Burak ELMAS isimli yönetici, en büyük transfer için Terim diyor ancak anlamadıkları ve takip etmedikleri apaçık bir gerçek var ki: En büyük transfer Mahmudi'dir çünkü ligden düşme pozisyonuna ve zihinsel iflasın göbeğinde olan takımı 3 maçta süratle toparladı, basketbol taraftarına umut verdi ve takımda kazanabilme güdüsünü ihya etti!
Peki Terim öncesi Galatasaray hangi pozisyondaydı, 2. ve liderle de sanırım aynı puan farkı vardı...
Şu basketbol takımına ve ekibine ne zaman hangi yönetici sahip çıkacak; futboldan başka profesyonel olan bir de basketbol kültürü var hem de daha sadık ve gerçek spor taraftarıyla...
Buna katılmıyorum. Birçok taraftar için futbol basketboldan daha önemlidir buna ben dahil. Kimse basketbol başarılarıyla övünmez veya şampiyon olunca alay etmek için "baskette ne koyduk size" demez. Benim için bu senenin tüm spor branşları arasında en önemli transferi hatta Türkiye genelinin en önemli transferi. Gelişi, gidişi, yaptığı her hareketi olay olan, milyonlarca taraftarın sevdiği, taptığı bir hocayı 4 sene sonra 4. defa getirdik. Ve şu an ligde 3/3 yaparak devam ediyoruz. Zaten taraftarlar bu kadar kenetlenmişse bu Fatih Terim'in getirilmesi sayesindedir. Tudor devam etseydi böyle bir sinerji olmayacaktı ve muhtemelen geçen hafta Kayseri deplasmanında kaybederek lige çoktan havluyu atmıştık. Bu sene şampiyon olmak demek yaklaşık en az 200-250 milyon TL demek. O yüzden futbolda lig şampiyonluğu mu baskette Avrupa şampiyonluğu mu deseler ben ilk seçenektekini tercih ederim.