• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Spartak Moskova

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
Saat 15.30 Abdi İpekçi SS

Prints oynamıyor değil mi? Başka eksik var mı bizde?

prince dışında bir tek sariye eksik sağlık sebebiyle ki zaten çok süre alan bir oyuncu değildi

Yayın yok herhalde, yayıncı kuruluşun yayın listesinde gözükmüyor.

Seimone'u özlemiştim iyi oldu bu eşleşme,finalde karşılaşmak vardı...

25-13 önde kapattık ilk çeyreği. Işıl orta mesafe birde 3 attı. Şaşırdım valla.

2 periyot Matiç 10 sayıyla maçın en skorer ismi. Ayrıca bosnalıymış. Fakat 3'ledi.

ilk yarıyı 41-35 önde kapattık.

Murathanoğlu: Prints de oynamıyor.
Yorumcu: Mağlubiyetlerden sonra birşeyler olmuş Galatasaray'da.

Bunlar Prints'in Rus takımlarına karşı oynamadığını bile bilmiyor ama maç anlatıyor.

prince`ı saat 14.00 capacityde gördüm entresan

ah matic en olmuyacak yerde hücüm faul

Dee'den buzzer !

Dee noktayı koydu 73.71 aldık keske yerliler ligtede böyle oynasa

Kazandık 73-71.

73-71'lik sonuçla beşincilikle yetinmiş olduk. Umarım yerlilerin katkısı ligde de bu maçtaki gibi olur.

Işıl-Bahar-Şaziye sizden beklenilen performans bu. potaya bakmaktan korkmayın, bahar'ın şutları gün geçtikçe iyiye gidiyo, umarım böyle devam eder...

Sezon başında kim şampiyonluğu aday diye kadrolara baktıgımızda Fener biz Spartak Ummc ve Ros Cacares gözüküyordu.Geçen yılın şampiyonu Avenida kadroyu dağıttıgı için zaten şansı yoktu.
Rivas büyük iş yaptı bu 5linin arasına girdi hemde final oynayarak.

Yani biz bu galibiyetimizle kadromuzun zaten olabileceği en kötü dereceyi yani 5.ci alabildik.

Emeği geçen herkese teşekkürler!!!

Yerli oyuncularının toplam performansı 31 sayı 16 ribaunt 8 asist hiç fene bir istatislik değil demekki bizim oyuncularda potansiyel varmıs Isıl izlerken hayretler içinde kaldım top elinde olunca harika izler çıkardı.

Geri