Tasarrufu yapın, yapmayın demiyoruz ama amatör branşlarda yapmayın. Zaten bu branşların eti ne budu ne? Yıllık maliyeti 1 milyon $ bile olmayan branşların antrenman ürünlerini çıkartmıyorsunuz, erkek basketbol takımı hazırlık maçlarında geçen sezonun formalarını giydi hem de sözleşmesi biten sponsorun (Hummel) formalarıyla! Türk spor tarihinin en başarılı takımı olan Engelsiz Aslanlar'ı 150 bin Tl tasarruf yapacağız diye Avrupa'ya göndermediniz.
Şimdi sizin içinizi daha bir acıtacak bilgi paylaşacağım. Ocak ayına kadar sakat olan Emre Akbaba'yı transfer ettiğimiz ücret, 4 büyük amatör branşımızın 1 senelik harcamasından bile daha fazla.
Yani Emre Akbaba > (erkek&kadın basketbol + erkek&kadın voleybol 1 sezonluk bütçesi)
Futbolda aldığımız 1 oyuncu, 4 tane büyük branşa eş değer oluyor. Yönetim Temmuz ayına kadar bence çok iyi işler başarmıştı ama sonraki icraatleri felaket. Özellikle Rodrigues'e maaş zammı yapılması falan. Yahu Rodrigues bile şaşırdı bu zammı beklemiyordum, erken davranıldı dedi hatta. En yakın örnek olarak Ozan'ın maaşının 5 kat artırılacağı söyleniyor. Yahu Ozan birkaç maç oynadı diye maaşı 5 kat maaşı artırılacak oyuncu mu? Önce bir düzenli oynasın, ilk 11'e girsin hatta takımı başarılı yapsın sonra maaşı konuşursun. Ama siz ne yapıyorsunuz bu çocukların daha totosunu şimdiden kaldırıyorsunuz. Sonra bu çocuklar ben oldum havasına girip kendini geliştirmeyecek yerinde sayacaklar.
Ben Mustafa Cengiz ve yönetimine daha önceki hatalar yapılmasın diye destek verdim. Ama onlar da eski yönetimleri aratmıyor. İnşallah sonraki seçimde artık adam gibi vizyoner bir başkan görürüz. Yeter ki Abdürrahim gibi yöneticiler ve liseciler olmasın.