Can Akogul' Alıntı:Arkadaşlar şu kendini bilmez ciyo nun açıklamalarına bi daha bakın lütfen:
"Bize baskı yaptılar. Birleşmek istediler. Biz de mecburen görüşmeye gittik ve ilk görüşmede birleşme olmayacağını söyledik. Ancak ortalığı Galatasaray karıştırdı. Ancak biz kararımızda bir değişiklik yapmadık. Desteğimizi sürdürüyoruz ve gelecek sezon sizden şampiyonluk bekliyoruz." http://www.turkbasket.com/haberanasayfa ... &hid=39926
Birleşmeye karşıydım sponsorluk için sıcak bakıyordum olaya. Bu dakikdan sonra bu telekomdan gelecek hiçbirşeyi istemem. Beğenmediğimiz cafe crown bile on kat delikanlı çıktı be. en azından onlardan ayrılmak istediğimiz için ortalığı yaygaraya vermediler.
Ben tepkimi koyucam bu telekoma . artık telefonu mu kapattırırım , dsl mi söktürürüm bilemiyorum. Bizi kamuoyuna zavallı ve aciz göstermeye çalışan bu yabancı menşeyli şirketle benim işim olmaz.
Dostum bu açıklama ceo nun değil turkbasketin açıklaması.!! Ceo dediğin böyle açıklama yapmaz turkbakst ortalığı karıştıyor.İlk açıklama ceonun