Metin Kuruçay' Alıntı:Konu önemli olduğu için bildiklerimi paylaşmak istedim.
1-) Bu proje sanılanın aksine çok büyük bir proje
2-) Projenin belki de ilk amacı Euroleague şampiyonluğu
3-) Proje sayesinde Aslantepe' de 15 bin 500 kişilik bir NBA tarzı çok amaçlı arena yapılacak. Alınan model O2 World Arena Berlin.
4-) Arena' nın finansmanını Telekom üstlenecek. Arena' nın ismi satılmayacak stad gibi. İsmi Telekom Arena olacak.
5-) Aslantepe' de üst kullanım hakkı sadece "spor tesisine" izin veriyor. Bu konuda yönetimin ek çabaları da var.
6-) Bayan Takımının da Galatasaray Türk Telekom olarak çıkması gündemde. Onda da hedef Avrupa' da en üst yer.
7-) Bu birleşmenin amacı Galatasaray' ın marka değerini yükseltmek. Futbol Şubesi artık kendi gelirleri ile büyüyecek, başka şubelere kaynak aktarımı yapılmayacak. Orta vadede futbol, basketbol yönetimi özerkleştirilip GS Başkanı altında yer alacak. Aslantepe' de arena inşa edildikten sonra TBF ve TVF ile görüşülüp futbol maçları ile basket ve voleybol maçlarının aynı gün içinde fikstüre alınması sağlanacak.
Birleşme sonrası stad kombinesi alacaklar için özel çipli kartlarla arena kombinesi de teklif edilecek. Tek kart ile hem stad hem arenaya giriş yapılabilecek.
9-) Stadta locası olanlara, arena' daki localar daha düşük ücretle verilecek.
10-) Arena gelirleri[Maç, konser, kongre vb.] Galatasaray hanesinden, finansal nakit akışı Telekom tarafından sağlanacak. Hedef en az 25 milyon? bütçeli bir basket takımı
11-) Aynı birleşme Voleybol için de gündemde. Bu konuda çeşitli bankalarla iletişime geçilecek.
O kadar uzun sürer mi ya?Sinan Soysal' Alıntı:Proje 10 numara olmuş . Ama bu projenin gerçekleşmesi en az 10 yılı bulur ...
'''Umut garibin ekmegi''
Projenin inşaatından söz etmiyorum . Projenin hayata geçmesi en az 10 yılı bulur .!Uğur GÜVEN' Alıntı:Arkadaşlar Ne 10 senesi birleşme desen 1 günlük iş ya istedikten sonra hadi en geç 1 sene olsun zaten gazı verdiler bukadar şeyden sonra birleşirler. Koskoca stadlar 1,5-2 senede yapılıyor istedikten sonra salon neymiş 15 bin kişilik salon istendiği taktirde taş çatlasın 1 senede biter.Ama yeterki İSTENİLSİN önümüze engeller ÇIKMASIN..!
bütün stadın 3/1 i zaten doldurur 15.000 kişilik salonu 52:3=17,333Timur Saglam' Alıntı:Proje olur olmaz ayrı konuda kafam 15.000 kisilik salona takıldı. Buyuk olsun sanımız yurusun mu? 15000 kisilik salonu nasıl doldururuz. Basketbol maclarımızı, futbol maçlarımızdan 2-3 saat onceye alırsak ortak bilet uygulamasıyla... belki Voleybol maçlarını dusunmek bile istemiyorum...
Nedir bu buyuk devasa kompleks, kompleksimiz... (80li yıllarda 100.000 kisilik stadyum hastalıgı vardı bu ulkede akıllı kelli felli adamlar isterdi bunu... )
5000-6000 kisilik salon fazlasıyla yeter yahu...
Timur Saglam' Alıntı:Proje olur olmaz ayrı konuda kafam 15.000 kisilik salona takıldı. Buyuk olsun sanımız yurusun mu? 15000 kisilik salonu nasıl doldururuz. Basketbol maclarımızı, futbol maçlarımızdan 2-3 saat onceye alırsak ortak bilet uygulamasıyla... belki Voleybol maçlarını dusunmek bile istemiyorum...
Nedir bu buyuk devasa kompleks, kompleksimiz... (80li yıllarda 100.000 kisilik stadyum hastalıgı vardı bu ulkede akıllı kelli felli adamlar isterdi bunu... )
5000-6000 kisilik salon fazlasıyla yeter yahu...
budur!!!Berk Kalaman' Alıntı:Doğrudur amatör branşlar günümüzde kendi yağlarında kavrulamıyorlar, sponsor desteği şart... Buraya kadar kabul... Zaten bizde bunu görmüşüz kabul etmiş çeşitli sponsorluk anlaşmalarına imza atarak bazılarının ismini panoya bazılarını formaya bazılarınıda isme eklemişiz... Hadi demişiz günün gerekiği gerçekliğidir bu sesimizi çıkarmamışız... Hoş gönlümce ve mantığımca doğru olanı isme dokunmamaktır, tek bir isimdense bir sponsor havuzu kurup o şekilde yola devam etmektir...
Lakin beyler nedir bu birleşme meselesi? Doğru kim istemez ambargoları koyup bütün kupaları toplamayı, ardı ardına şampiyonluklar yaşamayı. Ancak bunu yaşamak için de ilklere imza atmış tarihimi, mirasımı görmezden gelmeyi içime sindiremem! İsteyen sevinsin kardeşim birleşme oluyor diye, ben sevdama yakıştırmam koyduğu hedefe adım adım hakettiği şekilde gitmek yerine kolay yoldan ulaşmak uğruna bir başka kurulu sistemi yoketmeyi!
Doğrudur kimse gelen kupaları elinin tersiyle itmez lakin kimsenin de sevdası kupa veya madalya değildir. Sevda Galatasaray'sa, sarıyı yücelten kırmızıysa o zaman bizim için aslolan kalkan kupa değil verilen mücadele, terletilen formadır! Biz salonlara/stadlara öndelikle bunları görmek için, hakedene hakettiği değeri hissettirmek için gideriz. Sahada terletilen forma sarı kırmızı olduğu sürece üstünde armamız olduğu sürece kılpayı kaçırılan şampiyonluklar, yada kaybedilen maçlar çok umrumda değil yeter ki sahadaki herkes formasının layığını yerine getirsin...
Berk Kalaman' Alıntı:Doğrudur kimse gelen kupaları elinin tersiyle itmez lakin kimsenin de sevdası kupa veya madalya değildir. Sevda Galatasaray'sa, sarıyı yücelten kırmızıysa o zaman bizim için aslolan kalkan kupa değil verilen mücadele, terletilen formadır! Biz salonlara/stadlara öndelikle bunları görmek için, hakedene hakettiği değeri hissettirmek için gideriz. Sahada terletilen forma sarı kırmızı olduğu sürece üstünde armamız olduğu sürece kılpayı kaçırılan şampiyonluklar, yada kaybedilen maçlar çok umrumda değil yeter ki sahadaki herkes formasının layığını yerine getirsin...