet baya sevinçli. İyi bir şey sanırım
Bilen bir arkadaş bu durumun tam olarak ne olduğunu ve nasıl işimize yarayacağını anlatabilir mi?
Elinde hisse olanlar hisse oranında para koyacak kulübün kasasına, kulüp için iyi yatırımcı için muamma
Taym da millet baya sevinçli. İyi bir şey sanırım
Bilen bir arkadaş bu durumun tam olarak ne olduğunu ve nasıl işimize yarayacağını anlatabilir mi?
Geçmiş de bir çok yatırımcı mağdur oldu, bu bedelli sermaye artışları ile 1 hafta önce 13 lira olan kağıt borsa rekor üstüne rekor kırmasına rağmen 11,38 liraya kadar düşmüş elinde olanda satıyor...Neredeyse tüm şirketler ya temettü veriyor ya bedelsiz hisse ,GS ise bedelli sermaye artışı yapıyor.
Elinde hisse olanlar hisse oranında para koyacak kulübün kasasına, kulüp için iyi yatırımcı için muamma
Bizim taraftarın da futbol harici branşlar pek umrunda değil zaten. Herkes vasatlığa alışmış. Kümede kalmak başarı olarak görülüyor. Yönetimin de işine geliyor tabii.Gelecek sezon için futbol dışı heyecan veren bir branş var mı acaba ? Galatasaray futboldan ibaretse başarılılar ama geçen sezon sadece ligde mücadele ettik ve iyi transferler yaptılar,bu sezon avrupada en azından şampiyonlar ligi gruplarına kalmalıyız,gruplara kalamazsak benim gözümde ligde şampiyon olsak bile başarılı olmayacaklar.
Futbol dışı branşları önemsemedikleri açıkça ortada,ben genel anlamda yönetimden memnun değilim ama futbol branşı için şimdilik iyi gittiklerini kabul ediyorum.
Erkek Basketbol ve Kadin Basketboldan baya ümitliyim. Ikisindede Final oynariz benceGelecek sezon için futbol dışı heyecan veren bir branş var mı acaba ? Galatasaray futboldan ibaretse başarılılar ama geçen sezon sadece ligde mücadele ettik ve iyi transferler yaptılar,bu sezon avrupada en azından şampiyonlar ligi gruplarına kalmalıyız,gruplara kalamazsak benim gözümde ligde şampiyon olsak bile başarılı olmayacaklar.
Futbol dışı branşları önemsemedikleri açıkça ortada,ben genel anlamda yönetimden memnun değilim ama futbol branşı için şimdilik iyi gittiklerini kabul ediyorum.