BİRLEŞME YALAN OLDU TELEKOMUN YABANCI CEO'SU AÇIKLAMA YAPMIŞ BİRLEŞME YOK DİYE ÖNÜMÜZE BAKALIM HAYIRLISI ARTIK!
Timur Saglam' Alıntı:Soyledikleri kadar basitse bu iş iki haftadır iki kulubun yoneticilerinin de herhangi bir acıklama yapmaması, Erman kunter'i bekletmemiz vs... Anlatılandan daha fazlası oldugu gercek gibi... Zaten bu sezon için gerek birleşme gerekse sponsorluk zordu. Geç kalmıştık. Sezon ortası gorusmelere baslayıp planlamalıydık.
Gs basketbol subesinin butun planlarını bu birleşme yada sponsorluk uzerine yaptıgını sanmıyorum. Bu sezon ki butcemizi en kotu ihtimal gecen sene ki seviyesinde olmasını bekliyorum. 1-2 haftada anlasılır. Kaya dısında surpriz bir yerli oyuncu gelebilir.
Koç olayı ve butçe planlaması gelecek hafta cozulurse, onumuzu gorebilecegiz.
katılmamak elde değil volkan abi ama yine de bu birleşme olayı derken yine transferde çok geç kaldık elalem bitirdi trasnferi sezonu açcak biz daha hoca belirleyecez rezillik olmaya başladı bu gitgideVolkan Ozger' Alıntı:Bu bırlesme olsun olmasın beni mutlu eden olay ülkerin egemenligi altında boyun egmicegimiz bu cok daha iyi artık uyanmıs durumda yönetim elbet gerisi gelir
İNANIN COCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEGİZ GÜNESLİ GÜNLER 8)
Onur Yavuz' Alıntı:Telekom CEO´sunun açıklamasından dolayı hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlar nasıl bir açıklama bekliyordu merak ediyorum. Yoksa Paul Doany´nin;
"Evet Galatasaray´la birleşme konusu gündemimize girdi ve şartlar konusunda yöneticileri ile görüştük. Ancak önümüzde yeterli sürenin olmaması nedeniyle görüşmeleri iki tarafın da zarar görmemesi için seneye erteledik. " demesini mi bekliyordunuz?
Birleşmenin bu sezon gerçekleşmeyeceği başından belliydi. Dolayısıyla şampiyonluk hedefiyle yola çıkıp transferlerini buna göre yapan T. Telekom´un CEO´sunun önümüzdeki sezon Ankara taraftarını küstürmemek için "nezaketen bir görüşme yapıldı" demesinden doğal bir şey yoktur.
Türk Telekom´un destekçi kuruluşumuz olmasının iki tarafa da büyük yarar sağlayacağını düşünüyorum. Tıpkı birleşme halinde tedavisi mümkün olmayan yaraların oluşacağını düşündüğüm gibi.
Mithat Duran' Alıntı:Bu açıklama resmen galatasaray ismini ve yönetimini aşşalayıcı bir ifadedir.Bu sebeb olanları kınıyorum nezaket icabıymış bu telekom ceo'suna haddini bildirmek lazım bu saatten sonra telekomla galatasaray isminin yan yana okunması bile zor yönetim artık oyalama taktiğinden vazgeçmeli 20 gündür bekletilen açıklamaların bir an önce yapılması lazım
Burak Barut' Alıntı:[quote="Mithat Duran":27te9leq]Bu açıklama resmen galatasaray ismini ve yönetimini aşşalayıcı bir ifadedir.Bu sebeb olanları kınıyorum nezaket icabıymış bu telekom ceo'suna haddini bildirmek lazım bu saatten sonra telekomla galatasaray isminin yan yana okunması bile zor yönetim artık oyalama taktiğinden vazgeçmeli 20 gündür bekletilen açıklamaların bir an önce yapılması lazım
Burak Barut' Alıntı:[quote="Mithat Duran":1jbpdi7c]Bu açıklama resmen galatasaray ismini ve yönetimini aşşalayıcı bir ifadedir.Bu sebeb olanları kınıyorum nezaket icabıymış bu telekom ceo'suna haddini bildirmek lazım bu saatten sonra telekomla galatasaray isminin yan yana okunması bile zor yönetim artık oyalama taktiğinden vazgeçmeli 20 gündür bekletilen açıklamaların bir an önce yapılması lazım